Şimdi Ara

A-CLASS (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 dizel otomatik mercedesin sitesine eklenmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmlar. a sersinin donanımları nasıl mesela style urban amg paketlerinde neler var bilen varmı sitesinde bir türlü acılmıyor.
  • birde servis bakım ücretleri nekadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

slmlar. a sersinin donanımları nasıl mesela style urban amg paketlerinde neler var bilen varmı sitesinde bir türlü acılmıyor.

valla bende ezbere bilmiyorum siteden bakıyordum ama çalışma var.

benim aracın donanım listesini ve teknik verilerini ekliyeyim ordan bakın (A180 AMG)

bende 2 tane opsiyon var cam tavan ve xenon, onun haricindekiler standart.

A-CLASS
    A-CLASS
    A-CLASS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 12 Ocak 2014; 13:45:23 >

• Vallahi bende ariyorum paspas ama ucuz.Bulamadim

• Bu segment araçlardan en çok beğendiğim VW Golf 7. Diğerlerini hiç beğenmiyorum.

• bdurmus

teşekkürler.sitede acıklarlar merak ediyorum.urban ve amg yi merak ediyorum.
  • mecedes a serisi golf 7 den iyi değilmi .ben öyle düşünüyordum.yanlışmı
  • Kullanmadan a180 ile golf 7 karsilastirmayin bile.ama tabi beyenme konusu ayri.kalite dersen kesinlikle mercedes derim.

• Epino E kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ucuz bir ürün değil fakat kalite konusunda yanılıyorsunuz. Orjinal Mercedes üretimi paspaslar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha önce burda sorduğumda urbanla amg arasında donanım olarak fark yok sadece amg paket olmasından kaynaklı dış görünüş ve iç görünüş farkı var denmişti

şu konfigüratörü hala güncelleyemediler gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

ben daha önce burda sorduğumda urbanla amg arasında donanım olarak fark yok sadece amg paket olmasından kaynaklı dış görünüş ve iç görünüş farkı var denmişti

şu konfigüratörü hala güncelleyemediler gitti

teşekkürler.acaba urban da hangi donanımlar var .
  • benim gibi aracından memnun olmayan var mı merak ediyorum ? özellikle bundan önce ki araçlarında da mercedes kullan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

benim gibi aracından memnun olmayan var mı merak ediyorum ? özellikle bundan önce ki araçlarında da mercedes kullan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

neyinden memnun olmadığınızdan da bahsedebilir misiniz
  • Selamlar
    Forumu baştan sona üşenmeden okudum çok yararlı paylaşımlar var emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yeni bir araç almanın arifesindeyim. 2 seçenek arsında kaldım. 1.si A200 AMG 2.si BMW 1.16 Sportline. Bu topicde acaba hangisini tercih edeyim diye sormak biraz abes olacak ancak aranızda 2 aracı da kullanmış olan olabilir. Birkaç gündür iki araç arasında gidip geliyorum ve çok kararsız kaldım. Mercedesin dış görünüşü(özellikle kırmızıya bayılıyorum) panoromik cam tavanı, koltukları. BMW'nin ise iç dizaynı, multimedyası ve A200 AMG'ye kıyasla daha konforlu olduğu söylenmesi beni arada bırakıyor (buradaki yorumlarda AMG nin süspansiyonlarının sert olmasından sıkça bahsedildiği için yazdım) Maksimum 85000 TL bütçem var ve 2.el düşünüyorum.
    Teşekkür ederim.
    Saygılarımla.

• Jatha kullanıcısına yanıt
    Bilirsiniz ki zevkler ve renkler tartışılmaz...Bu nedenle kendi zevkleriniz doğrultusunda kararınızı veriniz.
    Mesela ben ,arkasının polo gibi olduğunu düşündüğüm için bmw'1 serisini kesinlikle almam. Ama tanıdığım biri bmw 1 serisinin uzun kaputunu ve arkasını serverken A serisinin kısa kaputunu ve o güzelim arkasını sevmiyor.

Sonuç olarak iki modelinde motorları ,kullanacak kişiyi tatmin edecek nitelikte. 2 model içinde test sürüşü yapıp İç dizayn ve konforunu kontrol edip kararınızı vermeniz en doğrusu olur.
  • hep merak etmişimdir.mercedeste bayiler fiyat listesinden indirim yapıyorlarmı.
  • Jatha kullanıcısına yanıt
    showroom lara gidip araçları incelediniz mi bilmiyorum. ben ilk olarak bmw ye gitmiştim 3 serisi bakmak için aklımda hiç bi zaman 1 serisi olmadı açıkcası. ama gitmişken 1e de baktım ve internette resimlerde nasıl gördüysem ordada o şekilde gördüm ve bende hiç bi heyecan uyandırmadı.

a serisini internette resimlerde hep bakıyordum, özellikle o ortadaki ekran herkesin malumu çok kötü geliyordu gözüme. ama bi gün showrooma gidip içine oturduğumda aracın içi inanılmaz güzel geldi gözüme. yani o resimlerde gördüğümden çok daha farklı bir his uyandırdı ve tamam ben alacağım arabaya karar verdim dedim. hiç aklımda yoktu sadece bakmış olmak için bakmaya gitmiştim.

yani demem o ki tabiki zevk meselesi ama mercedesin iç tasarımıda içine oturunca gerçekten göze hoş geliyor. arabaya binen arkadaşlarım falan içi çok güzelmiş dediler çoğu kez. o garip duran ekran bile güzel geliyor insanın gözüne. öyle abes durmuyor yani içine oturunca.

benim tercihim a200 olurdu 1 serisine bakmazdım bile ki zaten öyle yaptım

bmw lerin yüzü bana artık eski geliyor malesef. mercedesler daha bi modern olmaya başladı bu aralar.

haa bu arada evet süspansiyonlar çok tartışıldı forumda, bende almadan önce çok çekinmiştim ama hiç öyle beklediğim gibi değil. gerçi benim araçta "alçaltılmış konfor süspansiyon" var. bununda etkisi olabilir. eskiden bu seçenek yoktu ama artık sanırım bu süspansiyonla geliyor. siz 2. el alacağınız için bu özellikte bi araç bulabilirmisiniz bilmiyorum tabi.

son olarak 2 aracıda gidip canlı canlı görün, test sürüşü yapın eğer yapmadıysanız ve öyle kararınızı verin derim

• Arkadaşlar merhaba geçen hafta A180 Urban aracımı teslim aldım şu an 375 km de sanki biraz fazla yakıyor gibi şehir içi 10 civarında acaba 1000 km geçince falan düşer mi?
  • Sayın bdurmus ve major24,

Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim. İstediğim araç versiyonlardan sadece BMW'yi deneyebildim. Malesef bayilerin elinde AMG paket A200 ya da 180 test aracı bulunmamaktaydı. A180 style'ı test ettim ancak tahmin edeceğiniz üzere o sert denilen suspansiyon ve 18 inchlik jantlar o araçta bulunmuyor, dolayısıyla beklediğim sertlik test ettiğim araçta yoktu ve sertlik konusunda sıkıntı yaratmadı genel olarak aracı da beğendim. BMW nin sürüşü ise keyifliydi, gayet yumuşak bir araç ve beklediğim konforu almıştım ancak Mercedes'ten sonra eşim BMW'yi beğenmedi Şimdi sırada 2.el satılan araçlardan AMG paket A200 test etmek var. Son kararımı o aracı test ettikten sonra vereceğim sanırım ancak eşimin de Mercedesi daha çok beğenmesiyle A 200 daha ağır basacak. Daha önce de dediğim gibi aracın görüntüsünü çok beğeniyorum sertlik konusu hariç Şükrü beyin bahsetmiş olduğu sıkıntıların da çözüme ulaşmış olduğunu görmüş olmamız da bunda etkili olacak. Bu arada 2012 model BMW 1.16 sportline aşağı yukarı 75000, 2013 model A200 AMG 85000 TL civarı.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.