Şimdi Ara

9GAG vs 4chan , kim kazanır ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

9GAG vs 4chan , kim kazanır ?

(En Son Oy Tarihi: 29.6.2015)
Giriş
  • muhtemelen 4chan vazgeçene kadar 9gag kaybeden taraf olur. 4chan daha eski, daha psikopat ve daha çok kullanıcıya sahip. ha tüm 4chan değil sadece /b/ saldırıyor ayrıca. ama 4chan kadar mal bir site de yok bana göre. 9gag 4chan'in daha süzülmüş, iyi yanlarını almış steril bir site. bir de 4chan'e takılanlar bi havalarda falan. ulan 4chan'e takılmak matah bir şey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

muhtemelen 4chan vazgeçene kadar 9gag kaybeden taraf olur. 4chan daha eski, daha psikopat ve daha çok kullanıcıya sahip. ha tüm 4chan değil sadece /b/ saldırıyor ayrıca. ama 4chan kadar mal bir site de yok bana göre. 9gag 4chan'in daha süzülmüş, iyi yanlarını almış steril bir site. bir de 4chan'e takılanlar bi havalarda falan. ulan 4chan'e takılmak matah bir şey mi?

Evet
  • 4chan vs. 9gag savaşı

bruce lee vs. jet lee savaşına benzer.

yeni yetmelerin köklü adama kafa tutması hata zaten.
  • quote:

muhtemelen 4chan vazgeçene kadar 9gag kaybeden taraf olur. 4chan daha eski, daha psikopat ve daha çok kullanıcıya sahip. ha tüm 4chan değil sadece /b/ saldırıyor ayrıca. ama 4chan kadar mal bir site de yok bana göre. 9gag 4chan'in daha süzülmüş, iyi yanlarını almış steril bir site. bir de 4chan'e takılanlar bi havalarda falan. ulan 4chan'e takılmak matah bir şey mi?

9gagfag
  • http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=4chan+vs+9gag

şu süper

- 4chan it's always sunny in philadelphia'dır.

- 9gag how i met your mother'dır.

* 4chan arrested development 'tır.

* 9gag ise two and a half men 'dir.

özet geçmek gerekirse, 9gag'e herhangi bir ortalama insanı soksan " :)))) çok sevimliiii" tribine girer, 4chan'i bilmeyen bu insanlar, 9gag'in en komik olduğuna inandırmıştır kendini. (like a boss, awkard moment hihi diye takılır işte)

oysa ki, bi vazgeçse rutinlerinden şöyle şeyler görecek;

• 4chan /b/ section internet dunyasinin en hastalikli sitesidir, o eski halinden eseryok simdi candy ass ve newfagler dolu artik.

/b/ de on dakikada gozlemlenebilicek seyler.

-fetus yiyen japon
    -onlarca paramparca ceset(kafasina boru girmis, elektrikli testere ile parcalanmis, ayaklari kopmus...
    -ici bosaltilmis bir kadavra ile arkadan cinsel iliskiye giren zenci
    -bebegin ustune diski yapan adam
    -kafasi kurbanlik gibi kesilmis ve kani akitilan kadin
    -sayisi travesti ve igrenc cinsel fanteziler

Daha devam edebilirim ana etmiyorum

Oldfag bir 4chan olarak 2 yili askan bir suredir 9gagteyim

Kucuk kardeslerimin gercekten 4chan e girmesini tavsiye etmem gercekten cook rahatsiz edici resimler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JuDgE-

4chan /b/ section internet dunyasinin en hastalikli sitesidir, o eski halinden eseryok simdi candy ass ve newfagler dolu artik.

/b/ de on dakikada gozlemlenebilicek seyler.

-fetus yiyen japon
    -onlarca paramparca ceset(kafasina boru girmis, elektrikli testere ile parcalanmis, ayaklari kopmus...
    -ici bosaltilmis bir kadavra ile arkadan cinsel iliskiye giren zenci
    -bebegin ustune diski yapan adam
    -kafasi kurbanlik gibi kesilmis ve kani akitilan kadin
    -sayisi travesti ve igrenc cinsel fanteziler

Daha devam edebilirim ana etmiyorum

Oldfag bir 4chan olarak 2 yili askan bir suredir 9gagteyim

Kucuk kardeslerimin gercekten 4chan e girmesini tavsiye etmem gercekten cook rahatsiz edici resimler var

Merak ettim baktım da gayet cici şeyler var idi ya.

• Dogru sectionda olduguna emin misin.o zaman onlarin ustune git ve 9gag army <3 yaz ve bekle
  • 9gag mynetten bile kötü bir yer. 9gag gibi recep ivedik tadında bir siteye girceğime mynete girer hiç yoktan karı kız resimlerine bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 23 Aralık 2011; 7:49:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

quote:

9gagfag

kendi saçma sapan muhabbetlerinizin içinde kullanmayın beni.

• 9gag sağdan soldan araklarla kendi fenomenlerini oluşturduklarını zanneden bir grup şokellacı eleman, 4 chan isse yaratıcı yırtıcı beyin, küfür aşağılama olduğu kadar birbirini koruma kollamada var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

9gag sağdan soldan araklarla kendi fenomenlerini oluşturduklarını zanneden bir grup şokellacı eleman, 4 chan isse yaratıcı yırtıcı beyin, küfür aşağılama olduğu kadar birbirini koruma kollamada var.

En son geçen sene böyleydi.
  • gene koruyup kolluyorlar,

en nihayetinde herşey eskisi gibi kalsaydı konu dışı'da eskisi gibi olurdu...
  • 9GAG
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zücvettin

dh varken onlarda kimmiş

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.