Şimdi Ara

9900 İstanbul içi 12 taksit nerden alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belki böyle birşey için konu açmam doğru değil.Fakat ürünü ya bugün alabilirim yada bir hafta beklemem gerekiyor.Bende beklemek istemiyorum.Şuan 9780 kullanıyorum ve 9900 bu cihazın yerini bende almayı hakediyor bence.İnternetten araştırdım ve 1500-1550 tl arası nakit 9900 kvk garantili cihazlar var sahibinden.com'da.Bir dükkanı aradım maksimum kart 12 taksit için önce 1640 sonra 1630 dedi.Ciddi olarak ordan almayı düşünüyorum.Fakat aklıma takılan bir durum var.Turkcell 1650 tl nakit olarak satarken bu dükkanlar nasıl daha uyguna satabiliyor ?

• Pazar gunu ordan aldim;istanbul altunizade capitol turkcell
  • Ben de Mecidiyeköy'den aldım.Bonus'a 12 taksit yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Öncelikle belki böyle birşey için konu açmam doğru değil.Fakat ürünü ya bugün alabilirim yada bir hafta beklemem gerekiyor.Bende beklemek istemiyorum.Şuan 9780 kullanıyorum ve 9900 bu cihazın yerini bende almayı hakediyor bence.İnternetten araştırdım ve 1500-1550 tl arası nakit 9900 kvk garantili cihazlar var sahibinden.com'da.Bir dükkanı aradım maksimum kart 12 taksit için önce 1640 sonra 1630 dedi.Ciddi olarak ordan almayı düşünüyorum.Fakat aklıma takılan bir durum var.Turkcell 1650 tl nakit olarak satarken bu dükkanlar nasıl daha uyguna satabiliyor ?

Uygun satmalarının nedeni atıyorum siz kontratlı 9900 alıyorsunuz ve paraya ihtiyacınız olduğu için kutusunu açmadan satmak istiyorsunuz.Bunu telefoncu sizden 1200'e veya daha uygun bir fiyata felan alıyor.Piyasanın 100-200 tl gerisine satıyor.Cihaz gene 24 ay garanti altında ancak adınıza fatura kesilmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.