Bildirim
A-DATA marka ram tavsiye edermisiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
evet tavsiye ederim -
daha önce ismini duymadığım için yabancı geliyor biz alışmışız ramde kingston duymaya
neyse saolsiparişi geçeceğim....
-
Kingston kadar olmasada dünyanın büyük üreticilerinden biridir. uygun fiyatlı serileri V-Data olarak adlandırılır ülkemize Armada ithal ediyor ve belleklerinin arkasında sonuna kadar duruyor... -
peki şimdi bende 512 MB kingston var. ben bu marka 1 GB daha alıp takmak istiyorum. Daha önce karşılaştığım bir sorunla tekrar karşılaşmayım????
Sorunum: kingston ramın yanında değişik marka bir ram taktığım zaman makine kendini toparlayamıyordu. onu çıkarınca kendine geliyordu makine. yine aynı sorun olmasın? -
quote:
Orjinalden alıntı: dinar1
peki şimdi bende 512 MB kingston var. ben bu marka 1 GB daha alıp takmak istiyorum. Daha önce karşılaştığım bir sorunla tekrar karşılaşmayım????
Sorunum: kingston ramın yanında değişik marka bir ram taktığım zaman makine kendini toparlayamıyordu. onu çıkarınca kendine geliyordu makine. yine aynı sorun olmasın?
hımm o zaman biraz daha düşün.ama A-data kalite bir ram üreticisidir -
arkadaşlar ben tekmar ve eksa bilgisayarda 1gb ddr2 667 kingstonu 58ytl (kdv dahil+ ücretsiz kargo) olarak gördüm, dönem bitsin, haziranın ilk haftası alacam 2 tane :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X