Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emreyilik

Arkadaşlar ben de geçen hafta EW den 99 tl ye egreat r6b aldım. ilk başta herşey güzeldi ama altyazı konusunda büyük bi problemim var. Daha önceden altyazıyla izlediğim filmleri artık izleyemiyorum. Altyazıyı görmüyor. subtitle tuşundan altyazıyı buluıyor ama ekrana oynatmıyor. Bunu nasıl düzelteceğimi bilen biri var mı aacaba?

öyle bir şey olmaz , menüde bir yerleri karıştırmış olmalısınız.
    menu ayarını ve altyazı ayarını türkçe seçin ayrıca orada otomatik altyazı tanımlayıda auto yapın.
  • Konuyu baştan sonra okuyamadım. Belki daha önce sorulmuştur ama ben yine sormak istiyorum.

Bu cihazlar Bluray.iso 3d dosyalarını açabilirmiyim. Optik çıkışı var mıdır? Ayrıca direk ses çıkışını tv ye versem dts yi tv den duyabilirmiyim?

Birde ratio oranlarını değiştirmem mümkün müdür?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Konuyu baştan sonra okuyamadım. Belki daha önce sorulmuştur ama ben yine sormak istiyorum.

Bu cihazlar Bluray.iso 3d dosyalarını açabilirmiyim. Optik çıkışı var mıdır? Ayrıca direk ses çıkışını tv ye versem dts yi tv den duyabilirmiyim?

Birde ratio oranlarını değiştirmem mümkün müdür?

Teşekkürler

Bluray.iso 3D dosyalarını ancak 2D olarak oynatabilir ( şimdilik 3D oynatan bir cihaz yok. Popcorn 200 serisi ve Dune HD'ler dahil )
    Ancak MKV,MPEG4,M2TS ( side-by-side ) 3D olarak sorunsuzca çalıştırabilirsiniz.
    Optik çıkışı var , sadece DTS sesi değil tüm HD Ses formatlarını ( DTS-Master & Dolby TrueHD ) hem tv'nizden hem de amfiden alabilirsiniz.
    Ratio oranlarıdan kastınız , 16:9 - 16:10 - 4:3 ise evet.

• HD sesleri ve diğerlerini TV nin hoparlörlerinden dinleyecekseniz HD/DTS/DD olmuşveya olmamış bence bir önemi yok.
    AVR aracılığı ile DTS HD MA sesi üstelik 7+1 hoparlörlerden dinleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

HD sesleri ve diğerlerini TV nin hoparlörlerinden dinleyecekseniz HD/DTS/DD olmuşveya olmamış bence bir önemi yok.

Sadece HD sese sahip videoların sesini tv'den almak ( amfiniz yoksa ) hiç almamaktan iyidir
  • arkadaşlar merhaba,
    dün bende Ankara Antares EW den 129 liraya bir adet r6b aldım. eve gelince mevcut ...10.. versiyonu ile cihazı çalıştırdım. film türü oynatmasında bir sorun yok..bir iki 1080p ve 720p filmlerde takılma aldu. daha sonra popcornhour arkadaşımızın beta sürümü olan ...11... versiyonunu yükledim. aynı şey oldu. takılma alunca devam etmiyor alduğu yerde kalıyor. yaklaşık 10 film deneyebildim dün bunların 4-5 tanesinde donmalar oldu. aynı filmi yeniden başlatınca aynı noktalarda donmalar olmadı, devam etti. filmde bozukluk olsa aynı yerde donma olurdu diye düşünüyorum. fabrika ayarları ile pek oynamadım. televizyonum sony EDL40EX500 100HZ LCD... bu konuda tavsiyeleriniz var mıdır. tavsiye ettiğiniz ayarlar nelerdir...
  • Doğru o aklıma gelmedi.
  • inan böyle oldu hiçbir ayarıyla oynamadım eskiden gördüğüm altyazıları artık göremiyorum..
  • Benim de 19 Mayıs'ta aldığım R6B bu akşam loading ekranında takıldı kaldı.

Sorunsuz çalışıyorken böyle kolayca gitmesini aklım almıyor. Yarın götüreceğim, yenisini verirler umarım.
  • dün yine deneme yapayım dedim. yaklaşık 10-15 filmde deneme yaptım. nerdeyse 10 tanesinde takılma oldu. işin garip tarafı şu takılma olduğunda ileri sarabilsem veya durdurunca yeniden başlatabilsem bir derece. filmi baştan başlatmak zorunda kalıyorum. bunun yanında bazı filmlerde de ses takılıyor. görüntü devam ediyor ses takılıyor. filmi durdurup yeniden başlatınca ses tekrar düzeliyor. ben sesi direkt olarak tv ye hdmi üzerinden aktarıyorum. bazı filmlerde ise başladığında hemen sesi tam çözmüyor. baştan başlatınca ses düzgün geliyor. bunları anlatıyorum şunun için siz böyle birşey yaşamıyorsanız benim cihazda problem var demektir. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
  • Bence cihazda problem var çünkü komşuma aldırdığım cihazda yaptığım benim denemelerde hiçibr takılma olmadı. Sadece onun bir mov videosunda sorun çıkmış onun dışında birşey yok. Ayda yılda bir film takılırsa büyük olasılıkla filmdendir ama çoğu takılıyor derseniz cihazda kesin sorun var.

Ben de başka birşey sorayım, cihaz altyazı ayarlarını hafızasında tutamıyor sanırım değil mi ? Her film için büyüklük ayarını baştan yapmak zorunda kalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 3 Haziran 2011; 9:24:32 >
  • hdd de sorun olabilir başka bir hdd ile deneme şansınız varsa bence onunla deneyin.

hatta temiz bir format attıktan sonra filmleri hdd ye kopyalayın sonra deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

hdd de sorun olabilir başka bir hdd ile deneme şansınız varsa bence onunla deneyin.

hatta temiz bir format attıktan sonra filmleri hdd ye kopyalayın sonra deneyin.

hocam aynı şeyi ben de düşündüm. ilk gün denememi 3.5 inch seagate 1 tb (iki partition var biti fat32 sony tv için diğeri ntfs mkv gibi büyük dosyalar için kullanıyorum) ile yaptım ikinci denememi lg 300gb ntfs ile yaptım.
  • Sorun var dediğiniz cihazları faturasının fotokopisiyle birlikte Sancak Bilgisayar Ltd. (B.paşa - IST) adresine MNG kargo ile birlikte gönderin.
    Ancak cihazdaki sorunu kutunun içerisine koyacağınız küçük bir not kağıdı ile belirtmelisiniz.
    1-2 gün içinde netice alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 3 Haziran 2011; 10:42:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Bence cihazda problem var çünkü komşuma aldırdığım cihazda yaptığım benim denemelerde hiçibr takılma olmadı. Sadece onun bir mov videosunda sorun çıkmış onun dışında birşey yok. Ayda yılda bir film takılırsa büyük olasılıkla filmdendir ama çoğu takılıyor derseniz cihazda kesin sorun var.

Ben de başka birşey sorayım, cihaz altyazı ayarlarını hafızasında tutamıyor sanırım değil mi ? Her film için büyüklük ayarını baştan yapmak zorunda kalıyorum.

Sadece ayarı yapılan filmin altyazı ayarı o filmde kalıyor.
    Yani her film için altyazı ayarını yapmanız gerekiyor. ( şimdilik )
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Sorun var dediğiniz cihazları faturasının fotokopisiyle birlikte Sancak Bilgisayar Ltd. (B.paşa - IST) adresine MNG kargo ile birlikte gönderin.
    Ancak cihazdaki sorunu kutunun içerisine koyacağınız küçük bir not kağıdı ile belirtmelisiniz.
    1-2 gün içinde netice alırsınız.

hocam daha 2 gün oldu EW den aldım. direkt size göndermek uygunmudur. bir de gönderdiğimizde kargo vs. ücreti alınacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slytech

arkadaşlar merhaba,
    dün bende Ankara Antares EW den 129 liraya bir adet r6b aldım. eve gelince mevcut ...10.. versiyonu ile cihazı çalıştırdım. film türü oynatmasında bir sorun yok..bir iki 1080p ve 720p filmlerde takılma aldu. daha sonra popcornhour arkadaşımızın beta sürümü olan ...11... versiyonunu yükledim. aynı şey oldu. takılma alunca devam etmiyor alduğu yerde kalıyor. yaklaşık 10 film deneyebildim dün bunların 4-5 tanesinde donmalar oldu. aynı filmi yeniden başlatınca aynı noktalarda donmalar olmadı, devam etti. filmde bozukluk olsa aynı yerde donma olurdu diye düşünüyorum. fabrika ayarları ile pek oynamadım. televizyonum sony EDL40EX500 100HZ LCD... bu konuda tavsiyeleriniz var mıdır. tavsiye ettiğiniz ayarlar nelerdir...

Peki cihazın video çıkış ayarı nedir ?

• quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

ayarlar hdmi auto olarak seçili..
    1080 p 24 hz ayarı da hem açık hem de kapalı konumda denedim iki konumdada takılma oluyor.

• hardiskteki filmleri gezerken, klasörün içindeki resimleri daha büyük görme ayarı varmıdır.

Bende playvision hd ses decoderi var.egreati bu ses decoderi bağlayarak raw modunda dts sesler çok iyi çıkıyor ama dts- hdma sesler dts seslere oranla çok kısık geliyor.Playvisonla rawdayken dts-hd ma sesleri deneyen varmı?
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

ayarlar hdmi auto olarak seçili..
    1080 p 24 hz ayarı da hem açık hem de kapalı konumda denedim iki konumdada takılma oluyor.

Yazılımın tekrardan kurulması gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.