Şimdi Ara

A 101 Deki Nexon T.V F/P Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 sene 4K yayınların yaygınlaşmasını bekleyeceğim 2015 sonu 2016 başı gibi sağlam bir 4K T.V alacağım o süreye kadar bu tv beni idare eder mi ? sizce 37 Ekran tüplü TV var hiç bir şey göremiyorum sizce ne yapmalıyım Şu an 1000 TL civarı bütçe ayarlayabilirim yoksa 2015 ortalarına kadar 37 Ekran tüplü TV ile devam mı edeyim

Link

http://forum.donanimhaber.com/m_100591705/tm.htm

• Ne yapalım arkadaşlar ? Bu T.V yi kullanan var mı ? Tamam çok bir şey beklemiyoruz ama bizi idare eder mi ? 1 Sene civarı Yoksa çöp mü 1000.00 TL az değil sonuçta önerileriniz var mı ?
  • Vallaha ben kullanıyorum gayet güzel gönül rahatlığıyla alabilirsiniz görüntü kalitesi falan gayet net.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun gittim aldim. Tek kotu yani kablosuz wifi aygiti yok. Daha sonra internet kablosunu takip smart tv sini deneyip yorum yapacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayranim kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bende alacaktım ama şuan için alamayacağım sanırım bakalım kovalıyorum bende bir T.V alacağım. Şartlarım şuan için uygun değil gibi çok sıkıştıracak.
  • Hayirlisi artik. Cocuklar tutturmasaydi al diye benim de almaya niyetim yoktum evde zaten 32 inc lg var. Artik oturma odasina lg yi yerlestirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayın ,ben yandım siz yanmayın,2 defa donma ve 15 defa kendi kendine kapanma yapdığı için 1 haftadır servisde.servisde kapanmadığı için problem yok diyorlar.al başına belayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S.T.A.L.K.E.R Serisi Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.