Şimdi Ara

A-DATA marka ram tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar A-data Ram alacağım 1 GB 63 YTL bu markayı tavsiye edermisiniz?

• evet tavsiye ederim
  • daha önce ismini duymadığım için yabancı geliyor biz alışmışız ramde kingston duymaya

neyse saol siparişi geçeceğim....
  • Kingston kadar olmasada dünyanın büyük üreticilerinden biridir. uygun fiyatlı serileri V-Data olarak adlandırılır ülkemize Armada ithal ediyor ve belleklerinin arkasında sonuna kadar duruyor...
  • peki şimdi bende 512 MB kingston var. ben bu marka 1 GB daha alıp takmak istiyorum. Daha önce karşılaştığım bir sorunla tekrar karşılaşmayım????

Sorunum: kingston ramın yanında değişik marka bir ram taktığım zaman makine kendini toparlayamıyordu. onu çıkarınca kendine geliyordu makine. yine aynı sorun olmasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dinar1

peki şimdi bende 512 MB kingston var. ben bu marka 1 GB daha alıp takmak istiyorum. Daha önce karşılaştığım bir sorunla tekrar karşılaşmayım????

Sorunum: kingston ramın yanında değişik marka bir ram taktığım zaman makine kendini toparlayamıyordu. onu çıkarınca kendine geliyordu makine. yine aynı sorun olmasın?

hımm o zaman biraz daha düşün.ama A-data kalite bir ram üreticisidir
  • arkadaşlar ben tekmar ve eksa bilgisayarda 1gb ddr2 667 kingstonu 58ytl (kdv dahil+ ücretsiz kargo) olarak gördüm, dönem bitsin, haziranın ilk haftası alacam 2 tane :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E.C.A Marka klima Nasıldır?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.