Şimdi Ara

9999 TL Oneplus 8 Pro Tr garantili (Hepsiburada) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
6.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    O kadar seviyede iphone var samsung note 10 s 20 var. Kimse o parayı oneplus a vermez. Süslü Renault Fiat gibi.

    Ek olara Huaewi 40 modelleri var.

    5g daha gelmesine 2 3 sene var. Gelsede 10 15 gb kotalar ile ne olacak sanki. Ferrari 0 dan 100 3 saniye ama menzil 15 km. Ne yapacağız.
    hiç oneplus kullandınız mı?
  • Bu fiyat nedir şaka gibi 🙄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart limiti 9998di alamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017'de Oneplus 5t almıştım hala kullanıyorum. Performansından hiçbirşey kaybetmedi. Hala güncelleme alıyor. Oneplus'dan şaşmam artık. Bu fiyat segmentinde telefon düşünen varsa bunu kaçırmasın bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 16 Haziran 2020; 23:29:38 >
  • Oneplus 7 Pro kullanıcısıyım. Iphone ve Samsung kullandım senelerce ama bu telefonun tadını verebilen herhangi bir telefon yok. Zaten telefonu elinize aldığınızda ekranın 90Hz yenileme hızı sizi gerçekten şaşırtıyor. Arayüz, tasarım her şey güzel ancak ben bu fiyatların verilmesine karşıyım. Çok yüksek bir fiyatlandırma ama tabiiki firmanın suçu değil bu. Vergilendirme sistemi malum..
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyat aralığında kimse bu teli almaz. Satsa para etmez. Atsa yazık. Masaya koysa kimse sormaz. Kamera dersen Huawei Samsung. Stabilite Iphone. 2. el desen İphone samsung.

    Oneplus Xianomi fiyat performans ürünleri olarak çıktı. Daha düşük fiyata iyi yada çok az kötü özellikler ile çok daha uygun oldukları için tercih ediliyordu. Artık bu özelliklerini kaybettiler.

    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/174667-224024-413329-413835-444260/samsung-galaxy-note-10-plus_apple-iphone-11-pro_huawei-p40-pro_samsung-galaxy-s20-ultra_oneplus-8-pro/

    Aynı fiyata BMW Mercedes Audi varken kimse VW Phaeton almadı. Seat eski A4 ü Exeo adı altında çok daha ucuza verdi ama tutmadı. Neden kimse Audi dururken Seat almadı.

    Oneplus kötü cihaz değil hatta iyi bir cihaz ama rakipleri karşısında bu fiyatlara satamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu telefon genel olarak Türkiye'de telefonların pahalı olması sebebiyle pahalı.

    Gidip bunun yerine eski nesil s20 alınır ya da ips ekranlı düşük çözünürlüklü ucuz iphone 11 alınır demek saçmalık. Çünkü bu telefon yeni nesil bir telefon ve bir amiral gemisi. Snapdragon 855'li bir telefonla ya da ucuz bir telefonla karşılaştıramazsınız.

    Bunun dışında OnePlus markasının şu anki konumu en iyi Android ve Snapdragon telefon ve referans cihaz olma durumu. Artık android ve iphone karşılaştırılırken eskiden Samsung'un en iyi cihazı kullanıldığı gibi şu anda OnePlus kullanılmakta. OnePlus artık fiyat performans bir marka ya da amiral katili değildir. OnePlus Android camiasının en prestijli markasıdır.

    OnePlus çıkardığı telefona net 3 sene destek verir, OnePlus çok az model çıkarır ve buna en iyi donanımları koyar, OnePlus kullanıcı deneyimini çok önemser, OnePlus en stabil yazılımı kullanır ve Iphone'dan dahi akıcı olan tek telefon markasıdır. Ki kardeş markası Oppo bile bunu başarabilmiş değildir.

    OnePlus 8 pro'da 120Hz ve muhtemelen bulabileceğiniz en iyi ekran, Snapdragon 865 yani en iyi işlemci, en iyi şarj teknolojisi(uzun süredir bu böyle), aynı seviyede kablosuz şarj desteği(yeni geldi), en hızlı ve stabil android işletim sitemi, üst düzey bir malzeme kalitesi var. Kamera, ses gibi multimedya özellikleri ne seviyededir, ne kadar en iyidir bilemeyeceğim ama bir çok konuda en iyi olan bir telefon en pahalı olmaya çalışabilir. Türkiye'deki astronomik rakamlar bizim sorunumuz.

    Türkiye'de yaşamasam muhtemelen alırdım, alacak olsam kaçak yollardan alırım ya da Find X2 ile bir kıyaslarım çünkü bence tasarımı daha hoş.




  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    hocam ben satıp satamama konusunda hiç bir yorum yapmadım farkettiyseniz,sadece bir soru sordum size.


    yazdığınız yorumlarda bir yer hariç sonuna kadar da haklısınız.

    quote:

    Masaya koysa kimse sormaz. Kamera dersen Huawei Samsung.


    bende 6t var, 1 yılı geçik süredir kullanıyorum. bugüne kadar telefonu kim gördü ise herkes çok memnun kaldı. kamerası da hiç öyle samsung huawei falan gibi değil, gayet iyi. Google cam ile enfes fotoğraflar çekiyorum.

    neyse, kullanmadıysanız oneplus , tavsiye ederim. emin olun başka telefon kullanmak istemezsiniz.
  • 3 sene önce OnePlus 5 ile iphone 7 arasında kalmıştım. Resmi bir desteği olmadıgı için iphone'dan yana kullandım. Çok sağlam telefonlar çıkartıyorlar. Xiaomi kadar tutulabilse keşke.
  • Yüksek fiyatlara iphonedan başka telefon alınmaz. Sebebi iphone un çok daha iyi olması falan değil, değerini koruması. 10k ya alacağın iphone u geri 8 e satarsın one plus u 5 e belki..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LacWer

    Google politikası gereği hiçbir üretici 2 Büyük güncelleme dışında Büyük güncelleme veremez. 2 yıldan sonra güvenlik güncellemeleri diye sözde güncellemecikler veriliyor onlarda ne olduğu meçhul
    3 sene önce Haziran'da android 7 ile satışa çıkan oneplus 5 , bugün Android 10 aldı , sallamayın bir yerlerinizden.

    Android de oneplus cihazının arkasında senelerce durur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proprietor

    değil android kimsenin değil yada herkesin isteyen herkes geliştirebilir ama birisinin değil ki zaten android google tapulu malı olsaydi huawei yi piyasadan silerlerdi ama olmadığı için sadece chrome youtube gibi uygulamaların yüklü gelmesini engellediler başka da bir şey yapamaz zaten
    https://www.donanimhaber.com/Android-isletim-sistemi-Googledan-once-Samsunga-sunuldu-ama-cevap-sadece-kahkaha-oldu--56633

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isterse uzay mekiği olsun ne dünyada ne de Türkiye'de sağlam piyasası olan cihazlar değil,
    iphone'u herkes eleştirsede az zararla elden çıkarabiliyorsun
    5000 TL üzeri kesinlikle android cihaz alınmaz
  • DARBE kullanıcısına yanıt
    Bana boş linkler atmayın Android kimsenin değil Google aldığı Android değil Android Market gibi Android in uygulamaları Android Google un değil alanında yetkin kime sorarsan sana bu cevabı verir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proprietor

    Bana boş linkler atmayın Android kimsenin değil Google aldığı Android değil Android Market gibi Android in uygulamaları Android Google un değil alanında yetkin kime sorarsan sana bu cevabı verir
    İyi, bizim değil ya kimin olursa olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6000 vermeye hazırdım.

    Sırada poco f2 pro var. O da bu şekilde olursa mecburen iphona yöneleceğiz. En azından güncelleme alır, canın sıkıldığında satarsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Poco büyük ihtimal 6500 gibi bir fiyata sahip olacak
  • Oneplus türkiyeye gelmiş çok güzel haber

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Bu konuda sana katılıyorum ayrıca garantideki ürünün arkasında kalıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.