Bildirim
A.B.D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Buyuynce ne hayal perestmisim diyeceksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
En azından denedim der bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.Late -- 28 Kasım 2011; 17:29:19 > -
çok iyi bölümlerde farklı bölümlerde çok iyi dereceler yapmalısın amerikaya kolay kolay gidemezsin. -
İmkansız yoktur olmamasına da forumu bıraksak zaten Türkiye'nin nüfusu yarıya inecek.
Bu ne lan herkes yurt dışına gitmek istiyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: T.Late
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
En azından denedim der bence.
-
Hayallerimizi gerçekleştirmek için yaşıyoruz ben istemiyorum herkes gibi hayat sabah işe git akşam gel tv/pc vs. emekli olmak için gün say falan elimden geleni yaparım en azından -
paran varsa hangi bolum olrsa olsn turkiyede iyi bi not ortalamasina ulas. sonra amerikadaki universtelere yuksek lisans basvurusu yap kabul ederlerse yuksek lisansini yap kal orda. yabanci ulke diplomasiyla tutunmak zor olr orda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Slp
paran varsa hangi bolum olrsa olsn turkiyede iyi bi not ortalamasina ulas. sonra amerikadaki universtelere yuksek lisans basvurusu yap kabul ederlerse yuksek lisansini yap kal orda. yabanci ulke diplomasiyla tutunmak zor olr orda.
tahminen kaç para lazım olur ? -
ingilizceyi türkçeden daha iyi kullanırsan çok yerde iş bullrsn -
Amerikada , tıp hariç diğer üniversitelere girebilirsin, bütün üniversitelere kolej tarzı, paralı üniversiteler. Her üniversitenin kriterleri farklı, bir öğrencinin üniversite masrafı dahil amerikadaki tüm masrafları ortalama yıllık 25.000 $ . Eğer kafanda varsa böyle birşey üniversiteler ile bire bir görüşmen lazım, çoğu üniversite ingilizce yeterlilik sınavı olan TOEFL dereceni öğrenmek ister. Ben de Amerika'da dişçilik okumak istiyordum fakat , Dişçilik için Amerikan vatandaşı olmak lazım. . . Maddi durumun elverişli ise ve mühendislik okumak istiyorsan geç olmadan harekete geç derim. -
Amerikanin oyunlari bunlar -
haci hic gerek yok boyle seylere! Gidiyosun virginia eyaleti senatosuna, kizilderilileri buluyosun ben vatandas olmak istiyorum diyorsun oluyosun 5 yilda olursun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X