Şimdi Ara

A (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
21.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamael yada hellbound server kurmak icin gerekli seyler nedir ekleyebilcek varmi acaba ????

Bazi merak ettiklerimi cozmek istiyorum bi serverda ben acayim ^^
  • SELAMUN ALEYKUM

vermis oldunuz interlude pech inden her hangi biri olaram
    ((http://rapidshare.com/files/40763111/Misterio_s_Server_Rev.2.9_Stable.rar.html%5B/URL%22 ))
    ben bunu kurdum yanlız ... tarif ettin yerde bole bir yazı yazmısın =

((....Daha sonra server/login/config/ klasörüne gidin ve loginserver.properties veya loginserver isimli dosyayı açın ve aşağıdakileri satırları bulun ; )

ExternalHostname=
    InternalHostname=

boş yerlere 127.0.0.1 yazın daha sonra ... vs...

((( server/login/config/ ))) ben bu kılsaore girdimde ((ExternalHostname=)) ve ((InternalHostname )) die bisi bulamadim
    burayı tam acıklarsanız cok sevinirim

BİRDE =((( ....Daha sonra server/login klasörüne gelin ve RegisterGameServer dosyasını çalıştırın daha sonra Your choise yazdığında 1 yazın ve entera basın aynı klasörde Hexid(server 1).txt isimli bir metin belgesi oluşacak bunun adını hexid yapın ve gameserver/config içine atın... ))))

BOLE bir yazınız var bu RegisterGameServer dosyasını çalıştırdıgımda (( Hexid(server 1).txt isimli )) bir metin belgesi olusmuyor bunuda acarsanız cok sevinirim

BUNLARI ACIKLADINIZ BENDE YAPTİM FARZEDELİM ACONT NASIL ACACAM NASIL OYUNA GİRECEM YİNE LİNEAGE2/SYSTEM DEN Mİ GİRECEM YOKSA BASKA BİR YOLUMU VAR ANLAMADİM YA BANA BUNALRI ACIKLARSANIZ CK SEVİNİRİM herkesin emegi icin ayrı ayrı tesekkur ederim gerceken cok iyi bilgiler kasandım saolun arkadaslar

• quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

Orjinalden alıntı: kilerranger

SAOL HAFTASONU DENICEM BUNU DA KAMAELI NASIL BASARDN DYNUSTY BOW FALAN??

Onu da anlatırım bi ara.

Eray Bekliyoruz... Lütfenn..

• arkadaslar erayın dediği gibi yapıyorum ama olmuyor

A
  • yaw bu serverı herkes kurabılırmı anlayan anlamayan bu adımalrı ızleyerek
    sora bu server her pc de calısırmı ve her ınternet baglantısında calısırmı ???

eger calısırsa bende kurarım wallaha valakası kendıme pet yapmak ıstıorum :D
    zuahahaha valakasa bınıp gezcem :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

yaw bu serverı herkes kurabılırmı anlayan anlamayan bu adımalrı ızleyerek

Çok Bo$ Konusmussun .
  • quote:

Fantaziye bak.

Okadar assalamayi hic dusunmezdim Valakasi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

quote:

Fantaziye bak.

Okadar assalamayi hic dusunmezdim Valakasi

kanka antharasıda sana yaparıs yaw!!!!

AsiFederal: kardesım eglenıoruz ıstersen fazla takılma ha..

• iYi éGLeNCeLer O Zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsiFederal

iYi éGLeNCeLer O Zaman

Tesekkur ederım amacım kımseyle takısmak atısmak deıl sadece farklı bısey olsun nesemızı bulalım dıye yazmıstım sen cıddıye almıssın halbukı bende bılıorum yazdıgımın olabılıcek bırsey olmadıgını!!!!
    neyse ıyı aksamlar umarım kalbını kırmamısımdır
  • s.a beyler bn bu c4 serverı kurdum 1 kere girdi bir sürü server wardı ve hepsi downdu simdi deniom girmio nden olablir ??? sağ alt köşede java resmi filan cıkmıo ondan olabilrmi ?? HELP ME....
  • beyler bn su c4 serverı kurdum login dio girmio bi kere girdm bir sürü server wardı ve down gösteriodu sonra bi daa girmedi sebebi ne olabilir ????? HELP ME!!!
  • kenidinize bole
    skence etmeyin yha hasir bi ssekilde sizlere sundum server L2JFire
  • Arkadaslar biri c4 datapach upload edebilirmi lutfen :/// linklerdeki dosyalar silinmis cunku ://
  • Ben bunu calistirdim.. ama yanliz systemden birseyler degistircekmiyim ? giremioyurm :D startgameserver ve startloginserver calisyior ama oyna giremiyorum login olmuyor ? bilen birisi varsa aciklarsa sevinirim.. cünkü benim eski oynadigim servera giriyor.. systemden birsey degistircekmiyiz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Riesto

Ben bunu calistirdim.. ama yanliz systemden birseyler degistircekmiyim ? giremioyurm :D startgameserver ve startloginserver calisyior ama oyna giremiyorum login olmuyor ? bilen birisi varsa aciklarsa sevinirim.. cünkü benim eski oynadigim servera giriyor.. systemden birsey degistircekmiyiz ?

by.gohann@hotmail.com

Ekle Beni Anlatam Ayrintili Bir Sekilde
  • S.a beyler
    bende bişiler sorcam
    arklarımla serveri kurduk.amma velakin duvardan vuruluo bunu nasıl hallede bilirim
    ikincisi titanium armor eklemek istiyorum epicleri hic sevmiyorum bunları kaldırmak istiyorum
    kaldırması kolay ama tit armor u nasıl eklicemi biri bana anlatsın lutfen
    and hack lere karsı yapılan bişi varmı bunları bilen arklar yardımcı olursa sevinirim!!!!
  • gohann kardes slm serveri kurmayı herşey hallettm ama hala eski yukledigim servera giriyor kurdugum serverla baglantıyı kuramadım o nasıl olacak?msne ekledm seni birde başka bilgisayardan kurdugum servera nasıl baglanacagım şimdiden tesekkureler
  • Tzeleyi n şu knouyu lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: By.GohanX

quote:

Orjinalden alıntı: Riesto

Ben bunu calistirdim.. ama yanliz systemden birseyler degistircekmiyim ? giremioyurm :D startgameserver ve startloginserver calisyior ama oyna giremiyorum login olmuyor ? bilen birisi varsa aciklarsa sevinirim.. cünkü benim eski oynadigim servera giriyor.. systemden birsey degistircekmiyiz ?

by.gohann@hotmail.com

Ekle Beni Anlatam Ayrintili Bir Sekilde

Hahaa senmi ayrıntılı anlatcaksın konuutm senşle takmadın bile beni bir site verdin sonra engelldin bu mu senin detaylı anlatımın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.