Şimdi Ara

A bu pelernde bug damı kaldı sımgem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arklar pelern sımgem deısmıor ko dosyandan symbol_us dosyana koyuorum koydgm resmın adını symbol yapıroum ama ko da cıkmıor boyutuda 32x32 acıl yardm mıllet clandan cıkıor :D

• up beyler yuh artık forumun tadı uzu kalmdı artık kımse yardmcı olmuor
  • up!
  • Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • pff
  • quote:

Orjinalden alıntı: _P*CaN_

arklar pelern sımgem deısmıor ko dosyandan symbol_us dosyana koyuorum koydgm resmın adını symbol yapıroum ama ko da cıkmıor boyutuda 32x32 acıl yardm mıllet clandan cıkıor :D

şeffaf pelerin simgesi yapmaya çalıştın mı yoksa attığın dosyanın uzantısını yazmadan mı atıyorsun symbol.bmp olarak at dene..
  • Dosya JPG. olmamalı Bit-İşlem olmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    50 Görevinde Sorun war !!!
    18 yıl önce açıldı
    CANTA BUGDA KALDI :S
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @CanoZzz
    Hâl ve hareketlerinde daha dikkatli olursan forumun yararına olur
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • walla yaptgm sunlar beyler:
    32x32
    fpg
    seffaf deıl zaten yapamıorum :D
  • estf.
  • quote:

walla yaptgm sunlar beyler:
    32x32
    fpg

Bak şimdi arkadaşım sana diyorum ki eğer yaptığın resimin uzantısı jgp gif falansa resimi açamazsın.

Sana tafsiyem resimi 32*32 yaptıktan sona symbol.bmp olarak kaydet problemin çözümlenir aklıma başka birşey gelmioy büyük ihtimalle yanlış atıyorsum resim dosyasını uzantısı farklı oluyo iyi oyunLar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLack34gLe

quote:

walla yaptgm sunlar beyler:
    32x32
    fpg

Bak şimdi arkadaşım sana diyorum ki eğer yaptığın resimin uzantısı jgp gif falansa resimi açamazsın.

Sana tafsiyem resimi 32*32 yaptıktan sona symbol.bmp olarak kaydet problemin çözümlenir aklıma başka birşey gelmioy büyük ihtimalle yanlış atıyorsum resim dosyasını uzantısı farklı oluyo iyi oyunLar..

eyw denıcem sımdı
  • cok saol kardes oldu
  • Önemli değil sorunun çözüldüyse tek birşey söylemek istiyorum san ayazmayacaktım bu konu hakkında bilgi vermeyecektim öncelikle beklemesini öğrenmen lazım sonra forumdakilerden saygı çerçevesinde yardım istemelisin. Bilgisi olan arkadaşlar belki o anda forumda değil veya bir işi olabilir. ve unutmayalım forumda hepimizden ya$ça büyük abilerimiz war en azından bunu düşünüp buna göre mesaj yazarsak sevinirim iyi oyunlar...
  • yaw buıraya resım ı koysam boytunu ve ozelıklerını ayarlarmısnz :S
  • quote:

yaw buıraya resım ı koysam boytunu ve ozelıklerını ayarlarmısnz :S

Koy ayarlayalım.
  • koy yardımcı olalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLack34gLe

Önemli değil sorunun çözüldüyse tek birşey söylemek istiyorum san ayazmayacaktım bu konu hakkında bilgi vermeyecektim öncelikle beklemesini öğrenmen lazım sonra forumdakilerden saygı çerçevesinde yardım istemelisin. Bilgisi olan arkadaşlar belki o anda forumda değil veya bir işi olabilir. ve unutmayalım forumda hepimizden ya$ça büyük abilerimiz war en azından bunu düşünüp buna göre mesaj yazarsak sevinirim iyi oyunlar...

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.