Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: slytech

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slytech

arkadaşlar merhaba,
    dün bende Ankara Antares EW den 129 liraya bir adet r6b aldım. eve gelince mevcut ...10.. versiyonu ile cihazı çalıştırdım. film türü oynatmasında bir sorun yok..bir iki 1080p ve 720p filmlerde takılma aldu. daha sonra popcornhour arkadaşımızın beta sürümü olan ...11... versiyonunu yükledim. aynı şey oldu. takılma alunca devam etmiyor alduğu yerde kalıyor. yaklaşık 10 film deneyebildim dün bunların 4-5 tanesinde donmalar oldu. aynı filmi yeniden başlatınca aynı noktalarda donmalar olmadı, devam etti. filmde bozukluk olsa aynı yerde donma olurdu diye düşünüyorum. fabrika ayarları ile pek oynamadım. televizyonum sony EDL40EX500 100HZ LCD... bu konuda tavsiyeleriniz var mıdır. tavsiye ettiğiniz ayarlar nelerdir...

Peki cihazın video çıkış ayarı nedir ?

ayarlar hdmi auto olarak seçili..
    1080 p 24 hz ayarı da hem açık hem de kapalı konumda denedim iki konumdada takılma oluyor.

Yazılımın tekrardan kurulması gerekiyor.

hocam sizin verdiğiniz linkten indirdiğim beta versiyonunu mu kurayım yoksa diğer versiyonumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: vardar052
    hardiskteki filmleri gezerken, klasörün içindeki resimleri daha büyük görme ayarı varmıdır.
    Bende playvision hd ses decoderi var.egreati bu ses decoderi bağlayarak raw modunda dts sesler çok iyi çıkıyor ama dts- hdma sesler dts seslere oranla çok kısık geliyor.Playvisonla rawdayken dts-hd ma sesleri deneyen varmı?

Araştırdığım kadarıyla; bu cihaz zaten HD sesler için yapılmış değil. Sadece DTS, DD, LPCM ses formatlarını çözerek analog olarak hoparlörlere sesi göndermenizi sağlıyor. Kendi tecrübemi anlatayım. Önceki bd oynatıcı hd sesleri çözebiliyordu. Ben de çözdürerek avr ye tek tek kablolarla analog gönderdim. Sonuçta dts hd ma dan duyduğum ses dts sesten çok daha kötü oldu. Analog aktarımda kablonun cinsi boyu vs.vs önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

quote:

hardiskteki filmleri gezerken, klasörün içindeki resimleri daha büyük görme ayarı varmıdır.
    Bende playvision hd ses decoderi var.egreati bu ses decoderi bağlayarak raw modunda dts sesler çok iyi çıkıyor ama dts- hdma sesler dts seslere oranla çok kısık geliyor.Playvisonla rawdayken dts-hd ma sesleri deneyen varmı?

Araştırdığım kadarıyla; bu cihaz zaten HD sesler için yapılmış değil. Sadece DTS, DD, LPCM ses formatlarını çözerek analog olarak hoparlörlere sesi göndermenizi sağlıyor. Kendi tecrübemi anlatayım. Önceki bd oynatıcı hd sesleri çözebiliyordu. Ben de çözdürerek avr ye tek tek kablolarla analog gönderdim. Sonuçta dts hd ma dan duyduğum ses dts sesten çok daha kötü oldu. Analog aktarımda kablonun cinsi boyu vs.vs önemli.

playvision ile egreat bağlantıyı hama marka optic kabloyla bağladım ama dediğiniz gibi dts sesi çok iyi, dts hdma yı çok kısık ve kalıtesız verıyor.

• Öncelikle merhabalar, av kanalına hiçbir görüntü gelmemesiyle başlayan sorunumu (Bir önceki mesaj) sizin öneriniz ve yoğun uğraşlarım üzerine PAL seçeneğine de getirdiysem de sonuç hiç bir şey değişmedi ve bir sonraki açılışta yine aynı sorunu tekrarladı.. Bunun sonrasında ise hiçbir şekilde görüntü gelmedi ve bir daha da zaten açılış menüsüne erişemedim... Neyse sorunu elektroworld'e giderek yenisiyle değiştirmekle çözdüm (Bu konuda herhangi bir zorluk da çıkartmadılar)... Şu an için bir sorunum yok... Sanırım önceki cihaz bir müddet sonra arıza yaptığı için açılış menüsü gelmiyordu... Umarım bir daha böyle bir sorunla karşılaşmam...

CİHAZ HAKKINDAKİ YORUMLARIMA GELİNCE;

1- Öncelikle bütün video formatlarını açtı... Buna flv, wmf, dat, mp4 gibi dosyalarda dahil... Bu yönden son derece güzel bir cihaz... Sadece xvid formatındaki bir filmin sesini vermedi ama onu da anlayışla karşıladım... Bunun dışında mkv, yüksek çözünürlüklü avi ve ÖZELLİKLE xvid dosyalarında hiçbir sorun çıkartmadı... Elimde blu ray formatlı dosyalar olmadığından bir deneme şansım olmadı ama cihaz bu konuda son derece yetenekli diyebilirim...

2- Kumandası küçük olmasından dolayı gece film seyredildiğinde malumunuz filme ara vermek durumunda kalabiliyoruz... Pause tuşu küçük olduğundan dolayı ELLE ULAŞMAKTA son derece sıkıntı çekiyoruz... ONDAN DOLAYI FİLM DOSYALARI OYNATILMAYA BAŞLANĞINDA ORTADAKİ OK TUŞU; GÜNCELLEME İLE PAUSE VE PLAY OLARAK ATANIRSA MÜKEMMEL OLUR (DÜŞÜNÜN Kİ GECE KARANLIĞINDASINIZ VE TELEFONUNUZ ÇALIYOR ve OK TUŞU İLE FİLME HIZLA ARA VEREBİLİR VE SONRA TEKRAR DEVAM EDEBİLİRSİNİZ)

NOT : OK tuşu OYNATMA SIRASINDA pasif oluyor, buraya rahatlıkla ataması yapılabilir...

3- Filmin istediğimiz noktasına gitmek için kullanılan TIME SEEK tuşu sadece yön ok tuşu (yukarı aşağı) ile bir noktaya gidebiliyor ve rakamlar ile bu mümkün olmuyor... Örneğin filmin 20. dakikasına gitmek istediğinizde numaralı tuşlar işlemiyor VE 20 defa yukarı yön ok tuşuna basmanız gerekiyor... Güncelleme ile bu giderilebilir yani rakamlar aktif edilebilir (örneğin; 2 ve 0 tuşlandığında filmin direkt 20.dakikasındasınız)

4- Altyazılı film seyretmek son derece keyifli... Özelikle beyaz renge BELLİ BELİRSİZ bir siyah kontür eklemesiyle altyazılar son derece rahat okunuyor... Bunu düşünen kişiye gerçekten de pravo (Aynı cnbc-e altyazıları gibi)... Yalnızca standart ayarında font küçük olduğundan; büyütüldüğü vakit altyazılar ekrana sığmıyor ve bir kısmı doğal olarak görülemiyor... Nedeni ise; WORD WRAP özelliği verilmediğinden bir sonraki satıra metni atmıyor... WORD WRAP özelliği kazandırılırsa altyazı fontu büyültüldüğünde OTOMATİK olarak KESİLMEDEN, SIĞMAYAN metinler bir sonraki satıra otomatikman geçiş yapar ve okunmayan hiçbir altyazı olmaz (Tabi bu da Uzman yazılım desteği gerektirir)

5- Yine altyazı büyüklüğünde font büyüklüğü 30'dan sonra büyümüyor... Benim için sorun olmasa da büyük ekranlı televizyonlarda uzaktan izlendiğinde sorun oluşturabilir ve kullanıcı daha fazla büyütemediğinden dolayı okumakta sıkıntı yaşayabilir.. (WORD WRAP özelliği eklense; font istendiği kadar büyütülse bile hiçbir sorun nasıl olsa olmayacak)

NOT : BUNUN DIŞINDAKİ ALTYAZI AYARLARIYLA; EĞER ÖNERİLERİM KABUL GÖRÜRSE LÜTFEN DAHA FAZLA OYNAMAYINIZ... MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE...

6- Film oynatımında sağ ve sol yön ok tuşları ile ileri geri sarma yapıldığında (SÜREKLİ BASILDIĞINDA) bu görüntü ile birlikte olmuyor ve nereye gideceğini bile tam olarak bilemeyebiliyorsunuz... Bu Sorun aşılırsa çok daha iyi olur, en azından görüntü ile birlikte buna karar vermek çok daha mantıklı olur...

7- Film oynatımında çok büyük bir sorun da; filmin hangi dakikasında olduğumuzu öğrenmek isteyip info tuşuna basıldığında; alttan çok küçük bir font ile bu gözüküyor ve uzaktan bunu görmek nerdeyse İMKANSIZ... İnfo tuşuna basıldığında filmin kaçınçı dakikasında olduğumuzu ve eğer olursa şayet bitime kaç dakika daha kaldığını sol üst köşede BÜYÜK PUNTOLARLA BELİRTİLİRSE çok güzel ve Mükemmel olur...

8- mp3 dosyalarında; filmi oynatımında olduğu gibi yön ok tuşları (sağ, sol) ile hızlı sarma yapmıyor... Diğer küçük tuşlar yapsa bile yine de el alışkanlığı için bu noktaya ataması yapılırsa çok güzel olur (Aynı film dosyalarındaki gibi)

Yani kumandanın küçük olmasından dolayı ortadaki büyük tuşlar (YÖN TUŞLARI VE OK) çoğu işlevi yapabilir durumda olmalı... El direkt buraya gittiğinde bir çok şey yapılabilir olmalı...

9- Kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim ki; 4:3 televizyonlarda görüntü formatlarını da düşünerek en güzel en boy oranını kontrol etmek için ntfs kullanılması gerekir (Pal bazı görüntü formatlarında iyi sonuç vermiyor ve görüntülerin orjinalliğini bozarak sündürebiliyor... Ayrıca Pal sisteminde televizyon kullanıcıya hak tanımadan devreye girerek görüntü oranlarını otomatik kendi halletmeye çalışıyor) Firma güncelleme ile bu uyumluluğu daha iyi bir noktaya taşımalıdır...

10- Altyazı ayarlarının sürekli sabit olmasını zaten arkadaşlar belirtmişler, bu önemli noktayı söylememe gerek yok zaten...

Eğer başınızı ağrıtmadan verdiğim bu öneriler; sizin yönlendirmelerinizle EGREAT Firmasının MÜHENDİSLERİ tarafından ORJİNAL firmware olarak yayınlanırsa MÜKEMMELE yakın bir cihaz elimizde olacaktır... (Diğer yazılımcıların iyi niyetle yaptıkları güncellemeler bir yeri düzeltse bile diğer tarafı da bozma ihtimali ne yazık ki taşıyorlar)

Özellikle; Popcornhour Hocam bu yazdıklarımı dikkate alıp ilgilenir ve değerlendirmeye alırsa çok makbule geçecek...

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanım_yardım -- 3 Haziran 2011; 18:09:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanım_yardım

Öncelikle merhabalar, av kanalına hiçbir görüntü gelmemesiyle başlayan sorunumu (Bir önceki mesaj) sizin öneriniz ve yoğun uğraşlarım üzerine PAL seçeneğine de getirdiysem de sonuç hiç bir şey değişmedi ve bir sonraki açılışta yine aynı sorunu tekrarladı.. Bunun sonrasında ise hiçbir şekilde görüntü gelmedi ve bir daha da zaten açılış menüsüne erişemedim... Neyse sorunu elektroworld'e giderek yenisiyle değiştirmekle çözdüm (Bu konuda herhangi bir zorluk da çıkartmadılar)... Şu an için bir sorunum yok... Sanırım önceki cihaz bir müddet sonra arıza yaptığı için açılış menüsü gelmiyordu... Umarım bir daha böyle bir sorunla karşılaşmam...

CİHAZ HAKKINDAKİ YORUMLARIMA GELİNCE;

1- Öncelikle bütün video formatlarını açtı... Buna flv, wmf, dat, mp4 gibi dosyalarda dahil... Bu yönden son derece güzel bir cihaz... Sadece xvid formatındaki bir filmin sesini vermedi ama onu da anlayışla karşıladım... Bunun dışında mkv, yüksek çözünürlüklü avi ve ÖZELLİKLE xvid dosyalarında hiçbir sorun çıkartmadı... Elimde blu ray formatlı dosyalar olmadığından bir deneme şansım olmadı ama cihaz bu konuda son derece yetenekli diyebilirim...

2- Kumandası küçük olmasından dolayı gece film seyredildiğinde malumunuz filme ara vermek durumunda kalabiliyoruz... Pause tuşu küçük olduğundan dolayı ELLE ULAŞMAKTA son derece sıkıntı çekiyoruz... ONDAN DOLAYI FİLM DOSYALARI OYNATILMAYA BAŞLANĞINDA ORTADAKİ OK TUŞU; GÜNCELLEME İLE PAUSE VE PLAY OLARAK ATANIRSA MÜKEMMEL OLUR (DÜŞÜNÜN Kİ GECE KARANLIĞINDASINIZ VE TELEFONUNUZ ÇALIYOR ve OK TUŞU İLE FİLME HIZLA ARA VEREBİLİR VE SONRA TEKRAR DEVAM EDEBİLİRSİNİZ)

NOT : OK tuşu OYNATMA SIRASINDA pasif oluyor, buraya rahatlıkla ataması yapılabilir...

3- Filmin istediğimiz noktasına gitmek için kullanılan TIME SEEK tuşu sadece yön ok tuşu (yukarı aşağı) ile bir noktaya gidebiliyor ve rakamlar ile bu mümkün olmuyor... Örneğin filmin 20. dakikasına gitmek istediğinizde numaralı tuşlar işlemiyor VE 20 defa yukarı yön ok tuşuna basmanız gerekiyor... Güncelleme ile bu giderilebilir yani rakamlar aktif edilebilir (örneğin; 2 ve 0 tuşlandığında filmin direkt 20.dakikasındasınız)

4- Altyazılı film seyretmek son derece keyifli... Özelikle beyaz renge BELLİ BELİRSİZ bir siyah kontür eklemesiyle altyazılar son derece rahat okunuyor... Bunu düşünen kişiye gerçekten de pravo (Aynı cnbc-e altyazıları gibi)... Yalnızca standart ayarında font küçük olduğundan; büyütüldüğü vakit altyazılar ekrana sığmıyor ve bir kısmı doğal olarak görülemiyor... Nedeni ise; WORD WRAP özelliği verilmediğinden bir sonraki satıra metni atmıyor... WORD WRAP özelliği kazandırılırsa altyazı fontu büyültüldüğünde OTOMATİK olarak KESİLMEDEN, SIĞMAYAN metinler bir sonraki satıra otomatikman geçiş yapar ve okunmayan hiçbir altyazı olmaz (Tabi bu da Uzman yazılım desteği gerektirir)

5- Yine altyazı büyüklüğünde font büyüklüğü 30'dan sonra büyümüyor... Benim için sorun olmasa da büyük ekranlı televizyonlarda uzaktan izlendiğinde sorun oluşturabilir ve kullanıcı daha fazla büyütemediğinden dolayı okumakta sıkıntı yaşayabilir.. (WORD WRAP özelliği eklense; font istendiği kadar büyütülse bile hiçbir sorun nasıl olsa olmayacak)

NOT : BUNUN DIŞINDAKİ ALTYAZI AYARLARIYLA; EĞER ÖNERİLERİM KABUL GÖRÜRSE LÜTFEN DAHA FAZLA OYNAMAYINIZ... MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE...

6- Film oynatımında sağ ve sol yön ok tuşları ile ileri geri sarma yapıldığında (SÜREKLİ BASILDIĞINDA) bu görüntü ile birlikte olmuyor ve nereye gideceğini bile tam olarak bilemeyebiliyorsunuz... Bu Sorun aşılırsa çok daha iyi olur, en azından görüntü ile birlikte buna karar vermek çok daha mantıklı olur...

7- Film oynatımında çok büyük bir sorun da; filmin hangi dakikasında olduğumuzu öğrenmek isteyip info tuşuna basıldığında; alttan çok küçük bir font ile bu gözüküyor ve uzaktan bunu görmek nerdeyse İMKANSIZ... İnfo tuşuna basıldığında filmin kaçınçı dakikasında olduğumuzu ve eğer olursa şayet bitime kaç dakika daha kaldığını sol üst köşede BÜYÜK PUNTOLARLA BELİRTİLİRSE çok güzel ve Mükemmel olur...

8- mp3 dosyalarında; filmi oynatımında olduğu gibi yön ok tuşları (sağ, sol) ile hızlı sarma yapmıyor... Diğer küçük tuşlar yapsa bile yine de el alışkanlığı için bu noktaya ataması yapılırsa çok güzel olur (Aynı film dosyalarındaki gibi)

Yani kumandanın küçük olmasından dolayı ortadaki büyük tuşlar (YÖN TUŞLARI VE OK) çoğu işlevi yapabilir durumda olmalı... El direkt buraya gittiğinde bir çok şey yapılabilir olmalı...

9- Kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim ki; 4:3 televizyonlarda görüntü formatlarını da düşünerek en güzel en boy oranını kontrol etmek için ntfs kullanılması gerekir (Pal bazı görüntü formatlarında iyi sonuç vermiyor ve görüntülerin orjinalliğini bozarak sündürebiliyor... Ayrıca Pal sisteminde televizyon kullanıcıya hak tanımadan devreye girerek görüntü oranlarını otomatik kendi halletmeye çalışıyor) Firma güncelleme ile bu uyumluluğu daha iyi bir noktaya taşımalıdır...

10- Altyazı ayarlarının sürekli sabit olmasını zaten arkadaşlar belirtmişler, bu önemli noktayı söylememe gerek yok zaten...

Eğer başınızı ağrıtmadan verdiğim bu öneriler; sizin yönlendirmelerinizle EGREAT Firmasının MÜHENDİSLERİ tarafından ORJİNAL firmware olarak yayınlanırsa MÜKEMMELE yakın bir cihaz elimizde olacaktır... (Diğer yazılımcıların iyi niyetle yaptıkları güncellemeler bir yeri düzeltse bile diğer tarafı da bozma ihtimali ne yazık ki taşıyorlar)

Özellikle; Popcornhour Hocam bu yazdıklarımı dikkate alıp ilgilenir ve değerlendirmeye alırsa çok makbule geçecek...

Saygılarımla

1. şu anda piyasadaki en hızlı ve en yeni realtek işlemcili cihaz olduğu için performansı gerçekten çok iyi.
    2. isteğiniz gayet mantıklı , bunu ileteceğiz.
    3. realtek işlemcili cihazlarda şimdilik numeratik tuşlarla ileri geri sarma yok. ( ancak bu istek tarafımızdan yapıldı )
    4. Word Wrap özelliği yakında geliyor
    5. Word Wrap olmadığı için 30'un üzerine büyümüyor ancak 120 ekran tv'de rahatça altyazıyı görebiliyorsunuz. ( wordwrap ile 30 sınırı aşılacak )
    devamı gelecek ...

• arkadaşlar ne yaptıysam olmadı. bugün EW de gidip değişim talep edeceğim. neredeyse takılmadığı film kalmadı. görüntü takılmasa ses takılıyor ses takılmasa kumandadan tuşa basıyorsun mesela durdurma tuşuna durmuyor devam ediyor daha sonra reboot ediyor. açıkça söylüyorum neredeyse sıkıntı yaşamadan film seyredemedim. neyse bakalım EW ne yapacak değişim yapacak mı?
  • anlamadığım bir şey var egreat wmv dosyası destekliyor ama netten indirdiğim hiçbir wmv dosyasını okumadı.
  • quote:

anlamadığım bir şey var egreat wmv dosyası destekliyor ama netten indirdiğim hiçbir wmv dosyasını okumadı.

indirdiğiniz yere göre değişir. ( bendeki vmw'lerde sorun yok )
  • Dosya yöneticisinden girip açmayı denediniz mi? Bende de video bölümünde gözükmemişti.
  • quote:

zetzetto , sanırım sizin cihazınızda " loading " ekranında kalanlardan.
    daha fazla uğraşmayın ve cihazı ya bize gönderin ya da aldığınz yerde servise verin.
    çabucak sorununuz çözülür.

bende bir arkadaşıma aldırıp kargo ile trabzona gönderttim kendime 15 gündür bir problem yoktu. şimdi loading te takıldı. şimdi tekrar kargoya ver bekle vs. bunun kendimizin yapabileceği bir çözümü yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peykani
    quote:

zetzetto , sanırım sizin cihazınızda " loading " ekranında kalanlardan.
    daha fazla uğraşmayın ve cihazı ya bize gönderin ya da aldığınz yerde servise verin.
    çabucak sorununuz çözülür.

bende bir arkadaşıma aldırıp kargo ile trabzona gönderttim kendime 15 gündür bir problem yoktu. şimdi loading te takıldı. şimdi tekrar kargoya ver bekle vs. bunun kendimizin yapabileceği bir çözümü yok mu?

Bu "loading de kalma" hikayesine takıldım.
    Madem böyle bir sorun var ne diye halletmeden piyasaya verirlerki?
    İnsanlar yeni bir cihaz alıyor. Daha 1.dakkada faul çıkıyor. Olmaz ki!
    Saatlerce uğraşıp sinirini bozuyorsun, orada burada yazıp çözüm arıyorsun,
    ya iade ediyorsun ya da kargoya verip gitti gldisiyle uğraşıyorsun.

Müslümana gavur eziyeti. Pardon çin işkencesi!
    Allahtan aracı firma sağlam da sorunlar çözülüyor.
    Ama ürünler daha verilmeden bu sorun aracı tarafından farkedilip halledilmeliydi.

• Arkadaşlar merhaba ;
    Loading te takılma hastalığı bana da uğramıştı. Tam kargoya verip servise gönderecekken bir şy denedim .
    Cihazın yan tarafında bir tuş var , iğneyle basılabiliyor : restore tuşu. Buna bastım deneme yaptığımda cihaz sorunsuzca açıldı ve çalıştı.
    2 gündür sorunsuz çalışıyor , denemeyen varsa bu tuşa basmayı bir deneyin...
    Kolay gelsin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Arkadaşlar merhaba ;
    Loading te takılma hastalığı bana da uğramıştı. Tam kargoya verip servise gönderecekken bir şy denedim .
    Cihazın yan tarafında bir tuş var , iğneyle basılabiliyor : restore tuşu. Buna bastım deneme yaptığımda cihaz sorunsuzca açıldı ve çalıştı.
    Kolay gelsin ...

Faydalı bilgi....
  • Kardeş sırf böyle loading ekranında takılmalar olduğu söylendiği için cihazdan soğumuştum almayı düşünüyordum,ancak senin dediğin türden birşey oluyorsa firma neden gönderin yeni yazılım yükleyelim diyor bu firma bimiyor mu o tuşun fonksiyonunu veya sende şansa mı açıldı acaba popcornhour kardeş bir cevap bekliyoruz teşekkürler...
  • Evet ya,ben de cihazı alacaktım kafam allak bullak oldu.
    Lütfen aydınlatın sn popcornhour.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Arkadaşlar merhaba ;
    Kolay gelsin ...

Faydalı bilgi....

Bende aynı sorunu yaşayanlardandım. Hatta forumda bu konuda ilk ben yaşadım sanırım ama popchornhour la iletişime geçtim. 2 günde cihazı değiştirdiler. Şimdi sorunsuz izliyorum.
    Teşekkürler.

• Deneyip sonuç alan oldu mu?
  • 1...

http://www.teknolojix.com/?urun-38145-FOREX-R6A-NETWORK-HD-MEDIA-PLAYER.html

Beyler bu ürün ne ayak aynı görünümü ama özellikleri ithalatçı firması felan farklı mı?

2...

Kardeş sırf böyle loading ekranında takılmalar olduğu söylendiği için cihazdan soğumuştum almayı düşünüyordum,ancak senin dediğin türden birşey oluyorsa firma neden gönderin yeni yazılım yükleyelim diyor bu firma bimiyor mu o tuşun fonksiyonunu veya sende şansa mı açıldı acaba popcornhour kardeş bir cevap bekliyoruz teşekkürler...

• Buna bende şaşırdım ama 3 gündür herşey normale döndü , hiç bir sorun yok, ürünü göndermeden önce denemekte fayda var...
  • arkadaşlar tekrar merhaba,
    cumartesi günü EW ye gidip derdimi anlattım. değişim yaptılar. 2-3 gündür daha önceden takılan filmleri oynatıyorum hiç bir sıkıntı yok. hepsini hiç takılmadan oynattı. ben de rahatladım... alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim. ...
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.