Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.156
Cevap
20
Favori
255.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Orijinalden alıntı: iloveTheaqueen

quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Barcelona taraftarı olarak net bir şekilde söylüyorum, maç sonucu: 0-1.

Totem mi yapiyorsun yoksa rüya mi gördün?(Genelde totem yapan ve rüya görenler böyle iddaalarda bulunuyorlarda) Yoksa bir nedeni mi var? Neden böyle düsünüyorsun?

1. dediginin biraz etkisi var ama Barca beceriksiz, ilk 30 dk yuklenip yuklenip atamayacak, sonra Milan ilk kontradan golu bulacak, Barca nin moral sifira inecek, tempo dusecek ve kalan 55-60 dk Barca nin paslariyla gececek. Atamayana atarlar olayi yani. Klasik Barca sanssizligi ve beceriksizligi.

toteme devam

maça gelirsek milan için çok çok önemli bir maç. kabus gibi başlayan bu sezonda kimse sezonun sonuna doğru üst sıraları tekrar zorlayacağımızı düşünmüyodu. hele hele barça galibiyetinin esamesi bile okunmamıştı zira kimse inanmıyordu maçtan önceki yorumlarda da bu belirgin zaten. geçen senenin rövanşı açısında da iyi oldu geçen sene de haketmiştik çünkü. şuan turun favorisi olarak hala barça gösteriliyor ama buraya kadar gelmişken milanın turu vereceğini sanmam. turu geçmemiz halinde şampiyonlar liginde milan ilerleyebilir. ligi de 2. bitirebilirsek milan için güzel günlerin yolu açılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 10 Mart 2013; 22:56:18 >

• Saha olayı benim de kafamda bir kenarda duruyor, her zaman Camp Nou zemininde Barcelona'ya karşı oynamak daha zordur; gerek kendi evleri ve oynadıkları en iyi yer olduğundan, gerek karşısındaki takımın savunma yaparken daha çok alana hakim olmaya çalışması, daha çok dikkat ve efor sarf etmesinden kaynaklanır bu. İlk 15-20 dakikalık süreçte gol yemememiz biraz da bu yüzden önemli. O süreci gol yemeden atlatırsak hem Barcelona maçın bu diliminde umduğunu hemen başaramayacak olacak, hem de Milan sahaya alışıp, oyuna ısınıp, takımca kendilerine güveni de sahaya çıktıklarına oranla daha fazla kazanacaktır. İlk maçta topun arkasına geçmeyi yapabileceğimiz en iyi şekilde yapmıştık, zemin Camp Nou da olsa, bu maçta da aynı şeyi aynı oranda veya ona yakın yapabilirsek açıkçası benim maçtan çok bir korkum yok. İlk maçta Mexes-Zapata gayet iyi iş çıkarmıştı, onların performansı ve önlerinde Ambrosini'nin performansı da yine önemli. Ambrosini'nin yanında orta sahayı üçe tamamlayacak diğer iki isim Muntari ve Montolivo, özellikle Montolivo'nun performansı da yine ilk maçtaki gibi Milan adına orta sahadaki pas akışı ve organizasyonu, defans-hücum bağlantısı açısından belirleyici olacak. Savunmayı olabildiğince iyi yapmak dışında yapmamız, daha doğrusu yapmamamız gereken en önemli şey de ilk maç 2-0, koruyalım hesabı iyice defansa gömülmemek. Barcelona'ya karşı, her ne kadar formsuz bir dönemde de olsalar, bu şekilde sürekli pinpon topu hesabı sizin çıkamadığınız hücumlar sonucu onların hep üstüne gelmesine müsaade ederseniz iki farklı yenilip elenme olasılığını normalde olana oranla gayet artırırsınız. Yine ilk maçtaki gibi kontra atakları iyi değerlendirmeliyiz, Boateng, Niang, El Shaarawy ileri üçlüsüyle kontra atağa da yatkınız, özellikle göbekte oynaması beklenen Niang topu getirme/hareketlenme/dripling açısından Barcelona savunmasına problemler çıkarabilir ancak mümkünse bir de o konuda henüz ham olsa da en azından bu maçta son vuruş açısından becerikli olmalı, hele ki kontra ataklardan birinden gol çıkarmayı başarabilirsek her şey harika ve çeyrek finale çok daha yakın olur.

• Barca'ya karşı maçın ilk 15-20 dk elbette çok önemli ama bu çok ta bişey ifade etmez Barca'nın hucüm kalitesi 5dk'da 2 golü dahi yapabilecek kalitede.San Siro'daki maç pek altadıcı olmasın biraz da her horoz kendi çöplüğünde öterin sonucu oldu.
    Tur %60 Milan %40 Barca benim fikrimde.
  • https://twitter.com/BalotelliUpdate

Balotelli twitter acmis. Resimler görülmeye değer.
  • O hesabı onun adına kardeşi açmıştı, Mario ile ilgili şeyler yazıyordu, arada Balotelli de yazıyordu ancak Balotelli yönetimi tamamen ele almış; resmen Twitter'da bu sefer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 11 Mart 2013; 9:07:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

https://twitter.com/BalotelliUpdate

Duştakiler kardeşleri mi
  • quote:

• milan otobüsü çekmeye çıkarsa bence elenebilir. geçen sene arsenal'e nereden veriyorlardı turu.

allegri bence yatırmayacak takımı. bir gol kitlemeye bakacaklar.

ben skor olarak 2-1 veya 1-1 diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

milan otobüsü çekmeye çıkarsa bence elenebilir. geçen sene arsenal'e nereden veriyorlardı turu.

allegri bence yatırmayacak takımı. bir gol kitlemeye bakacaklar.

ben skor olarak 2-1 veya 1-1 diyorum.

Barcelona mutlaka 2 gol bulur. önemli olan yememek

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Duştakiler kardeşleri mi

O resmi cabucak gectim. Tam olarak kimler bilmiyorum.

• Balotelliyle italyadaki taraftarlarin derdi ne? Sürekli şu takim taraftari irkcilik yapti haberlerni görüyorum. En son Juventus taraftari yapmis.
  • Milan yönetimi, Juraj Kucka'nın transferiyle ilgili olarak Genoa ile anlaşmaya vardı.

İki takım arasında oynanan lig maçı sonrasında Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, Genoa Başkanı Enrico Preziosi ile bir görüşme yaparak başarılı orta saha oyuncusunun transferini masaya yatırdı ve görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Henüz transfer için Milan'ın Genoa'ya ödemeyi planladığı bonservis bedeli hakkında bir bilgi edinilmese de, Kucka Milan'da yıllık 1.2 milyon avro kazanacak.
  • Barcelona karsisinda mutlaka golü bulmayi amaclamaliyiz. Her türlü riski alacaklardir,baskiyi yediğimizde Niangin stoperlere ve Busquetse topla birlikte fazla zaman vermemesi de önemli. Barcelona gibi B plani olmayan bir takimin yapacaği tek sey, oyunu genisletmek, bununla birlikte 3.bölgedeki efektifliklerini artirmak. Özellikle Mexesin olduğu taraftaki kanallar arasinda Milanda sorun var. Bunu da değerlendirmeyi amaclayacaklardir.

Hakem faktörünüde unutmamaliyiz, Barcelona karsisinda top trübündeyken penalti verebilirler.Kisaca, İsimiz cok zor, umarim turu atlayan taraf biz oluruz.
  • yazıyorum buraya niangın golü var
  • Barcelona macini hangi kanal veriyor arkadaslar? Ayni anda Galatasaray-Schalke macida var. Niangi Barcelona karsisinda izlemeyi cok istiyorum. 2 maci ayni anda izlemek zorunda kalacağim!
  • Maçı Türkiye'de D-Smart yayınlıyor. Bu arada Balotelli konusunda her hafta takımların aldığı cezalara bakıyorum; alakasız maçlarında bile mutlaka Balotelli'ye ırkçı söylemlerde/tezahüratlarda bulundukları için para cezaları alan takımlar oluyor, gerçekten enteresan, çok sevmeyeni var görünüyor.

Milan'ın hangi 11le çıkacağı bir pozisyon dışında gün boyu belliydi. O bir pozisyon da sol bek; Constant veya De Sciglio tercihi. Son saatlerde söylenenlere göre Allegri Constant'ı tercih etti. Onun dışında ilk maçtaki kadroya oranla zorunluluktan olan Pazzini-Niang değişikliğini saymazsak Muntari yok, Flamini var. Flamini olmasa, ilk maçtaki performansı da düşünüldüğü vakit Muntari böyle bir maç için daha uygun olmaz mıydı diye düşündürüyor insanı... Umarım ilk yarı veya maç sonrası da bu ve buna benzer şeylerden bahsetmeyiz.

İlk 11 büyük ihtimalle: Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, Constant; Flamini, Ambrosini, Montolivo; Boateng, Niang, El Shaarawy şeklinde. Niang ve Boateng'in yerleri değişebilir, Niang beklendiği gibi göbekte oynayabilir ya da Boateng, sahte 10 formasıyla sahte 9 pozisyonunda oynayabilir. (Okuduğumda çok hoşuma gitmişti bu tanım) Sahte 9'lu Boateng taktiğini denemesek daha iyi sanki. Bu sezon düzgün bir biçimde çalıştığı, işlediği pek de bir maç hatırlamıyorum.

• FC Barcelona (4-3-3) – Jordi Roura

Victor Valdes; Dani Alves, Gerard Pique, Javier Mascherano, Jordi Alba; Xavi Hernandez, Sergio Busquets, Andres Iniesta; Pedro Rodriguez, Lionel Messi, David Villa.

Bench: Pinto, Puyol, Adriano, Song, Cesc, Alexis, Tello.

AC Milan (4-3-3) – Massimiliano Allegri

Christian Abbiati; Ignazio Abate, Philippe Mexes, Cristian Zapata, Kevin Constant; Riccardo Montolivo, Massimo Ambrosini, Mathieu Flamini; M’Baye Niang, Kevin-Prince Boateng, Stephan El Shaarawy.

Bench: Amelia, De Sciglio, Bonera, Muntari, Nocerino, Robinho, Bojan.
  • Bugün gol atamazsak işimiz çok zor olacak. Umarım turu geçeriz. Buraya kadar gelmişken kaybetmemiz felaket olur.

• Beyler Milan turlayacak inşallah...

Ancak bir problem var maçı nereden izleyebiliriz... İnternetten ...
  • Basarilar Niang ve Milan. Hadi Niang bu kez direkleri kirma, o kaleciyi iceri sok.
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.