Şimdi Ara

A (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
21.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADASLAR BEN SERVER KURDUM BÜTÜN TÜRKLERİ BEKLERİM... İTEM VERMİCEM HERKES NAMUSYLA KAZANIP OLE OYNUCAK

2000 XP

2000 SP

2000 ADENA
    Max Enchant: +35 (Weapon)
    Max Enchant: +35 (Armor & Jewel)
    Safe Enchant: +6
    Enchant Rate: 70% (Normall Scroll)
    Enchant Rate: 80% (Blessed Scroll)

NPC Buffer
    Globak GK
    Gm-Shop
    Epic-Shop
    PvP color system
    Tattoo's
    Class Manager

site name :http://friendshipzone-l2.tr.gg ' dir

server 5 gün sonra ONLİNE

GMLERDEN İTEM GİBİ SEYLER İSTEMEYEİN WALLA YA JAİL YADA İYİ AKSAMLAR

A

• ya hem herkes server açıyo 2 günde kapatıyo diyonuz durmadan büyün versionların server kurulumlarını tam teşekkürlü biçimde verionuz şaşıyorum artık :D

neyse eline sağlık
  • kardeşim ben birsey daha istesem interlude dede buff ,song,dance v.b. bufların süresini nerden ayarlıcaz bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim
  • Ya Lütfen Yardım Edin Bende Kuramıyorum Charismatic_kharon@windowslive.com
    Eğer yardım eden varsa yardım etsin lütfen lütfen

• droped

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02C99756-2 -- 5 Haziran 2015; 23:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3-ADMIN

Yhaa ARklar ben bir java server kurcam yanı aslında kurmak ıstıyom ama kuramıom hep hata falan veıyor bole java da anlkayan biri varsa lutfen bana ulassın ama beklıom bak :D yolunuzu gözlıcem bana bir 20 dk nızı ayırı ve bir server acarsanızz ..coqqq teşk ederım ...:(:(:( beklıommmm:(:((:
    yaramaz_jojuk_firarda@hotmail.com

msn ekledim arkadaşım anladiğimiz kadar yardim ederiz, bilmediğimizi sorar öğreniriz.
    asasTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_secret

kardeşim ben birsey daha istesem interlude dede buff ,song,dance v.b. bufların süresini nerden ayarlıcaz bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim

gameserver\config girioruz daha sonra altsettings dosyasini not defteriyle acıp
    (* olan yerlere suremizi yazıyoruz deneme yanılma olarakta bulabilirsiniz yani 4 yazdıgınızda kaç. dakika veya sa.
    # Buff time rate
    AltBuffTime = *
    AltDanceTime = *
    AltSeedTime = *

[kendim sordum kendim buldum yanıtını:F
  • kardes bende bi tane hazır vardı bulursam yollarım sana
    msn ini de ekliyorum kabul et
  • droped

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02C99756-2 -- 5 Haziran 2015; 23:23:05 >
  • Starting L2J-Archid Login Server.

Loading Game Server config
    Loading Login Server config
    Loading: ./config/loginserver.properties.
    Loading: ./config/telnet.properties.
    MLog clients using java 1.4+ standard logging.
    Initializing c3p0-0.9.1.2 [built 21-May-2007 15:04:56; debug? true; trace: 10]
    Initializing c3p0 pool... com.mchange.v2.c3p0.ComboPooledDataSource [ acquireInc
    rement -> 5, acquireRetryAttempts -> 0, acquireRetryDelay -> 500, autoCommitOnCl
    ose -> true, automaticTestTable -> connection_test_table, breakAfterAcquireFailu
    re -> false, checkoutTimeout -> 0, connectionCustomizerClassName -> null, connec
    tionTesterClassName -> com.mchange.v2.c3p0.impl.DefaultConnectionTester, dataSou
    rceName -> 1hge1aa831c3fp8o1kfe4aw|7a78d3, debugUnreturnedConnectionStackTraces
    -> false, description -> null, driverClass -> com.mysql.jdbc.Driver, factoryClas
    sLocation -> null, forceIgnoreUnresolvedTransactions -> false, identityToken ->
    1hge1aa831c3fp8o1kfe4aw|7a78d3, idleConnectionTestPeriod -> 3600, initialPoolSiz
    e -> 10, jdbcUrl -> jdbc:mysql://localhost/l2jarchid_db, maxAdministrativeTaskTi
    me -> 0, maxConnectionAge -> 0, maxIdleTime -> 0, maxIdleTimeExcessConnections -
    > 0, maxPoolSize -> 10, maxStatements -> 0, maxStatementsPerConnection -> 100, m
    inPoolSize -> 10, numHelperThreads -> 3, numThreadsAwaitingCheckoutDefaultUser -
    > 0, preferredTestQuery -> null, properties -> {user=******, password=******}, p
    ropertyCycle -> 0, testConnectionOnCheckin -> false, testConnectionOnCheckout ->
    false, unreturnedConnectionTimeout -> 0, usesTraditionalReflectiveProxies -> fa
    lse ]
    Loading LoginContoller...
    Cached 10 KeyPairs for RSA communication
    Stored 20 keys for Blowfish communication
    Loaded 127 server names
    Loaded 0 registered Game Servers
    Cached 10 RSA keys for Game Server communication.
    Loaded 2 IP Bans.
    FATAL: Failed to start the Game Server Listener. Reason: Cannot assign requested
    address: JVM_Bind

LoginServer terminated abnormaly

LoginServer terminated

Devam etmek için bir tuşa basın . . .

Die Bise Cikiyo StartGameServer Calisiyo Yardim Lutfen

• bende server kurmak istiyorum arkadaslar msn adresim veriyorum lutfen yardım pls InViSibLe_06@w.cn ekleyin team wiewer la 10 dk nizi almaz deneyimli biri olursa sewinirim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InViSibLe06 -- 28 Eylül 2009; 16:43:41 >
  • bende server kuruyorum ama şu server pack lerin linklerinin hepsi ölmüş interlude için olanını yenlerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58

bende server kuruyorum ama şu server pack lerin linklerinin hepsi ölmüş interlude için olanını yenlerseniz sevinirim

server kuruyomuş, kurulumuna yardim etmem ama nasil çökertilir açınca gösteririm.
    melihpaşa, GMUSTA, L2JHACKER
  • lol sanane lan ister kurarım iter kurmam insanca bilenden yardım istedik insan olmayan boş boş yorum yazmasın lütfen
  • banada server verirmsnz ?? msn veriyorum beckham23_b.h@hotmail.com yardım ederseniz cok memnun olurum...
  • İnterlude için oLan 2 Link kırılmış , ben de Delta team iN dosyasini indirdim, kurdum herseyi yaptım ama ondada server seçme yerine gelioR servere girmior neden anlamadim hersey normal login server we game serverde ama kapatmaya calıstıgımdada game server yanıt wermior dior belki bi balantı kurarsiniz diye yazdım, salinda acaba linkleri yenileme sansın waRmı ? yada yardımcı olursan seviniRim

Eline sağlık (:
  • iii hortlamıssın eski konu tabikide linkler kırık olcak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.