Şimdi Ara

A-101 Keskinoğlu Omega-3 10'lu Yumurta 3.71 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Keskinoğlu'nun içinden bir şeyler çıkmıştı zararlı o günden beri almıyorum.

Ama Ecovital'i bilmiyorum bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 14 Aralık 2017; 14:10:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Ben yumurta alırken tartiyorum.30lu L boy yumurta ortalama 65gr gelmesi gerekir üzerinde yazana göre 65x30 dara hariç yaklaşık 2kg.

Nasıl bir işsizsin. Ne yaşadın da yumurta tartacak hale geldin ki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 liradan aşağı M yumurta yok piyasada. Omegalı olsun olmasın bu fiyat iyiydi ve ben de aldım iki paket.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Ben yumurta alırken tartiyorum.30lu L boy yumurta ortalama 65gr gelmesi gerekir üzerinde yazana göre 65x30 dara hariç yaklaşık 2kg.

Var böyleleri. Yumurta reyonunda abartmadan bir saat her yumurtaya dokunup, göz gezdirip seçim yapan adamlar gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

quote:

quote:

Var böyleleri. Yumurta reyonunda abartmadan bir saat her yumurtaya dokunup, göz gezdirip seçim yapan adamlar gördüm.

İşsizlikle ilgili değil çoğu yumurta belitilen gramajın altında.Siz L aldığınızı sanıyorsunuz ama aslında küçük yumurta alıyorsunuz.Reyindaki tüm kolileri tartmiyorum tabiki eğer belirtilen gramajı tumuyorsa almıyorum.

• önceki gün aldım, biraz ufak, bence A101 in CP L boy yumurtaları daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

quote:

quote:

İşlenmiş hiç bir ürüne inancım yok. Keskinoğlu fabrikası dibindeyim inanın kokudan önünden geçilmiyor, dünya sosa salçaya buluyosun yine tadı yok. Yumurta ha keza.. Çoğu için geçerli öyle but mu olur öyle büyük yumurta mı?içine de baksan dışına da baksan hepsi yalan.

Küçük ilçedeyim hayatta gidip koli yumurta almam köylüden sağdan soldan tanesi 75kuruşa alıyorum bulursam bulamazsam yemiyorum.

• Belki biraz abartılı olacak ama yumurtayı tanesi 1 tl den karşımdaki bahçesinde besleyen komşumdan alıyorum. Hem tazeliğinden,hem tadından zerre şüphe duymuyorum. Hele diğer alınan yumurtalarla kıyaslandığında renginden bile bir çok şey belli oluyor. Ha,eğer çok nüfuslu bir ailem olsaydı o zaman da alır mıydım,bilemiyorum ama haftada 5 TL vereceğime,10 TL veriyorum,kafam rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdines

İşsizlikle alakası yok kardeşim. Satın alacağın mala bakmaz mısınız hiç? Eksiği güdüğü kırığı var mı yok mu diye ne alaka . Geçen bimde 15 lik yumurta bakıyorum, kutunun dışına bile bulaşmış kırık. İçine baktım 3 4 kırık çatlak vardı. Çalışanlar da pek ilgilenemiyor.

Muhakak bakılması lazım. Sonuçta kırılgan bir malzeme. Bende sürekli bakıyorum. Her markette kırık çıkabiliyor.
  • Keskinoğlu kadın Budu köfte almıştım aynı gün kedi köpeklere verdim böyle igrenc bir tat olamaz aynı şekilde tavuk kebabı da aynı. Hiçbir ürününü almıyorum bedava verseler bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirdede ikincisine %50..aynı paraya geliyor bedava..izmir markası Ercanlar Yumurta omega3 lü üretimi enteresan güzel bir lezzeti var..sürekli alıyorduk iyi oldu..8 kutu kaptık..80 adet nasıl tüketeceksek

• M yazıyor ama bıldırcın yumurtası gibi. Bir de kabukları o kadar ince ki kabuk düşürmeden kırması çok zor paramparça oluyor insanın elinde.
  • Tavuk döneri nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Tavuk döneri nasıl?

Berbat tavuk tadı hiç yok.

• quote:

quote:

ne yaşadın kide düşünme duyunu kaybettin.

adam yumurtayı tartınca ne yaşadığın beyninde garipseniyorda, hırsızlık yapan firmaya , nasıl olurda yanlış bilgi ve ölçü ile biz kandırır diye çıkışmıyorsun.

hay ben böyle beyinlilere.

adam hırsıza söveceğine ev sahibine neden kapıyı kilitliyorsun diye kızıyor.

tövbe tövbe... ne kafalar var...

• gezen tavuk o...dur
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam vala duygularıma tercüman oldunuz..Devir artık hırsızlık yapana değil hakkını arayana suç oldu maalesef..Geçen gün muz aldım güya devamlı aldığım bir esnaftı 3 kilo dedi verdi eve geldim bende tarttım ve 400 gram eksik çıktı bu demek oluyor ki 3 tane muz eksik koymuş akşama kadar böyle yapsa adam zarar etmez ki daha da ondan alışverişi kestim bilinçli tüketici olmak lazım..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.