Şimdi Ara

A.DAN Z.YE PROGDVB EN SON GÜNCEL HAZIR PROGDVB.ve 100 PROGRAM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
145.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmanla1 -- 27 Haziran 2005, 20:17:59 >
  • sayın selmanla1 benim avermedia dvb-s kartım var şifreler için mesajda belirttiğin full prog dvb yi kurarsak tamam olurmu bu prog dvb de herşey hazır öylemi 2 aydır uğraşıyorum bi türlü şifre çözmeyi başaramadım şimdiden tşk.
  • evet turksatta sonu 5 le bıten kanal ve basketbol kanalı acık.hotbırd uydusunda coğu kanallar acık.ısmını teker teker yazmak ıstemıyorum.hersey içinde mevcut.hiçbır sey yapmana gerek.sadece indirilen dosyayı kur ve yukle o kadar.
  • Tarif ettiğin gibi prog dvb yi kurdum bütün adımları uygulayıp enson güncellenmiş softcam keyi ekledim
    ancak ekteki resimdeki gibi kaldı görüntü alamadım.Ayrıca info'da en üst satırdan başka birşey yazılmıyor.
    Bu kısıma keyleri nasıl yazmam gerekiyor.Şimdiden teşekkürler .

  • zaten discovery cozulmesı su an için imkansız.cozenler vardır ama bilinmiyor nasıl cozulduğu.ve ayrıca şifre o bolume girilimiyor.orada sadece şifre bilgilerini görebiliyoruz.şifre girmek için softcam editor 5.3 diye bir program ile s2 emu adlı eklentinin içinde bulunan softcam.key dosyasını açıp değiştirebiliriz.bu softcam.key adlı dosyayı progdvb klasorunun içindedir.
  • Tamam cine 5 i çözdü, Hotbird dekileri daha denemedim.Yardımların için sağol.
  • ok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmanla1 -- 27 Haziran 2005, 20:17:21 >
  • ben ilk defa bu foruma katılıyorum hatalarım için şimdiden özür.ben yeni bir sky vision dijital uydu kartı aldım.diseq ayaralrını yapıp kanalları tarattıktan sonra türksatta belli bikaç kanal bulabiliyor ve bu arama sırasında quality%40'ı geçmezken level denilen şeyde %35'lerde kalıyor neler yapabilirim.selmanla1 arkadaşımızın resimlediği progdvb'de quality ve level %100 gözüküyo nasıl oluyor?uzaydamı oturmak lazım? :)
  • Güzel çalışma ama buna benzer bazı dökümanlar var.
  • birde sormayı unuttum bu progdvb programında receiverlerde olduğu gibi manuel olarak kanal frekansını girsek yakalayabilirmiyiz?bu işlem varsa nasıl yapılıyor.yardımlarınız için şimdiden tşk.
  • kanal aramayı manuel yapmak için kanal listesini seçip sonra kanal tara veya ingilizce olarak channel search sonra scan transporderi secip uydumuzu turksat 1 c olarak ayarladıktan sonra arama yapmak istediğimiz frekansı elle girebiliriz..quality veya level düşük olmasının iki sebebi vardır.birincisi bizim uydumuz türksat 1c ve eurasat adlı uydumuz.turksat uydusu 42 derecede eurasat uydusu ise 42.1 derecededir.eger canağımızı turksat 42 dereceye yakın ayarlamış isek türksatta bulunan kanallar cok net ve kalite yüksek olur.örnek kanallar cine 5,trt,flash,kanal 7 vs...eger eurasat uydusuna yakın ayarlamış iseniz bu uydudaki kanalları daha kaliteli izlersiniz.bunun içinlnb ve canak ayarınızı iki uyduyu ortalayacak şekilde ayarlamalısınız.ve kablonuzu kaliteli kullanmakta önemli.ince ve zayıf kablolarda temassızlık sözkonusu olduğundan kalite ve sinyal alımında problem yaşanmaktadır.
  • mükemmel artık kanalları manuel olarak ta bulabiliyorum.son bir sıkıntım var.daha önce resimlediğiniz progdvb 'nin plugin dosyasında bir sürü şifre kırma programı var ben cine 5 ve multivisionlar için bi şifre dosyasını veya adresini mail adresime rica etsem fazlamı olmuş olurum.evren_ozen@yahoo.com.
    tekrar teşekkür.
  • yukarıdaki linkte bulunan s2 emu 1.15.1 dosyasını progdvb programının bulunduğu klasorun içine at.bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmanla1 -- 27 Haziran 2005, 20:22:23 >
  • key linklerini silersen sevinirim topik geri açıldı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren -- 27 Haziran 2005, 13:51:12 >
  • Cardigan hocam teşekkürler.. arkadaş forumu bırakıyorum demişti.. inşallah geri döner..

    ben maille ulaşmaya çalışcam..

    Emeğe Saygı
  • ÇOK TŞK EMEĞE SAYGI
  • yerinde karar ..teşekkürler..
  • teşekkürler.geri gelmek güzel.ayrıca bymeto arkadaşıma da teşekkür ederim haber verdiği için.
  • teşekkürler eline sağlık
  • Selmanla1 üstat, seni forumda daha sık görmek isteriz!!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.