Şimdi Ara

9gag benzeri script

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9gag benzeri scripti yazabilmek için ne kadar PHP bilmeye gerek vardır?
    Örnek olsun diye söylüyorum siteyi, yoksa WP için yayınlanmış 9gag teması var.

Kaç ayda bu seviyeye gelinir?

• senin,araştırmayı öğrenmek, araştırma, oğrenme , oğrendiğini hatırlama , hatırladıgını kullanma ve klavyede yazma hızına bağlı olarak bu süre çok değişkendir. ama zaten 9gagı favori yapan şey teması veya scriptleri değil içeriği :)
  • hocam bir haftadır 9gag benzeri site kurmaya çalışıyorum ah bi script bilsem ne güzel site kurarımda:D
    beyler konu yeri değil biliyorum fakat az önce sitemi kurdum fakat sayfa açılış hızı filan çok yavaş geliyor bana, siz de bakar mısınız? Hızı nasıl sitemin? bir de yorumlar mısınız? Sabahtandır temayı türkçeleştirmeye çalışıyorum

web sitem trolcuk.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BodyBuilder88 -- 15 Ağustos 2012; 14:46:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: War|orD_X8

hocam bir haftadır 9gag benzeri site kurmaya çalışıyorum ah bi script bilsem ne güzel site kurarımda:D
    beyler konu yeri değil biliyorum fakat az önce sitemi kurdum fakat sayfa açılış hızı filan çok yavaş geliyor bana, siz de bakar mısınız? Hızı nasıl sitemin? bir de yorumlar mısınız? Sabahtandır temayı türkçeleştirmeye çalışıyorum

web sitem trolcuk.com

Ne kadardır PHP ile uğraşıyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

quote:

hocam bir haftadır 9gag benzeri site kurmaya çalışıyorum ah bi script bilsem ne güzel site kurarımda:D

web sitem trolcuk.com

php bilgim 0 hocam ordan burdan temaları editlemeye cracklemeye filan uğraşıyorum en sonunda işe yarar bir şeyler çıkardım ortaya. yani yetmez ama idare eder şu an. sitem sen de hızlı mı açılıyor acaba?

• quote:

quote:

quote:

web sitem trolcuk.com

php bilgim 0 hocam ordan burdan temaları editlemeye cracklemeye filan uğraşıyorum en sonunda işe yarar bir şeyler çıkardım ortaya. yani yetmez ama idare eder şu an. sitem sen de hızlı mı açılıyor acaba?

Resmin üstüne gelince resme efekt gelmesi çok göz yoruyor. Onun dışında hıza dikkat etmedim.

Bu scripti nasıl yaptınız bilmeden?

• quote:

Resmin üstüne gelince resme efekt gelmesi çok göz yoruyor. Onun dışında hıza dikkat etmedim.

Hocam Bir tema buldum paralı, me gusto adında. onun netten araştırdım cracklisini buldum :D onu kurdum. sonra tema sahibinin forum sitesi var, müşterilerinin sorularına cevap verdiği bi yer, ben de onları teker teker okudum eksiklerimi tamamladım falan fistan :D bir de wordpress te pluginler filan var onları kurcaladım bir kaç tane kurdum. zaten yaklaşık 13-14 yıllık bilgisayar kullanıyorum istemeden de olsa bazı şeylerin ne işe yaradığını çakabiliyorum. lise yıllarında biraz html olarak çoook amatörce web sitesi yapıyordum, kodları benzemese de biraz fayda sağladı. uzun yazdım boşuna okuma:D:D

gözünü yoran şeyi kaldırmaya çalışacağım(forumuna konu açan var mı diye bakacağım belki kod fln verir onları koyup kaldırabilirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BodyBuilder88 -- 16 Ağustos 2012; 18:41:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hocam Bir tema buldum paralı, me gusto adında. onun netten araştırdım cracklisini buldum :D onu kurdum. sonra tema sahibinin forum sitesi var, müşterilerinin sorularına cevap verdiği bi yer, ben de onları teker teker okudum eksiklerimi tamamladım falan fistan :D bir de wordpress te pluginler filan var onları kurcaladım bir kaç tane kurdum. zaten yaklaşık 13-14 yıllık bilgisayar kullanıyorum istemeden de olsa bazı şeylerin ne işe yaradığını çakabiliyorum. lise yıllarında biraz html olarak çoook amatörce web sitesi yapıyordum, kodları benzemese de biraz fayda sağladı. uzun yazdım boşuna okuma:D:D

gözünü yoran şeyi kaldırmaya çalışacağım(forumuna konu açan var mı diye bakacağım belki kod fln verir onları koyup kaldırabilirim)

Site wordpress miydi? Ben normal kendi yazdığınız script sandım. Kontrol etmedim de.

• Ben yazdıydım bi ara arşive bakmam lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Ben yazdıydım bi ara arşive bakmam lazım.

WP Teması olarak da var zaten, sormak istediğim sıfırdan PHP'ye başlayan birisi ne zaman yazabilecek konuma gelir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Ben yazdıydım bi ara arşive bakmam lazım.

WP Teması olarak da var zaten, sormak istediğim sıfırdan PHP'ye başlayan birisi ne zaman yazabilecek konuma gelir?

Benim dediğim wpteması değil direk script. php hayalgücü gerektirdiğinden zaten binlerce kodu var internette php.net te kodları bulabilirsin. sadece yapman gereken nasıl yapacağını kurgulamak yani form olacak onu göndertip dbye yazdırmak . bunu kurguladıktan sonra internette kodlar var arastırırsın rahat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.