Şimdi Ara

a (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
9.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Potansiyel Ölücü

Mesaj saniyeme göre

00 Çıkarsa Kullan
    01 Çıkarsa kullanma
    02 Çıkarsa Doktoru

02 Çıkmış lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım alman gereken yer kesinlikle donanımhaber konu dışı bölümüdür tebrik ediyorum

• Ters Mıknatıslanma T kullanıcısına yanıt
    20,5

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin-

beynin ve kalbin dahil butun organların buyur.karnin siser hamile gibi olursun.ama iyi yanından bakarsak penisin ve kaslarında buyur.bari spora başla.adam gibi diyetle ve ek testo ile sağlam kutle yaparsın
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters Mıknatıslanma -- 15 Mayıs 2021; 18:32:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BornToDie-

Yardım alman gereken yer kesinlikle donanımhaber konu dışı bölümüdür tebrik ediyorum

Teşekkür ediyorum

İyi de ne yapayım hocam sağlıklı yaşam bölümüne açtım bir tane bile cevap gelmedi. E tanıdığım doktor da yok

• Tam hatırlamıyorum ama kemiklerdeki plaklar mıydı neydi muhtemelen onlar kapanmıştır. İlacın bu yaştan sonra etki edeceğini sanmam.

Ortopediye gidersen sana boyunun uzama ihtimali olup olmadığını söyler. Bir doktora danışmadan da hormon falan kullanma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Mıknatıslanma

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

beynin ve kalbin dahil butun organların buyur.karnin siser hamile gibi olursun.ama iyi yanından bakarsak penisin ve kaslarında buyur.bari spora başla.adam gibi diyetle ve ek testo ile sağlam kutle yaparsın

Testo kullanmayacağım hocam, spor için istemiyorum.

Benim anlamadığım şimdi bu iç organların büyümesi tespit edilemez mi, akromegali vs. ?

doktor gözetiminde kullanıcam zaten

farketmez büyümemesi imkansız.ne kadar büyüyeceğini bilmem ama bi büyüme olmaması çok zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin-

quote:

quote:

Benim anlamadığım şimdi bu iç organların büyümesi tespit edilemez mi, akromegali vs. ?

farketmez büyümemesi imkansız.ne kadar büyüyeceğini bilmem ama bi büyüme olmaması çok zor

Alıntıları Göster
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters Mıknatıslanma -- 15 Mayıs 2021; 18:33:16 >

• ben 19 yaşındayım boyum 1.66 bende ileride boy uzatma ameliyatı olmayı düşünüyorum.uzatabilirsem 1.75 yaptırıcam.ya da olmazsa 6 cm uzattırarak 1.72 yaptırıcam.eğer hormon eksikliği olmadan büyüme hormonu kullanırsan vücudunun bir uzuvu normalden daha fazla büyüyebilir ve vücudunla orantılı olmayabilir.mesela kafan haddinden fazla uzayabilir ya da bir kolun diğerinden daha uzun olabilir.bence boy uzatma ameliyatı ol.
  • benim boy 2.20 keşke senin gibi olsam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hangi kemiklerde uzama olur? Kemik yoğunluğunu da artırıyormuş araştırdığım kadarıyla. bileklerim falan ince

kardeşim ayak numaran dahil her yerin buyur anladin mi.buyumeyen yer kalmaz.hucreler bile büyüyor.sen doktora sor o anlatır

• Büyüme hormonu diye bir şey yok.Yani var da senin sandığın gibi kısa boyluya ver hormonu uzasın gibi bir durum söz konusu değil. Zaten bas hormonu uzasın gibi basit bir mantıkla olsaydı bu işler dünyada kısa boylu insan kalmazdı.

Boyun kötü değil bununla yaşamaya alışmak zorundasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

ben 19 yaşındayım boyum 1.66 bende ileride boy uzatma ameliyatı olmayı düşünüyorum.uzatabilirsem 1.75 yaptırıcam.ya da olmazsa 6 cm uzattırarak 1.72 yaptırıcam.eğer hormon eksikliği olmadan büyüme hormonu kullanırsan vücudunun bir uzuvu normalden daha fazla büyüyebilir ve vücudunla orantılı olmayabilir.mesela kafan haddinden fazla uzayabilir ya da bir kolun diğerinden daha uzun olabilir.bence boy uzatma ameliyatı ol.

Boy uzatma ameliyatı diye bir şey de yok yani var da senin sandığın gibi kısa boyluyu ameliyat edelim uzatalım gibi bir durum söz konusu değil öyle olsaydı dünyada kısa boylu insan kalmazdı. Boy uzatma ameliyatını ortopedi uzmanları tavsiye etmez(Tüccar doktorlardan değilse) zaruri durumlarda ameliyat edilir(ör: bacakların biri uzun diğeri kısa ise mesela ya da cücelik durumu varsa)

Bununla yaşamaya alışmak zorundasın.

• 180 boyum var tam, aynı senin gibi son 6 aydır takıntı haline getirdim boyu çünkü çevremdeki çoğu arkadaşım 188 yada +190 ve bu çok koyuyor bana açıkcası çocuk gibi hissediyorum kilom 85 yağ oranım %12-13 civarı fitness yapıyorum sağlam kas kütlemde var yani bilek güreşi yapsak hepsini deviririm kendileride diyor ama çocuk gibi hissediyorum cidden, ip atlamaya başladım bol bol birde ayak bileğime 3er kilo takıp (toplam 6 kg) barfiks barında asılı kalıyorum, umarım uzar 187-188e kadar yoksa bu boyla kafayı yerim troll değil ciddiyim, yaş yuvarlak hesap 19 az kaldı olmama yani son 2 senem hadi bakalım.

• Bi insan boyundan neden memnun olmaz anlamıyorum 1.70 boyundayım yaklaşık 18 yıldır da aynı boydayım daha en ufak zararını görmedim uzun boylu olup da faydasınu gören de görmedim valla ilginçsiniz.

• Vucudun da kanser hucresi var ise gh kullanimi sonucu o da buyur bilgin olsun

• Arkadaşım ilaç falan almadan 20 yaşıda 7 cm ve 21 yaşında 3 cm uzadı. Uzama gibi bir çabası da yoktu bu arada. Neden uzadı nasıl uzadı bilinmiyor.

• Bu kadarda negatif olmayın 174 boyundasın yaşamak istemiyorsun Allah hidayete erdirsin o zaman 130-140 boyunda anneler ne yapsın çok fazla böyle anne var Anadolu'da her yerde peki bunların eşleri 170-180 boylarında eşi olanlar vardır onlar isyan Edip boşasınmı pozitif olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

ben 19 yaşındayım boyum 1.66 bende ileride boy uzatma ameliyatı olmayı düşünüyorum.uzatabilirsem 1.75 yaptırıcam.ya da olmazsa 6 cm uzattırarak 1.72 yaptırıcam.eğer hormon eksikliği olmadan büyüme hormonu kullanırsan vücudunun bir uzuvu normalden daha fazla büyüyebilir ve vücudunla orantılı olmayabilir.mesela kafan haddinden fazla uzayabilir ya da bir kolun diğerinden daha uzun olabilir.bence boy uzatma ameliyatı ol.

Boy uzatma ameliyatı diye bir şey de yok yani var da senin sandığın gibi kısa boyluyu ameliyat edelim uzatalım gibi bir durum söz konusu değil öyle olsaydı dünyada kısa boylu insan kalmazdı. Boy uzatma ameliyatını ortopedi uzmanları tavsiye etmez(Tüccar doktorlardan değilse) zaruri durumlarda ameliyat edilir(ör: bacakların biri uzun diğeri kısa ise mesela ya da cücelik durumu varsa)

Bununla yaşamaya alışmak zorundasın.

alışmıyorum kardeşim.ben boy uzatma ameliyatı olucam.basarım parayı olurum ameliyatımı.kimsede bir şey diyemez.

• Growth humatrope 72 ıu olanı al.

Akşam 7 den sonra bir şey yeme ve 9 gibi 2ıu dozunda iğneyi kendine vur. 11 12 dem geç yatma en az 6 ay kullan. 2 aya bir kan ver tahlillere baktır gerisinde sorun yok.

Maliyetli iştir ama söyleyim maddi durumun nasıl bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.