Şimdi Ara

a (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
9.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnlyJ

1.78 boyundaki mike tyson un neredeyse tamamı 1.95'in üstünde olan süperağır siklet dünyasına diz çöktürmesi tam olarak senin durumuna uygun bir örnek olur sanırım. Elinde ne varsa hepsini avantaja dönüştürmeni tavsiye ederim, bu sadece fiziksel konularda değil hayattaki her konuda böyle.
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters Mıknatıslanma -- 15 Mayıs 2021; 18:37:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epifiz plakları kapandıysa ki büyük ihtimalle kapanmıştır 19 yaşında.İstersen en sağlam hormon ilaçlarını versinler yinede iskelette büyüme olmayacaktır.Ameliyatı ise bacak boyunda orantısızlık kol boyunda orantısızlık veya cüce olanlara yaparlar(Ameliyat çok ağrılı ve büyük riski varmış)

• quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

Epifiz plakları kapandıysa ki büyük ihtimalle kapanmıştır 19 yaşında.İstersen en sağlam hormon ilaçlarını versinler yinede iskelette büyüme olmayacaktır.Ameliyatı ise bacak boyunda orantısızlık kol boyunda orantısızlık veya cüce olanlara yaparlar(Ameliyat çok ağrılı ve büyük riski varmış)
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters Mıknatıslanma -- 15 Mayıs 2021; 18:37:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Mıknatıslanma

quote:

Epifiz plakları kapandıysa ki büyük ihtimalle kapanmıştır 19 yaşında.İstersen en sağlam hormon ilaçlarını versinler yinede iskelette büyüme olmayacaktır.Ameliyatı ise bacak boyunda orantısızlık kol boyunda orantısızlık veya cüce olanlara yaparlar(Ameliyat çok ağrılı ve büyük riski varmış)

Boyumdan memnun değilim, bu boyla yaşamak yerine intihar etmeyi tercih ederim.

Hadi bir çözüm yolu söyle kardeşim

Psikoloğa git.

• quote:

quote:

quote:

Psikoloğa git.

Alıntıları Göster
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters Mıknatıslanma -- 15 Mayıs 2021; 18:37:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnebjk

Arkadaşım ilaç falan almadan 20 yaşıda 7 cm ve 21 yaşında 3 cm uzadı. Uzama gibi bir çabası da yoktu bu arada. Neden uzadı nasıl uzadı bilinmiyor.
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters Mıknatıslanma -- 15 Mayıs 2021; 18:37:52 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Psikoloğa git.

Psikolog boyumu mu uzatacak, yoksa kısa boylu, çocuk görünümlü, kızların bakmadığı bir ezik olmanın faydalarından mı bahsedecek bana?

Akıl boyunu uzatacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Psikoloğa git.

Psikolog boyumu mu uzatacak, yoksa kısa boylu, çocuk görünümlü, kızların bakmadığı bir ezik olmanın faydalarından mı bahsedecek bana?

Akıl boyunu uzatacak

Alıntıları Göster
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters Mıknatıslanma -- 15 Mayıs 2021; 18:38:21 >

• Ahahahahahahhaha ulan gören de 160sın sancak.

Büyüme hormonu da sesini biraz kalınlaştırır. Çalışırsan kas gelişimini arttırır o kadar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Estetik amaçlı ameliyatlarda boy ne kadar uzatılabilir?

“Tıbbi olarak bunu yapmak mümkün ama etik olarak bunu yapmak doğru değildir. Eğer bu kişide boy kısalığının ruhi bir saplantı haline geldiğini düşünürsek, kişiyi psikiyatrik bir konsültasyona yönlendiriyoruz. Psikiyatrik konsültasyonda ‘Eğer bu tedavi yapılmazsa söz konusu hastada kalıcı ruhi bozukluklar olur’ raporu gelirse, o zaman hastaya her türlü olası komplikasyonlar anlatılarak tedavi yapılabilir. Bu sınıfa giren hasta oranı yüzde 1’dir.”

Bunun özeti ne biliyor musun? Adam bununla yaşamaya alışın diyor kısaca.Sen bu ameliyatın nasıl yapıldığını,zorluklarını vs. bilmiyorsun Kemik uzatma ameliyatı epey zor bir ameliyat, maddi açıdan da külfetli.

Ameliyat sonrası çekilen sıkıntılar falan da var.Sırf birkaç cm daha uzun olmak için bunlara katlanmaya değer mi bilmiyorum.Ben seni uyarayım da gerisi beni ilgilendirmez.

Böyle yaşayamam kardeş kusura bakma. Kısa boyum yüzünden az çekmedim

Ne çektin anten anlat bakayım ulan sanki her insan kısaları aşağılıyor ya boş adamsınız

• Bence kullanma. Her şeyde bi hayır vardır. Teyzem anlatmıştı, adamın biri çok kiloluymuş. Vücudundaki yağ ordanı çok yüksekmiş yani. Büyük bi demir saplanmış adama. Eğer çok kilolu olmasa ölücekmiş, demir vücudunu delip geçermiş yani. Haberlerde görmüş teyzem, asılsız bi olay değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SuwaTr

Growth humatrope 72 ıu olanı al.

Akşam 7 den sonra bir şey yeme ve 9 gibi 2ıu dozunda iğneyi kendine vur. 11 12 dem geç yatma en az 6 ay kullan. 2 aya bir kan ver tahlillere baktır gerisinde sorun yok.

Maliyetli iştir ama söyleyim maddi durumun nasıl bilmiyorum.

Etkisi ve maliyeti nedir? sen kullandın mı?

Vücut geliştirme yaparken kullandım. Aylık 1000 lira cevabı. Boy uzatma ameliyatdan daha az maliyetli ve daha az riskli

• quote:

quote:

quote:

Growth humatrope 72 ıu olanı al.

Akşam 7 den sonra bir şey yeme ve 9 gibi 2ıu dozunda iğneyi kendine vur. 11 12 dem geç yatma en az 6 ay kullan. 2 aya bir kan ver tahlillere baktır gerisinde sorun yok.

Maliyetli iştir ama söyleyim maddi durumun nasıl bilmiyorum.

Etkisi ve maliyeti nedir? sen kullandın mı?

Vücut geliştirme yaparken kullandım. Aylık 1000 lira cevabı. Boy uzatma ameliyatdan daha az maliyetli ve daha az riskli

Alıntıları Göster
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters Mıknatıslanma -- 15 Mayıs 2021; 18:38:58 >

• özgür, sen misin ?
  • Büyüme hormonu dediğin Human Growth Hormone / HGH diye geçen şey ise onu Facebook ve PayPal ortağı Peter Thiel kullanıyor fakat şu anda 50 yaşında ve 120 yaşına kadar yaşamayı garantilemek için kullanıyor! Yani büyüme hormonu boydan cok ömrü uzatan şey. ancak arkadaşların dediği gibi bazı organları fazla büyütme ihtimali gibi çeşitli yan etkilere de sahip ancak Thiel zaten risk almayı seven yatırımcı, o riski göze almış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ters Mıknatıslanma T kullanıcısına yanıt
    Hocam kapandıysa yapacak bir şey yok.

Boy uzatmak için kullanacaksan dediğim gibi kullanacaksın.

Ben testesteronla falan karıştırıpkullanıyordum. Steroit olarak yani

• bu tarz ilaçlar aşırı yan etkiler içerir. ilerde çocuğunun olmamasından tut, vucut organlarının iflasına kadar. kullanırken psikolojin bozulur, çok ciddi sorunlarla başa çıkarsın. zaten boyunun artması içinde çok ciddi dozlar vermeleri lazım o yüzden doktorun o ilacı yazması imkansız.
  • Bende boyum uzun diye isyan ediyorum
  • Ya 174 boyu uzun zannedip ego kasmaya çalışıyorsun ya da ciddi sorunların var 1.60 arkadaşlarım var senin yaşında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Redeemer Medicate

Bu arada, kilom konusunda kısmen yalan söylediğimi itiraf etmiş olacağım ama, bu sabah kahvaltı etmeden önce 136 kg idim. Üzerimdekilerle böyle çıktım;

http://i.hizliresim.com/ALmYW0.jpg

Edit: Ayakkabısız, her zaman çıkartırım.

Kilo dert değil ki, spor ve diyetle verirsin. İyi de bir vücut yaparsın

Hani benim boya vücut yapsan o da kurtarmaz

dostum MR Olimpia olanların boyuna bakarsan senin boyundaki adamların vucudunu daha iyi geliştirme imkanı oldugunu görmüş olursun
    Tabiki o kadar abartılı kas yap demiyorum ama kısa boylu biri uzun boyludan cok daha hızlı şekilde vucudunu şekillendirebilir ve uzun boylu biri fit değil de biraz kas yapınca yarma gibi tabir edilirken kısa boylu adam kas yapınca daha bi estetik duruyor bence
    Aamir Khan da bir örnek mesela

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.