Şimdi Ara

9GAG vs 4chan , kim kazanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

9GAG vs 4chan , kim kazanır ?

(En Son Oy Tarihi: 29.6.2015)
Giriş
  • Belki bilmiyorsunuzdur 4chan , 9GAG'a savaş açtı. Başarılı değiller ama sizin fikrinizi merak ettim , sizce kim kazanır ?

• 9gag a uzun süredi takılıyorum başarılılar bide 4chan e bakayım ona göre oy vericem
  • 4chan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

9gag a uzun süredi takılıyorum başarılılar bide 4chan e bakayım ona göre oy vericem

bakma bence
  • 4chan'lilar 9gag'in vote sayfasina igrenc igrenc fotograflar koymaya basladi. Bikac gun girmemek lazim heralde midem bulandi resmen.
  • 4chan
  • Kangal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4chan'ı bilmiyorum ama 9gag bir süre sonra sıkıyor. Her şey beğeni için yapılmaya başlanmış.
  • 4chan yasaklı site, girilmiyor.
  • 4chan daha eski ve köklü fakat 9gag daha modern ona göre gerçi 4chande çok az takıldım pek bilmiyorum. Ben 9gag diyorum
  • Elbette 4chan. Tartışmaya gerek yok.

9gag çilekli kolaysa 4chan single malt scotch'tur.
  • oley ne biri beni aydınlatsın
  • 4chan tabiki.Adamların sayısı tüm Türkiyedeki internet kullanıcıları kadardır.
  • amerika ile çin özel harekat timi mi bunlar ?

Olay nedir
  • 9gag ne lan daha dünkü site internet alemine kazandırdıkları hiç bi şey yok hatta genel olarak 9gag
    90 çocuğuyuz bilmem neyiz
    Justin bieber gay
    Amerikanlar aptal
    Bi yerden çalıp çırptiklari rage comicler
    Memesini gösterip onbinlerce hit alan bishler
    bunlardan ibaret hafiften online dating sitesine kayıyor ayrıca acayip kasıntılar özellikle dil konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

9gag ne lan daha dünkü site internet alemine kazandırdıkları hiç bi şey yok hatta genel olarak 9gag
    Justin bieber gay
    Amerikanlar aptal
    bunlardan ibaret hafiften online dating sitesine kayıyor ayrıca acayip kasıntılar özellikle dil konusunda

hangi tür meme?
  • /b/ her türlü alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsail636

quote:

9gag ne lan daha dünkü site internet alemine kazandırdıkları hiç bi şey yok hatta genel olarak 9gag
    Justin bieber gay
    Amerikanlar aptal

hangi tür meme?

http://m.9gag.com/gag/1150443

• 4chan Anime , gif , hentai gibi bölümlerinde takılıyorum. Gif kısmı çok fena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 20 Aralık 2011; 23:14:57 >
  • quote:

Justin bieber gay
    Amerikanlar aptal

öyle bi yazmışsın ki ben de hak veriyorum harbiden.. Siteden soğudum bi anda

neyse bi postun altına zekice bi yorum atıp 300-400 like almanın da egosu iyi valla sırf onun için girmeye devam edicem.. yeni insanlarla() tanışıyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.