Şimdi Ara

A.DAN Z.YE PROGDVB EN SON GÜNCEL HAZIR PROGDVB.ve 100 PROGRAM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
145.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş ben uyduları ayarladım ama türksattan hotbird e geçmiyor çanakları uyduya bağladığım zamanhotbird dü gösteriyor bilgisayarda göstermiyor biii yardımcı ol be kardeş
  • Sorunun DiseqC Switch'te. Öncelikle bağlantıları daha sonra ayarları kontrol et. Bir uydudan diğer uyduya geçmemesinin sebebi %90 anahtarlama elemanından kaynaklanır.
  • arkadaşlar bende skyvision usb 7021A notebook ile kullanabileceğim harici bir kart var ama gerçek sürücüsü olan 7021A sürücüsünde nedense çalışmıyor 7021 de çalışıyor fakat onda da progdvb programı çalışmıyor, kafayı yiyeceğim şimdiye kadar bilgisayarla yapamadığım iş olmadı ama bu kart beni çıldırtacak son sürücüsüne kadar yüklüyorum ama olmuyor ya ben birkaç şeyi kaçırıyorum yada bu kartta bir sorun var,
  • Eğer driverları eksik ya da yanlış yüklersen sürekli sorun çıkarır. Ayrıca kullandığın programların ayarları ile de alakalı bir durum olabilir.
  • Herkese merhaba.6 saattiruğraşıyorum.neolur birisi bana kasayı dağıtmadan yardım etsin.bir arkadaştan skystar 2 kart aldım ona ulaşamıyorum.söyledğiğ gibi prog dvb yükledim.sizi takip ettim kanal tıklıyorum başlatılamadı diyor.nerde yanlış yapıyorum.en uygun prog nedir.inad ettim kalkamıyorum.beni kurtarın.şimdiden teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egece -- 25 Nisan 2007; 23:21:26 >
  • Skystar 2 kartım var Turksat 1c deki kanalların hepsini buluyor ama Turksat 2a daki kanalları bulamıyorum sorun nedir acaba ?
  • tşk
  • imzamdaki konuda hazır listeler var
  • Progdvb ve skystar2 ile sinyal alıyorum ama görüntü ve ses alamıyorum.. değişik codecler denedim ama sonuç değişmedi.. acaba başka program mı denesem.. önerileriniz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.