Şimdi Ara

A-CLASS (188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Bende de kalan mezil görünmüyor. Altında herhangi bir şey yazmıyor. Sen nereden bakıyorsun kalan menzile.
    A-CLASS

gireksiyonun solundaki OK tuşuna basarsanız o ekran görüntüsü gider menzil göstergesi gelir. yalnız menzil belli bi km nin altına düşünce gözükmüyor araç resmi ve kırmızı pompa işareti çıkıyor.

ışık 100 km civari kaldığında yandı mesala bende 100 km gider mi gerçekten acaba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bedrican

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Bende de kalan mezil görünmüyor. Altında herhangi bir şey yazmıyor. Sen nereden bakıyorsun kalan menzile.
    A-CLASS

gireksiyonun solundaki OK tuşuna basarsanız o ekran görüntüsü gider menzil göstergesi gelir. yalnız menzil belli bi km nin altına düşünce gözükmüyor araç resmi ve kırmızı pompa işareti çıkıyor.

ışık 100 km civari kaldığında yandı mesala bende 100 km gider mi gerçekten acaba :)

o anki sürüş şeklinize bağlı olarak değişiyor.. mesela 100 yazdığı anda sert ve basarak kullanırsanız o 80km ye düşer. yada daha sakin ve dikkatli kullanırsanız 120 olur gibi. ama 100 yazıyosa ortalama o civarda gider tabi de yinede dikkatli olmak lazım yolda kalmayalım

• Dizel sahiplerden bakıma giren var mı?

hangi yağ kullanılıyor ve kaç litre gidiyor?
  • mb oel 229,51 1 lt 5 benim sevis faturasında böyle yazıyo:)
  • a180 cdı style ısıtmalı yan aynalar var diye biliyorum ben ama benim aynalarım hep ıslak bilgisi olan varmı acaba
  • YAKUP_1903 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla belli bir sıcaklığın altına düştüğünde otomatik çalışıyor olması gerek. Kitapçığı okursanız kaç derece olduğunu görebilirsiniz, şuan aklıma gelmedi. Bu yüzden devreye girmiyor olabilir.

Bazı araçlarda ayna ısıtması arka cam rezistansına bağlı çalışıyor. Her ne kadar A serisinde otomatik çalışıyor olsada belki rezistansı çalıştırdığınızda aynalarda devreye girebilir ama denemedim bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAKUP_1903 kullanıcısına yanıt
    Cam ısıtma rezistansı donan camı acmak için çalışır.
    Islanan camı kurutmaz yanı.
    Eksi derecelerde camı açıp elinizi ayna camına koyduğunuzda camın sıcaklığını fark edersınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • imagoodman kullanıcısına yanıt
    teşkkürler 2 yöntemide deniycem::)
  • Adaptive Cruise control A180 amg paketine sonradan eklenebiliyor mu? Yazılım güncellemesi falan. Bu ekran menülerini dolaşırken arka planı yol olan bir menü ekranı vardı. Bomboş ekran onun dışında. Ondan dolayı biraz işkillendim...
  • Birileri A180 cdi mercedesi kötülemekten geri kalmıyor acaba kaçtane araç binmişlerde kötülüyorlar .
    virajda savuruyormuş acaba 20 km test edipte bir virajda haddinden hızlı girip savuruyor demekle araç virajda kötümü oluyor
    Ben 8500 km yol yaptım bu araç için söylenecek kendi segmentinde ve diğer birçok segmentteki araçtan daha iyi viraja giren araç yok .
    çıtırtı geliyor diyorlar acaba aracı kullanırken sürekli torpidoyu elleyip parmaklarıyla orasını burasını bastırıpta mı yolda gidiyorlar
    reno motoru imiş diyorlar global dünyada herkes herkesin motorunu kullanıyor ve reno dünyada kendini kanıtlamış araştırın mercede bu motorun içinde 70 e yakın parçasında değişiklik yaparak kendi motorunu oluşturuyor. içeriye ses geliyormuş evlere şenlikmiş beğenmeyebilirsin ancak 20-30 yada 100 km gitmekle araç kötülenmez.
    işine gelmiyorsa başka marka alırsın yakıt performans sessizlik viraja yatması bence 4 4 lük başkaları için kötüyse başka araca binerler olur biter.

• A200 kullananlar yakıt tüketimlerini paylaşabilirler mi? Ben İstanbul şehir içi yaklaşık 10lt /100km yakıyorum. Normal midir? Bana çok geliyor da.
  • Benim a180 le ortalama 9.8 lt. Sürüş tarzıyla alakalı bir durum diye düşünüyorum...
  • Aracım A180 cdi AMG paket olup, bu araba hakkındaki düşüncelerimi satın almayı planlayanlara aktarmak isterim.

Öncelikle aracın kötü yönü olarak söyleyebileceğim bana göre tek bir şey var o da bagaj hacmi. 3 kişi yaz tatiline gittiğimizde 1 kişinin bagajını şoför koltuğunun arkasına sıkıştırmak zorunda kaldım. Çocuk sahibi olduğumuz zaman durumu nasıl çözeceğim merak ediyorum :)

Konfor için şunu söyleyeyim AMG pakette sert bir süspansiyon yapısı olmasına rağmen beni ciddi şekilde hiçbir zaman rahatsız etmedi. Yol tutuşu açısından gayet tatminkâr olduğu söylenmeli. Konuşmalar esnasında dizellerde 1.5 Renault motoruna sahip olduğu için eleştirilen bir araç olmasına BMW araçlarında hangi motorların kullanıldığının araştırılmasını rica ediyorum sadece... Sıfırdan yepyeni bir motor tasarlamak yerine maliyetin düşürülmesi ve güvenilirliğinin kanıtlanmış olması adına bence doğru bir uygulama yapmış Mercedes-Benz. Eco modunda gaz tepkileri insanı biraz üzse de spor modunda kesinlikle çok farklı bir ruha bürünüyor araç. İşe gidiş için günlük kullandığım yol Ankara'da Eryaman'dan Gölbaşı'na gidiş - dönüş şeklinde (şehir içi 37 km. tek yön). Hem dur kalk trafikte hem de benim arabayı sıkıştırdığım açık yolda bile yakıt tüketimi 6.2 Lt'yi hiç geçmedi. Normal kullanımda bu değerler 5.3 - 5.4 Lt civarında şekillenecektir. Bu güzergahta yapmış olduğum rekor denemesinde ise Gölbaşı - Eryaman yakıt tüketimi tek yön için 70 km/s sabit sürat ile 3.6 Lt olarak gerçekleşti. Ankara - Antalya arasındaki yaklaşık 600 km yolda 100 km/s ortalama ile yakıt tüketimi 4.6 Lt. olarak gerçekleşti.

4 ay beklemeyi kabul edersem VW Golf 7 serisi 1.6 TDI otomatik şanzıman Comfortline için park paketi ve sunroof eklenmiş fiyat 95.000 iken bu araca verilen fiyatı kesinlikle çok olarak değerlendirmemek lazım.

Kullanıcısını tatmin edecek bir araba olduğunu söylemek kesinlikle mümkün...

Not: Aracı sıfır alacak kişiler için şunu söylemeliyim ki ne kadar çok donanım ekletirseniz o kadar karlı çıkarsınız çünkü sonradan ekleme ya mümkün olmuyor ya da normal fiyattan çok daha fazlasına denk geliyor.

A-CLASS

• Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak arac hakkinda yolda giderken menzil 300km diyelim 1km gitmeden 7-8 km düsüyor mu sonra tekrar 300 e 305 gibi bi değer çıkıyor

Cevaplarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O gaz tepkisiyle alakalı dıye biliyorum ben yanı hızınıza göre değişe biliyor diye biliyorum
  • 30.000 km bakımına giren varmı neler değişiyor maliyeti nelerdir birde benim arabam fren balatası aşındı uyarısı verdi balata değiştiren varmı fiyatı hakkında bilgisi olan
  • Spectre kullanıcısına yanıt
    Mesela menzil 300 km 1 km gitmeden 290 a düsüyor sonra artıyor sizin de böyle mi arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: hazi2345

Mesela menzil 300 km 1 km gitmeden 290 a düsüyor sonra artıyor sizin de böyle mi arkadaslar

Oyle tabi. O anki hiziniza bagli olarak ve yakit sarfiyatina bagli olarak anlik degisiyor. Eger basa basa kullanirsaniz bi anda menzil azalir cunku o anki duruma gore hesaplar sanki hep o sekilde kullanacakmissiniz gbi. Eger sakin kullanirsaniz menzil artar yni sekilde

• Anladım. 290 a düsüyor dediğimde bir anda değil 299 298 297 şeklinde. Diğer arkadaslarda da bu sekilde mi cevapları bekliyorum

• Evet herkeste durum bu.. bdurmus'un da açıkladığı gibi o anki gaz pedalına yüklenmenizle doğru orantılı olarak menzil (tek tek) artış ya da azalış gösterecektir.
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.