Şimdi Ara

a (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
9.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ameliyat diye var sadece bacağı uzanıyor 1-8cm kadar diye duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuwaTr

Growth humatrope 72 ıu olanı al.

Akşam 7 den sonra bir şey yeme ve 9 gibi 2ıu dozunda iğneyi kendine vur. 11 12 dem geç yatma en az 6 ay kullan. 2 aya bir kan ver tahlillere baktır gerisinde sorun yok.

Maliyetli iştir ama söyleyim maddi durumun nasıl bilmiyorum.
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters Mıknatıslanma -- 15 Mayıs 2021; 18:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

ben 19 yaşındayım boyum 1.66 bende ileride boy uzatma ameliyatı olmayı düşünüyorum.uzatabilirsem 1.75 yaptırıcam.ya da olmazsa 6 cm uzattırarak 1.72 yaptırıcam.eğer hormon eksikliği olmadan büyüme hormonu kullanırsan vücudunun bir uzuvu normalden daha fazla büyüyebilir ve vücudunla orantılı olmayabilir.mesela kafan haddinden fazla uzayabilir ya da bir kolun diğerinden daha uzun olabilir.bence boy uzatma ameliyatı ol.
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters Mıknatıslanma -- 15 Mayıs 2021; 18:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

quote:

ben 19 yaşındayım boyum 1.66 bende ileride boy uzatma ameliyatı olmayı düşünüyorum.uzatabilirsem 1.75 yaptırıcam.ya da olmazsa 6 cm uzattırarak 1.72 yaptırıcam.eğer hormon eksikliği olmadan büyüme hormonu kullanırsan vücudunun bir uzuvu normalden daha fazla büyüyebilir ve vücudunla orantılı olmayabilir.mesela kafan haddinden fazla uzayabilir ya da bir kolun diğerinden daha uzun olabilir.bence boy uzatma ameliyatı ol.

Boy uzatma ameliyatı diye bir şey de yok yani var da senin sandığın gibi kısa boyluyu ameliyat edelim uzatalım gibi bir durum söz konusu değil öyle olsaydı dünyada kısa boylu insan kalmazdı. Boy uzatma ameliyatını ortopedi uzmanları tavsiye etmez(Tüccar doktorlardan değilse) zaruri durumlarda ameliyat edilir(ör: bacakların biri uzun diğeri kısa ise mesela ya da cücelik durumu varsa)

Bununla yaşamaya alışmak zorundasın.

Var güzel kardeşim, bacağın uzatılınca boyun uzuyor. Bununla yaşamaya alışmak zorundasın diyorsun, o zaman uzun boylularla boyları değiştirelim. Onlar uzun boylu olarak yaşayacak da ben niye kısa olarak yaşamımı sürdüreyim? Saçma sapan konuşmayın. En çok da uzun boydaki insanların böyle konuşmasına sinir oluyorum, tabi adamın sıkıntısı yok gelmiş bize öğüt veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Mıknatıslanma

quote:

Uzatmışken en az 10 cm uzatmanı öneririm, zor bir işlem çünkü yaptırdığına değsin. Bir de uzatma yöntemini ve ameliyat yaptıracağın doktoru iyi seçmelisin

Boy uzatma ameliyatında da sadece bacaklarım ve boyum uzayacak , vücumun diğer kısımları yine aynı kalacak. kollarım, gövdem kısa kalacak mesela, böyle bir sıkıntısı var. Büyüme hormonu da dediğin gibi sıkıntısı var, ne yapacağımı bilmiyorum ben de

hiç düşünmeden boy uzatma ameliyatı ol.çünkü ayaklarının boyuna oranla uzun olması dert değil.michael jordanında ayakları vücuduna oranla uzundu.hatta çok uzundu.ama adam dünya starı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

180 boyum var tam, aynı senin gibi son 6 aydır takıntı haline getirdim boyu çünkü çevremdeki çoğu arkadaşım 188 yada +190 ve bu çok koyuyor bana açıkcası çocuk gibi hissediyorum kilom 85 yağ oranım %12-13 civarı fitness yapıyorum sağlam kas kütlemde var yani bilek güreşi yapsak hepsini deviririm kendileride diyor ama çocuk gibi hissediyorum cidden, ip atlamaya başladım bol bol birde ayak bileğime 3er kilo takıp (toplam 6 kg) barfiks barında asılı kalıyorum, umarım uzar 187-188e kadar yoksa bu boyla kafayı yerim troll değil ciddiyim, yaş yuvarlak hesap 19 az kaldı olmama yani son 2 senem hadi bakalım.
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters Mıknatıslanma -- 15 Mayıs 2021; 18:35:35 >
  • Ters Mıknatıslanma T kullanıcısına yanıt
    Estetik amaçlı ameliyatlarda boy ne kadar uzatılabilir?

“Tıbbi olarak bunu yapmak mümkün ama etik olarak bunu yapmak doğru değildir. Eğer bu kişide boy kısalığının ruhi bir saplantı haline geldiğini düşünürsek, kişiyi psikiyatrik bir konsültasyona yönlendiriyoruz. Psikiyatrik konsültasyonda ‘Eğer bu tedavi yapılmazsa söz konusu hastada kalıcı ruhi bozukluklar olur’ raporu gelirse, o zaman hastaya her türlü olası komplikasyonlar anlatılarak tedavi yapılabilir. Bu sınıfa giren hasta oranı yüzde 1’dir.”

Bunun özeti ne biliyor musun? Adam bununla yaşamaya alışın diyor kısaca.Sen bu ameliyatın nasıl yapıldığını,zorluklarını vs. bilmiyorsun Kemik uzatma ameliyatı epey zor bir ameliyat, maddi açıdan da külfetli.

Ameliyat sonrası çekilen sıkıntılar falan da var.Sırf birkaç cm daha uzun olmak için bunlara katlanmaya değer mi bilmiyorum.Ben seni uyarayım da gerisi beni ilgilendirmez.

• Kemik kestirmek son çare...

• Epifiz plakları kapalıysa o sana yarar etmez zarar eder.Kıkırdak dokun büyür,hücrelerin üretimi artar.Ama kemiklerinde büyüme olmayacağından vücudun orantısız olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A287741AC

Bu mesaj silindi.
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters Mıknatıslanma -- 15 Mayıs 2021; 18:36:20 >
  • 1.86 boyum var , yağ oranım yüzde 8.5 omuz soğuk ölçüsü 134 cm bel 79 cm . 2 yıllık müsabık boksörüm. Gel gör ki ben bile bazen kısa olduğumu düşünüyorum Sanırım boyun kaç olursa olsun bazen kendini kısa hissediyorsun, o yüzden çok takılmamak lazım.
  • O yaşta artık kıkırdakların kapanmıştır. Büyüme hormonu alırsan boyun uzamaz akromegali yapar. En kötü ihtimalle de kanser olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Estetik amaçlı ameliyatlarda boy ne kadar uzatılabilir?

“Tıbbi olarak bunu yapmak mümkün ama etik olarak bunu yapmak doğru değildir. Eğer bu kişide boy kısalığının ruhi bir saplantı haline geldiğini düşünürsek, kişiyi psikiyatrik bir konsültasyona yönlendiriyoruz. Psikiyatrik konsültasyonda ‘Eğer bu tedavi yapılmazsa söz konusu hastada kalıcı ruhi bozukluklar olur’ raporu gelirse, o zaman hastaya her türlü olası komplikasyonlar anlatılarak tedavi yapılabilir. Bu sınıfa giren hasta oranı yüzde 1’dir.”

Bunun özeti ne biliyor musun? Adam bununla yaşamaya alışın diyor kısaca.Sen bu ameliyatın nasıl yapıldığını,zorluklarını vs. bilmiyorsun Kemik uzatma ameliyatı epey zor bir ameliyat, maddi açıdan da külfetli.

Ameliyat sonrası çekilen sıkıntılar falan da var.Sırf birkaç cm daha uzun olmak için bunlara katlanmaya değer mi bilmiyorum.Ben seni uyarayım da gerisi beni ilgilendirmez.

Böyle yaşayamam kardeş kusura bakma. Kısa boyum yüzünden az çekmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyJ

1.86 boyum var , yağ oranım yüzde 8.5 omuz soğuk ölçüsü 134 cm bel 79 cm . 2 yıllık müsabık boksörüm. Gel gör ki ben bile bazen kısa olduğumu düşünüyorum Sanırım boyun kaç olursa olsun bazen kendini kısa hissediyorsun, o yüzden çok takılmamak lazım.

Burayı terket güzel kardeşim

• Kesin zayıfsındır sen ondan küçük görünüyorsundur mıknatıs kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Ferrum.

Kesin zayıfsındır sen ondan küçük görünüyorsundur mıknatıs kardeş.

Değilim

• Sultan ?

• Ters Mıknatıslanma T kullanıcısına yanıt
    1.78 boyundaki mike tyson un neredeyse tamamı 1.95'in üstünde olan süperağır siklet dünyasına diz çöktürmesi tam olarak senin durumuna uygun bir örnek olur sanırım. Elinde ne varsa hepsini avantaja dönüştürmeni tavsiye ederim, bu sadece fiziksel konularda değil hayattaki her konuda böyle.
  • büyüme hormonu böyle bişey değil yalnız boy uzatmaz :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

büyüme hormonu böyle bişey değil yalnız boy uzatmaz :d

Peki ne yapar kardeş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters Mıknatıslanma -- 5 Mart 2017; 2:47:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.