Şimdi Ara

A-CLASS (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: luckyjackal

yanlış ifade ettim referans derken,yani bu aksesuar işlerinden iyi anlayan biri varmı özellikle irtibata geçtiğiniz demek istemiştim. mengerlere kırmızı çıta sordum ona bile 10 gündür bi cevap veremediler. ayrıca pm gönderdim becker için

Tekrar merhaba,

Parça nolarına kadar, gerekli tüm bilgiyi kendimiz veriyoruz yedek parçaya, gittiğinizde zaten sizi yedek parçaya yönlendirirler ve istediğiniz tüm o a250 parçalarında daha önce montaj yaptıklarından tecrübeliler ve ilgililer. Zaten 2012 yılında TR nin en iyi Mercedes servisi seçilmişler ödülleri falan var.

Becker için ÖM attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyline334

Şükrü bey önceki mesajlarınız için teşekkür etmeyi unuttum kusura bakmayın. Yanıtlarınız için teşekkür ederim.Bugün mengerleri ziyaret ettim, gene aklım karıştı. Ekim ortası teslim beyaz opsiyonsuz a200 için anlaştık fakat şimdi harman kardonlu, siyah renk (cam karartmalı ve siyah jantlı)-gece paketi değil- ekim sonunda gelecekmiş. harman kardonlu olması beni düşündürdü fakat renk siyah (araç fiyatı 97k) bakımı zor olur mu? Ayrıca jantlar,camlar simsiyah olacak ve beyaz ile arasındaki 6bin tl'ye değer mi?
    646 kodlu jantın şekli nasıl acaba? Resimdeki mi?

Son soru sizce hangisi?

A-CLASS

Siyah için geçende de yazdım, gerçekten çok güzel duruyor, birde satılan A klaslar çoğunlukla beyaz, kırmızı ve mavi , siyah olursa farklı olursunuz ama handikapları :

1. Satarken renkten dolayı değer kaybeder
    2. Satması uzun zordur.
    3. Bakımı zordur. Sürekli pis gözükür, siyah araca binen adamın özel şoförü olacak
    4. Cila masrafı ve yıkama masrafı size çok harcama yaptırır.

Ben olsam metalik renk alabiliyorsam metalik dağ grisi , alamıyorsam ilk tercih beyaz, 2. kırmızı olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 18 Ağustos 2013; 8:04:03 >

• Cevaplar için çok teşekkürler beyazdan devam o halde
  • Arkadaslar dizel kullananlara bi sorum olucak araci calistirmadan once kontagi takip cevirdigimizde bir çınlama sesi geliyor ozellikle kapali alanda cok belli anahtari cikarinca yada calistirinca ses gidiyor bu her dizel aractami oluyor yoksa bendemi bi sorun var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasann34

Arkadaslar dizel kullananlara bi sorum olucak araci calistirmadan once kontagi takip cevirdigimizde bir çınlama sesi geliyor ozellikle kapali alanda cok belli anahtari cikarinca yada calistirinca ses gidiyor bu her dizel aractami oluyor yoksa bendemi bi sorun var ?

Kullandığım birçok araçta kontak çevrildiği zaman marş dinamosu şarj ışıkları sönene kadar bu çınlama sesi geliyordu.. Normal bir durum..
  • Peki arkdaşlar KIRMIZI RENK kullanan arkadaşlar görüşlerini yazabilir mi_
    Avantaj-dezavantaj?
  • Arkadaşlar ufak bi sorum olacak. Tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.benim araç gelmişte gümrükte bekliyor 1 haftadır. Tekrardan zam gelebilir. Bu aşamada fiyatı kesinleştirip ödemeyi yapmak istiyorum. Bu aşamada yapabilirmiyim. Şubeden önce sizlere sorayım dedim. Şube kafasına göre laf söylüyor
  • gumruk işlemleri bitmeden size fatura kesemezler. anca bayi ile gidip konusun boyle boyle 1 haftadır bekliyorum zam gelmesi durumunda siz kaynaklı gecikmeden dolayı mesuliyet kabul etmem diye
  • Araç tescil + sigorta masrafı için benden 1500 TL ücret istediler.. Bu ücreti başka ödeyen arkadaşlar var mı acaba ?
  • aslanturki kullanıcısına yanıt
    Selamlar. İlk başta 1500tl istiyorlar fakat tam tutar 1283tl. Aradaki fark ile paspas boya koruma vs. hediye ediyorlarmış. Ya da paranızı geri iade ediyoruz dediler.
  • Arkadaslar selamlar

a180 almak ıstıyorum kısmetse. Ancak benzınlı ve otomatık modelını dusunuyorum. Bugun bır arkadasım korkunc yakar bas edemessın dedı. Sattıgım arabam sehır ıcınde 9.2 yakıyordu ve genel olarak aracımdan cok memnundum ancak malesef duz vıtes ıdı ve ıst ıcınde cok rahatsız edıyordu ozellıkle kıs aylarında ve yogun trafıkte. Sımdı nasıpse otomatık olan versıyonunu 72000 cıvarında bır rakama almak ıstıyorum.

Bır kac ufak cekıncem var

bırıncısı acaba otomatık vıteslı versıyonu cok mu yakıyor ?

artı olarak ınternette yogun sekılde bu aracın satıldıgını gordum. Ustelık daha bır senelık araclar ve en buyugu 10000 km de. Acıkcası bu kadar yenı bır arabadan bu kadar satılması dusundurdu.

bırde son olarak kırmızı modelıne tek kelıme ıle bayıldım. Ancak ılerde acaba satısta zorlanırmıyım ?

Bırıler yorum yapabılırse cok sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

Arkadaşlar ufak bi sorum olacak. Tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.benim araç gelmişte gümrükte bekliyor 1 haftadır. Tekrardan zam gelebilir. Bu aşamada fiyatı kesinleştirip ödemeyi yapmak istiyorum. Bu aşamada yapabilirmiyim. Şubeden önce sizlere sorayım dedim. Şube kafasına göre laf söylüyor

Benim aracımda şu an gümrükte. Geçmiş zamlar öncesinde konuşup anlaşmıştık orta halli ve buna mütabık kaldık, en son bende önümüzdeki aya sarkma durumu olursa ve zam gelirse kabul etmeyeceğimi söyledim. Cevap olarak sağolsunlar uzun lafın kısası elimizden birşey gelmez dediler. Bu senaryoda her şekilde iade talebimi kabul edecekler bilgisini aldım. Ne de olsa aynı aracı geçmiş zamlarla birlikte çok kolay bir şekilde ertesi güne satacaklar...

Zaten sipariş formundaki maddelerle alıcıyı hiç ediyorlar, bu iş biraz inisiyatife dayalı umarım aksilik olmaz aracını bekleyen arkadaşlar için.

Selamlar.

• quote:

Selamlar. İlk başta 1500tl istiyorlar fakat tam tutar 1283tl. Aradaki fark ile paspas boya koruma vs. hediye ediyorlarmış. Ya da paranızı geri iade ediyoruz dediler.

Bu tutarın net hali bizlere fatura ediliyor mu. Aradaki farkı görebilmemiz ve arz/talep edebilmemiz açısından soruyorum.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdiyar -- 23 Ağustos 2013; 0:03:12 >
  • Hocam sen Temmuz Ağustos zammını nasıl konuştun nere ile konuştun bilgi alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

Hocam sen Temmuz Ağustos zammını nasıl konuştun nere ile konuştun bilgi alabilir miyim?

Aracın siparişini Samandıra Koluman'dan verdim. Sipariş verirken Temmuz'da zam geleceğinden haberim vardı. Satış temsilcim ile siparişi vermeden konuştuk ve anlaştık. Süpriz zam beklenildiğinden fazla ve üst üste ayları takiben geldi. Bu durumda arada bir fiyata anlaştık ve zammın %2'sinden etkilenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

Arkadaslar selamlar

a180 almak ıstıyorum kısmetse. Ancak benzınlı ve otomatık modelını dusunuyorum. Bugun bır arkadasım korkunc yakar bas edemessın dedı. Sattıgım arabam sehır ıcınde 9.2 yakıyordu ve genel olarak aracımdan cok memnundum ancak malesef duz vıtes ıdı ve ıst ıcınde cok rahatsız edıyordu ozellıkle kıs aylarında ve yogun trafıkte. Sımdı nasıpse otomatık olan versıyonunu 72000 cıvarında bır rakama almak ıstıyorum.

artı olarak ınternette yogun sekılde bu aracın satıldıgını gordum. Ustelık daha bır senelık araclar ve en buyugu 10000 km de. Acıkcası bu kadar yenı bır arabadan bu kadar satılması dusundurdu.

bırde son olarak kırmızı modelıne tek kelıme ıle bayıldım. Ancak ılerde acaba satısta zorlanırmıyım ?

Satışlar ticari, 5 ayda 3 defa zam geldi araca 86 olan araç bugün 92 oldu, hatta forumdan 4000 tl fark ile satan bir kişi var. Yani satışlar aracın sorunundan değil tamamen ticari amaçlı. Bunlardan biride benim Satıp araba almak için satış yapılmaz belirteyim benim satış amacım tamemen farklı bir yatırım.

Neyse yakıt valla ben şehir dışı 5.4, şehir içi 7.5 ta yaktım 9.5 da 13.5 da sadece gaz ile aranızdaki ilişkiye bakıyor yakarı ama 7 civarı yaktırmak çok basit ECO modda. Son olarak aracım A200 AMG.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 23 Ağustos 2013; 8:11:39 >

• quote:

Peki normal olarak araç tescil ücreti 160 TL + 500 TL trafik sigortası 660 TL tutuyor aradaki 900 liralık fark niçin isteniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

Arkadaslar selamlar

aracı nerde kullanıcaksınız? istanbulda sabah ve akşam sıkışık trafikte değerler yükseliyor malumunuz ben izmirde ş.içi ortalama 8-8.5 yakıyorum a200 ile. yakıtlar a180 ile hemen hemen aynıdır. en son bir depo alıp karma ölçtüm. 7.8 ortalama yakıt kullanmışım. istenirse burdanda foto paylaşabilirim. satışlar ise ticari amaçlı veya başka yatırım amaçlıdır yüksek oranda. tabi başka nedenle satanlarda vardır ancak araç sahipleri genellikle memnun.

• Kırmızıyı bende merak ediyorum hatta sordum ama bir cevap gelmedi..
  • Kırmızı renk AMG pakette başarılı oldu kanaatimce. AMG'deki keskin tampon çizgileri rengin hakkını veriyor, kırmızının ruhu ve sportifliği ile örtüşmüş diyebilirim. Standart body'e gelince kırmızının karakterine uygun sportifliği alamıyorsunuz. Her ne kadar AMG body, her rengi sportif yansıtsa da(her renk ile ayrı bir kişilik) kırmızı renk canlılık ve dinamizmi ifade ettiği için uyum farkı kendini belli ediyor.

Bu benim şahsi görüşüm, neticede renk/zevk meselesi olduğundan sizin için farklı yönleri ağır basabilir. Tasarım çok başarılı, içinde mutlu olacağınız rengi tercih edip iyi günlerde kullanın derim.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdiyar -- 23 Ağustos 2013; 17:15:24 >
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.