Şimdi Ara

A-CLASS (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba aracta park sensoru yok mu? Ben var diye hatirliyorum. Konfigurasyon yaptigimda donanimlar icinde bulamadim. Acaba yazilmamis mi yoksa ben mi goremedim?

Standart donanım

İç Mekan

Ön kapılarda eşya gözleri
    Elektrikli camlar
    Bagaj zemininde eşya gözü
    Döşeme rengi emniyet kemerleri
    Çok fonksiyonlu bilgi ekranı olan gösterge tablosu
    Soğutma suyu ve yağ seviyesi için seviye uyarısı
    Yük sabitleme halkaları
    Krom süslemeli özel tasarımlı anahtar
    Dış sıcaklık göstergesi
    Otomatik kararan sol dış ve iç dikiz aynaları
    Sigara donanımı

Kül tablası yerine eşya gözü ve 12V güç çıkışı
    Aydınlatmalı makyaj aynaları
    Eşya gözlü ön kol dayanağı
    Bagaj zemini altında eşya saklama bölümü
    Yol bilgisayarı
    Arka koltuk emniyet kemeri göstergesi
    Aydınlatmalı kapı eşikleri

Yarı otomatik klima sistemi

Arka koltuk kafalıkları
    Ön yolcu koltuğunda doluluk sensörü
    Manuel ayarlanabilen ön koltuklar
    ISOFIX çocuk koltuğu bağlantıları
    Katlanan arka koltuk sırtlıkları

Vites Değişimi ve Şanzıman

Soldan Direksiyon
    Manuel yükseklik ayarlı direksiyon kolonu
    Direct-steer sistemi
    Hıza duyarlı direksiyon sistemi
    Direksiyon arkasında vites değiştirme kulakçıkları
    Çok fonksiyonlu direksiyon

Vites değiştirme uyarısı
    7G-DCT çift kavramalı otomatik şanzıman

Güvenlik ve Teknoloji

İlk yardım kiti
    ABS fren sistemi
    ASSYST bakım zamanı göstergesi
    Çarpışma sensörlü merkezi kilit sistemi
    Yük sabitleme halkaları
    HOLD fonksiyonuna sahip, adaptif fren sistemi
    Geri görüş kamerası

Aktif park yardımcısı

Perde hava yastıkları

Sürücü ve ön yolcu havayastıkları
    Yan hava yastıkları
    ASR, patinaj önleme sistemi
    Elektronik denge programı (ESP)
    Lastik Basınç Kontrol Sistemi
    Fren balatası aşınma göstergesi
    Çocuk kilitleri
    Immobilizer
    Yangın söndürücü
    Acil fren destek sistemi (BAS)
    Dört tekerlekte havalandırmalı disk frenler
    Arka sis lambalar
    Adaptif fren lambaları

LED üçüncü fren lambası
    Kaza durumunda acil aydınlatma fonksiyonu
    Çalışmayan ampul uyarısı
    Far sensörü
    Park freni ile hareket esnasında sesli uyarı
    ECO Start/Stop Fonksiyonu

Elektrikli park freni

Paketler

AMG Spor Paketi

Ayna Paketi

Sigara içmeyen paketi
    Işık ve görüş paketi

Dış Mekan

"Mercedes-Benz" yazılı ön kapı eşik panelleri
    Dış dikiz aynalarında sinyal lambaları
    Gövde rengi kapı kolları
    Parlak siyah cam altı süslemeleri
    Far sensörü
    Elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları
    Şerit değiştirme fonksiyonlu sinyaller
    Isı izolasyonlu camlar
    Yağmur Sensörlü Silecekler
    Elektrikli Katlanan Dış Dikiz Aynaları
    Lamine ön cam
    Isıtmalı arka cam
    Geri vites ile otomatik çalışan arka cam sileceği
    Arka sis lambalar
    Yaya koruma sistemi

Jantlar ve Yürüyen Aksam

Run-flat lastikler
    Dinamik yol tutuş paketi

Müzik, Eğlence ve İletişim

Entegre radyo anteni
    hoparlör
    Audio 20 CD

Konsantrasyon kaybı yardımcısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 29 Ağustos 2014; 1:33:11 >

• GooodJob kullanıcısına yanıt
    Ön-arka sesli ve görsel park sensörü, geri görüş kamerası ve kendi kendine park etme özelliği Amg pakette standart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GooodJob kullanıcısına yanıt
    amg ve urban donanimda standart.
  • arkadaşlar a180cdi amg paket ile cla 200 2.el arasında kaldım sizce hangisini almalıyım cla kullanma şansı bulamadım en geç 10 güne arabayı alıcağım yardımlarınız bekliyorum
  • durdenrulez D kullanıcısına yanıt
    Ne istediğinize bağlı. A180 Cdi ekonomi, Cla200 performansa yönelik motorlar. Büyük bagaj, sedan araba istiyorum derseniz Cla. Bunun dışında, A serisinin arka tarafı Cla'ya göre daha rahat. Zaten aynı şase üzerine kurulmuş araçlar. Ufak tasarım farkları dışında iç tasarımlarıda aynı. Dediğim gibi beklentinizin ne olduğuna bağlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, 2013 model A180 amg aracım var, benzinli otomatik, arabam 09.09.2013 trafik çıkışlı, arabam 3200 km de, sadece bir defa bursa-erzurum yol yaptım, arabamı özel nedenlerden dolayı satmak istiyorum, arabam kusursuz, paspas ambalajları bile açılmadı, sıfırdan farkı plakasının takılı olması, görseniz inanamazsınız. sahibindende satılık (bursa-yenişehir) de.

şimdi sorum satmak istediğim bu arabanın yılı dolduğundan servise götürmek zorundamıyım, satılık olduğundan gitmek istemiyorum, bir sakıncası olurmu. daha 3200 km deki araca ne yapılırki. masraf etmek istemiyorum, bakım gerekeceğini sanmıyorum, sadece kayıt için gitsem olurmu.
    saygılar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbklar -- 31 Ağustos 2014; 17:24:33 >
  • Arkadaşlar A cdi otomatik style bayiler son kaça veriyor. Yakınlarda fiyat alan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaaddinay

Arkadaşlar A cdi otomatik style bayiler son kaça veriyor. Yakınlarda fiyat alan var mı?

Hocam yaklaşık 5 hafta öncede bostancıdaki mercedes bayiinden fiyat aldım.

Style paket + otomatik vites'e 101bin tl fiyat verdiler.
  • Merhabalar,

70 km üzeri suratlarda arka camı açtığımda araç çok yüksek rüzgar sesi alıyor. Anormal bir ses. Hatta kulaklarımda basınç oluşturuyor. Bu A180 lerde olan birşey mi yoksa arabada hata mı var?. Araba A 180 amg paket benzinli...
  • mbklar M kullanıcısına yanıt
    O götürmediğiniz servis bir prosedür, aracın garantisini satın alıyorsunuz olaya böyle bakın. Öyle ya da böyle verilecek.

Arayın bayiyi 10-15 gün, 1 ay neyse gecikecek aracımın bakımı, şehir/yurt dışında olacağım bir problem teşkil edermi diye sorun. Bu konular kritik konular ben olsam es geçmezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbklar

arkadaşlar, 2013 model A180 amg aracım var, benzinli otomatik, arabam 09.09.2013 trafik çıkışlı, arabam 3200 km de, sadece bir defa bursa-erzurum yol yaptım, arabamı özel nedenlerden dolayı satmak istiyorum, arabam kusursuz, paspas ambalajları bile açılmadı, sıfırdan farkı plakasının takılı olması, görseniz inanamazsınız. sahibindende satılık (bursa-yenişehir) de.

şimdi sorum satmak istediğim bu arabanın yılı dolduğundan servise götürmek zorundamıyım, satılık olduğundan gitmek istemiyorum, bir sakıncası olurmu. daha 3200 km deki araca ne yapılırki. masraf etmek istemiyorum, bakım gerekeceğini sanmıyorum, sadece kayıt için gitsem olurmu.
    saygılar herkese.

Vites türünü manuel seçmişsiniz, haberiniz olsun.

• solak62 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi bir rüzgar torbası yiyorsunuz o süratlerin üzerinde

Normalde o hızların üzerinde cam açmam, sadece kabin içi havanın hızlıca sirkülasyonunu sağlamak için açmıştım arka camı. Durum aynı.
  • vdiyar kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim cevap icin. Biraz panikledim arabada kusur mu var diye:)

• Sahsen bakimi gecmis arabayi ben alamam, masrafi yapip araca ekleyin derim fiyatta

• quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

Orijinalden alıntı: mbklar

arkadaşlar, 2013 model A180 amg aracım var, benzinli otomatik, arabam 09.09.2013 trafik çıkışlı, arabam 3200 km de, sadece bir defa bursa-erzurum yol yaptım, arabamı özel nedenlerden dolayı satmak istiyorum, arabam kusursuz, paspas ambalajları bile açılmadı, sıfırdan farkı plakasının takılı olması, görseniz inanamazsınız. sahibindende satılık (bursa-yenişehir) de.

saygılar herkese.

Vites türünü manuel seçmişsiniz, haberiniz olsun.

uyarınız için teşekkürler, bende sonradan gördüm fakat tablo halinde çıkan bilgileri farketmeden onaylamışım, şimde müdahale edilemiyor, ancak tamamen kaldırdıktan sonra belki düzeltilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vdiyar

O götürmediğiniz servis bir prosedür, aracın garantisini satın alıyorsunuz olaya böyle bakın. Öyle ya da böyle verilecek.

Arayın bayiyi 10-15 gün, 1 ay neyse gecikecek aracımın bakımı, şehir/yurt dışında olacağım bir problem teşkil edermi diye sorun. Bu konular kritik konular ben olsam es geçmezdim

teşekkürler,
    bir görüşeyim bakalım.
  • Merhabalar,
    2012 üretimi a 180 cdi aracım var.
    Geçen hafta airbag hatası verdi. Mengerler Ankara istanbul yoluna götürdüm. Arızayı düzelttiler. onun dışında Motor kontrol ünitesine yeni bir yazılım yüklemesi yaptılar. Bazı araçlarda bu ünitenin değişmesi gerektiğini de söylediler. 2012 üretimi olan araç sahiplerine bilgi ...

Onun dışında Mengerler de teknik servisde araç kabulu yapan Hakan bey e çok teşekkür ediyorum. Aracınızla ilgili bakım/arıza konularında kendisini tercih edin hem çok detaylı bilgi veriyor hem de işini çok düzenli ve ciddi yapıyor. Ben çok memnun kaldım.
    Kazasız belasız yolculuklar.
  • Arkadaslar aracimi yeni aldim ama bir sıkıntm var yardimci olun lutfen. Kalan menzili gosteriyor anlik yakit tuketimi ve ortalama yakit tuketimi goremiyorum calismiyor neden acaba

• Bende de kalan mezil görünmüyor. Altında herhangi bir şey yazmıyor. Sen nereden bakıyorsun kalan menzile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Bende de kalan mezil görünmüyor. Altında herhangi bir şey yazmıyor. Sen nereden bakıyorsun kalan menzile.

gireksiyonun solundaki OK tuşuna basarsanız o ekran görüntüsü gider menzil göstergesi gelir. yalnız menzil belli bi km nin altına düşünce gözükmüyor araç resmi ve kırmızı pompa işareti çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.