Şimdi Ara

990 TL WD WDBWLG0080HBK-EESN Elements 8 TB 3.5' USB 3.0 Taşınabilir Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Wd Wdbwlg0080hbk-eesn Elements 8 Tb 3.5" Usb 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/wd-wdbwlg0080hbk-eesn-elements-8-tb-35-usb-30-tasinabilir-disk-830446?magaza=teknoloji-market
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Piyasada bulabildiğim en ucuz 8TB harddisk 1200 liraların üstünde, böyle alıp içini kullanmak için bile kullanabilir.
    Yalnız çok da özel bir fiyatı yok, aynı ürün ve/veya rakibi firmalardan 100 lira kadar ucuz sadece.
  • Gayet güzel fırsat, uzun zamandır takip ediyorum. 1 ay önce Teknosa 950₺ idi, almadığıma pişman olmuştum. Çoğu yerde stok bitik ve olanlar 1100₺ , muadili Seagate'in dönüş hızı resmi site dahil hiç bir yerde yazmıyor, o yüzden bu ürünü kovalıyordum. Kuponla 965 e geldi. Teşekkürler haber verdiğiniz için.
  • My Book 8TB kullanıyorum. Çıkarıp dahili disk olarak kullanmaya çalışında standart güç kablosundaki akımla çalışmadığı için Molex kablo bağlantı ile çalıştırabildim. My Book'larda bilinen bir husus, Elements için aynı mı bilmiyorum. Aynı zamanda kutuya başka HDD konunca da çalışmıyor. Elemanın biri YouTube'da elinde aletle disk kutusu devresinden lehim kazıyarak çalıştırılabildiğini gösteren video paylaşmıştı. Bu gibi ürünlerde üreticinin (bilhassa WD) sattığı ürünü kendi isteği doğrultusunda kullandırma ısrarı söz konusu. Dahili disk biçiminde kullanmak üzere almayı düşünenleri bu risk konusunda bilgilendirmek istedim.
  • 2.5" Type C USB 3.1 Kutu (80 - 100 TL)
    2,5" 5-6 TB disk almak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Haziran 2020; 11:3:4 >
  • 960 a süşmüş fiyat, 4 tane var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon.com.tr 850'ye satmıştı bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bedava verseler almam. Kartı arızalanınca bilgileri kurtarmanız mümkün değil. Dosyalar encrypted. Çip swap işlemleri var ama bazen aynı model donör kartla bile çalıştıramıyorsunuz. Yılların arşivi diskin içinde kuzu kuzu yatıyor, erişemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.