Şimdi Ara

A City AVM Bolu Dağı Et Mangal'dan 2 Kişilik Doyurucu ve Lezzetli Muhteşem Menü 14.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • A City AVM Bolu Dağı Et Mangal'dan 2 Kişilik Doyurucu ve Lezzetli Muhteşem Menü! 2 Adet Günün Çorbası + Yarım Kilo Leziz Köfte (500 Gr) + Közlenmiş Domates Biber Turşu ve Ezme + 2 Adet Ekmek Kadayıfı + Çay 30 TL Yerine %50 İndirimle Sadece 14,90 TL (22.05.2012 Tarihine Kadar Geçerlidir),

Fırsat Detayları

Lezzetli köfteler, mangal ateşiyle buluşuyor..!

A City AVM'deki en lezzetli restoranlardan biri olan Bolu Dağı Et Mangal'dan ağızlara layık zengin bir menü sizlerle buluşuyor!

Mangalda pişirilen köfteler muhteşem bir menünün başrol oyuncusu olarak sofranızda yerini alıyor. Bu fırsatı kaçırmayın, Bolu Dağı Et Mangal'a tok gitmeyin!

Şimdiden afiyet olsun...

Menü İçeriği:

- 2 Adet Günün Çorbası
    - Yarım Kilo (500 gr) Köfte (20 adet)
    - Közlenmiş Domates Biber, Ezme, Turşu
    - 2 Adet Ekmek Kadayıfı
    - Çay

Sadece 14,90 TL !

Nasıl Yararlanırım?

Bu fırsat 22.03.2012 - 22.05.2012 tarihleri arasında geçerlidir.

Fırsattan haftanın her günü (Pazar günü dahil) yararlanabilirsiniz.

Rezervasyon gerekli değildir.

Her kupon için sofrada en fazla 2 kişi için servis açılmaktadır.

Fırsat menüsü haricindeki yiyecek ve içecekler işletme menüsündeki fiyatlara tabidir.

Bu fırsat paket serviste geçerli değildir.

Dilediğiniz kadar kupon alıp sevdilerinize de hediye ederek onların da bu lezzetli menüden yararlanmasını sağlayabilirsiniz.

Satın almış olduğunuz fırsata ait çek kodu size SMS ve eposta aracılığı ile gönderilecektir.

Ayrıca, üye bilgilerinizle sitemize giriş yaptıktan sonra Kontrol Paneli / Fırsatlarım kısmından çek kodunuza ulaşabilrsiniz.

http://www.baskentfirsati.com/firsat-ankara

• Bu fırsatı değil de yine köfteli başka bir fırsatı yakaladım köfte olsun tatlısı olsun herşeyi lezzetliydi .Ekmekleri bile güzel özlü ekmeklerdendi. Çay tazeydi.Biz eşimle memnun kaldı. Sadece turşusu çok az geliyor.Ama acılı ezme daha fazla iki kişi rahatlıkla doyuyor tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: uk.bjk

daha öncekinden yararlanmıştım. tavsiye ederim.özellikle hizmet çok iyiydi.

Suriyeli multeci muamelesi yapmıyorlar ise guzel fırsatt
    bu fiyata kar etmeleri mümkün değil bence...

"Bu maskenin ardında etten daha fazlası var; bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun islemez."
  • 2 tane almayı düşünüyorum ama kararsızım
  • kesinlikle öneriyorum.Bugün gittik eşimle.Çorba çok sıcak değildi ama lezzet olarak gayet yerindeydi.Yanında büyük trabzon ekmeği getiriyorlar.Ezme acıydı.Turşusu güzeldi.Köfte gayet güzel pişmişti çok lezzetliydi.Özellikle mangal sefası ile kıyaslayınca arada ciddi fark vardı.Tatlı kesinlikle ederiydi.Kaymakla birlikte çok güzel gitti çayda gayet güzeldi.Kesinlikle 30 lira değerinde bir yemeği 15 liraya alacaksınız pişman olmayacaksınız.Çok acıktığım için resim çekmeyi pas geçtim

1- Çorbalar soğuktu. Lezzeti fena değil, sadece benim çorbamdan bir parça patates çıktı, iyi olmadı :-S

2- Köftelerin tadı iyiydi. Soya oranı abartılmamış, güzel pişirmişler. Sırf köfte için gidilir.

3- Acılı ezme getirdiler, resmen bozuktu. Acaip bir ekşilik vardı. Fermantasyona uğramıştı. Bu bozulmuş değiştirin dedik, alıp götürüp baktılar. Sonra bozulduğunu kabul edip özür dilediler ve yenisini getirdiler. Yeni gelen acılı ezme de bozuktu. Onu da iade ettik.

4- Kaymaklı ekmek kadayıfı geldi. Kaymağı mükemmeldi, tatlı kısmı ise idare ederdi.

5- Çaylar güzel.

Orijinalden alıntı: cancan_burak
    Ezme acıydı.Turşusu güzeldi.

"Ezme acıydı" derken... Acılı ezmenin acılığı dışında bir şeymiydi? Yoksa bize geldiği gibi size de zehir gibi ekşi-acı karışımı bir bozuk ezme mi geldi?

Turşu harikaydı, fakat çok azdı. Biz köfteleri ve turşuları dışında hiç bir şeyini beğenmedik.
  • Biz de 4 kişi dün gittik ve yedik. Kupon satın almamış olmamıza rağmen Başkent Fırsatı kampanyanızdan yararlanmak istiyoruz deyince "tabii ki" dediler. F/P oranı gayet yüksek. Verilen paranın karşılığını alabiliyorsunuz. Tavsiye ederim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.