Şimdi Ara

A C İ L ###Apartmanın uydusundan bilgisayara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikler bu uydu anteni, yayını, receiverı teknolojisine yabancıyım, o yüzden sorumu okurken bunuda gözönünde bulundurun.

bizim apartmanın uydu anteni var, bizim evin duvarındada bu uydunun bizim daireye verilen çıkışı var (şu elektrik prizlerinin yanıda olan şeylerden)

bizim evde receiver yok, yani tv yayınlarını normal antenle izliyoruz. Zaten evde tv az izlendiğinden eve receiver almadık.

şimdi ben evdeki bilgisayarıma Skystar 2.6 d dvb kart almayı düşünüyorum.

yapmak istediğim ise uydu yayınlarını bilgisayarımdan izlemek.

bu yukarıda bahsettiğim şekilde mümkün mü. Mümkünse nasıl?

Şu anda bilgisayarım ile duvardaki bu uydu çıkışı (yada girişi ne deniyorsa artık) mesafe 6-7 metre kadar.

Eğer bu mümkünse aradaki mesafe için hangi kablodan almalıyım. Ankarada nerede bulabilirim.

Çok teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

Arkadaşlar,

öncelikler bu uydu anteni, yayını, receiverı teknolojisine yabancıyım, o yüzden sorumu okurken bunuda gözönünde bulundurun.

bizim apartmanın uydu anteni var, bizim evin duvarındada bu uydunun bizim daireye verilen çıkışı var (şu elektrik prizlerinin yanıda olan şeylerden)

bizim evde receiver yok, yani tv yayınlarını normal antenle izliyoruz. Zaten evde tv az izlendiğinden eve receiver almadık.

şimdi ben evdeki bilgisayarıma Skystar 2.6 d dvb kart almayı düşünüyorum.

yapmak istediğim ise uydu yayınlarını bilgisayarımdan izlemek.

bu yukarıda bahsettiğim şekilde mümkün mü. Mümkünse nasıl?

Şu anda bilgisayarım ile duvardaki bu uydu çıkışı (yada girişi ne deniyorsa artık) mesafe 6-7 metre kadar.

Eğer bu mümkünse aradaki mesafe için hangi kablodan almalıyım. Ankarada nerede bulabilirim.

Çok teşekkürler

size lazım olan 10 metre civarı bir çanak anten kablosu.ama alırken hazırlayacak arkadaşa durumu bildirin. uçlarına uygun soket verecektir

• Yapman gereken tek şey Kablo almak..Kablonun Tv kartına gircek kısmı Receiverlara takılanların aynısı.Duvardaki ise dişi yada erkek oluyor.Aynısı bende var bende apartmanın uydusundan kullanıyorum.Fakat burda dikkat etmen gereken şey diseq ayarları..Onları bilmek zorundasın yani biraz uğraşman gerekecek.Bide bazen receiverların gayet güzel gösterdiği kanalları hiç açmayabiliyor.Eğer apartmanınızda tv kartı kullanan birisi varsa ondan biraz bilgi alman en iyisi..saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A'Dan Z'ye FRONTPAGE
    20 yıl önce açıldı
    Dosyaları C yerine D'ye indirme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.