Şimdi Ara

99 TERRA KULLANICILARI BURAYA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
13.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: toyota2

Evet fiyat yazmamız bi nebze olsun alıcı arkadaşlara katkıda bulunacaktır benim aldıgım fiyat 13,00 YTL araç 1,6 terra special 120,000 Km de bakımları yapılmış öndüzen saglam lastikler iyi sürücü ve yolcu hava yastığı ön camlar elektrikli klima abs v.s arabayı aldıgım dan bu yana sadece hava filtresi ,antifiriz buji (keyfe deger) degiştim başkada bişey yapmış degilim aracı alalı 1,5 ay oldu

special en donanımlı modelimi oluyor? donanıma göre sizin fiyatta iyiymiş güle güle kullanın, ben otomatik düşünüyorum ama 1,6 ların otomatiğine rastlamadım! 1,3 lerde sizin düz araçlardan daha ucuz. bence çok iyi ama otom. şanzımanlı araçlar daha pahalı olur anlamadım bu işi

• quote:

Orjinalden alıntı: LoveHentai

quote:

Evet fiyat yazmamız bi nebze olsun alıcı arkadaşlara katkıda bulunacaktır benim aldıgım fiyat 13,00 YTL araç 1,6 terra special 120,000 Km de bakımları yapılmış öndüzen saglam lastikler iyi sürücü ve yolcu hava yastığı ön camlar elektrikli klima abs v.s arabayı aldıgım dan bu yana sadece hava filtresi ,antifiriz buji (keyfe deger) degiştim başkada bişey yapmış degilim aracı alalı 1,5 ay oldu

special en donanımlı modelimi oluyor? donanıma göre sizin fiyatta iyiymiş güle güle kullanın, ben otomatik düşünüyorum ama 1,6 ların otomatiğine rastlamadım! 1,3 lerde sizin düz araçlardan daha ucuz. bence çok iyi ama otom. şanzımanlı araçlar daha pahalı olur anlamadım bu işi
    Evet special donanım yönünden zengin oluyor fakat şunuda belirteyim ki 4 cam elektrikli olan ve aynalar elektrikli ve ısıtmalı olanda vardır bilginize ayrıca otomatik vitesli olanıda mevcuttur ki kaynak olarakta size şöyle bi link sunabilirim : BKZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyota2 -- 20 Aralık 2007; 1:01:09 >

• bende 99 terra 1.3 var 7 senedir kullanıorum tek bir sorun bile çıkarmadı çok sağlam araba valla iyi yapmışsınız almakla görünüşü sevimsiz geliyor kimi zaman ama bence süper bi araba güle güle kullanın

Orjinalden alıntı: LoveHentai

quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

yaklaşık 6-7 ay oldu alalı...99 model 1.6 terra... ön camlar otomatik, sürücü hava yastığı var, tüp te vardı 12.300. ytl ye aldım.. km 72.000 de idi.

hayırlı olsun fiyat çok iyi bence
    güle güle kullanın

Teşekkürler, sağolun... Geçen gün bi abimizde 99 terra aldı(galiba spesyal olandan), kliması, abs si, otomatik cam ve otomatik dikiz aynaları falan var,ayrıca tüplü.. kilometre 110.000 de galiba, o da 12.700 ytl ye aldı.. o benden daha iyi fiyata aldı yani.

• Birde şöyle yazı okudum ama dogruluk derecesi tartışmaya kesin açık oldugu besbelli EFİ motorlarda triger kayışı kopsa bile motora zararı olmuyormuş işte LİNK sizde bakın fikri olan yazsın bilhassa daha önce başına gelmiş arkadaşlar varsa yorumlarını bekleriz...
  • arkadaşlar toyotaların motor yapılarını bilmiyorum ama eski teknoloji ile üretilen samaralarda sorun yaşanmadığı tecrübe ile sabittir. zira 93 samaramda triger kopma sorununu yaşadım, şansa lada trigeri bulunduran bi tamircinin önünde kopmuştu, yenisini takıp iftara yetişmiştik

Orjinalden alıntı: demir_mert

Olmaz öyle şey. Kayış koparsa muhakka motora zarar verir. İsterse mercedes-BMW olsun muhakkak bir hasar bırakır...

özellikle servise sormuştum. ae101 1.6 injeksiyonluların triger kayışı kopunca motora hiçbir zararı yokmuş. yeni kayışı takdırınca hiçbirşey olmadan yola devammış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 21 Aralık 2007; 11:39:09 >

Birde şöyle yazı okudum ama dogruluk derecesi tartışmaya kesin açık oldugu besbelli EFİ motorlarda triger kayışı kopsa bile motora zararı olmuyormuş işte LİNK sizde bakın fikri olan yazsın bilhassa daha önce başına gelmiş arkadaşlar varsa yorumlarını bekleriz...

Kesinlikle doğrudur. Arkadaşımın 2000 model 1.3 16v efi corolla 250binde kayış kopardı ve ilginçtır motora hiçbir zarar gelmedi. Yeni kayış taktılar sonra yola devam şu anda 260 bin oldu 10.000kmdir öyle gidiyo ve hiçbir sorunu yok. Çok şaşırdım bende fakat hakikaten de böyle oldu. Gerçekten bu toyotanın motorlarında var bişey

• ben 12750 aldım 1.6 terra 2000 sorunsuz. 1.5 ay oldu alalı ama radyo anteni nereden açılıyo bulamadım bilen varsa yazsın lutfen teşekkürler.

Orjinalden alıntı: vedat61

ben 12750 aldım 1.6 terra 2000 sorunsuz. 1.5 ay oldu alalı ama radyo anteni nereden açılıyo bulamadım bilen varsa yazsın lutfen teşekkürler.

Hocam benim bildiğim radyo anteni manuel yani otomatik açılmıyo onu mu demek istedin?
  • Ya işte bu haber güzel vallahi triger kayışı kopsa bile motora zararı yok enteresan ötesi, toyota markasını tercih etmemizin nedenlerinden sadece biri...bu şekil ilginç olaylar varsa bildiginiz yinede yazalım buraya

quote:

Orjinalden alıntı: skysoblue85

99 veya 2000 terralardan almayı bende düşünüyorum da şimdi burada okudum yağ yakma sorunu olduğunu eğer böyle birşey varsa bu pek düzeltilebilecek bir sorun değil sanırım motor hatasından mı kaynaklanıyor?ya da şöyle diyeyim bu modeli alırken neye dikkat etmeliyim?tek sorun vvt-i motorlar mı?
    Hocam tek farlı olan modelinde VVT-İ motor yoktur bi önceki kasada olan 4A-FE motor vardır vede kesinlikle sorun diye bişey sözkonuzu degildir tek farkları önceki kasadaki motordan sadece 110 BG olması önceki kasada 115 BG idi oda bütün motorlarda degil EFİ ibaresi olan araçlarda ....aynı arabadan bende aldım 99 terra special araba bi kere teknoloji ile donatılmış motor desen öyle halk arasında sorun diye tabri edilen şey sadece ve sadece ön farların tipidir ..2. bişey kesinlikle parçadan sıkıntın olmaz çünkü VVT-İ motorlu olan (2000 & 2001 arası olan) kasadan çok fazla girmedi piyasaya dolayısı ile yedek parçacılar sirkülasyon azlıgından dolayı parça almıyor ... fakat tek farlı olan modelde bir önceki kasada kullanılan motor oldugundan mütevellit parça sıkıntısı yaşamazsın inşallah hakkında hayırlısı olur başarılar...

gerçekten yazdıklarınız kafamdaki sorunları aydınlatmama çok yardımcı oldu,bende şu anda 99 terra special için fiyat araştırması yapıyorum.Aslında birkaç arkadaş fiyatları buraya yazmışlar çok da iyi olmuş.Benim baktığım 99 terra special 79000 kmde,sıralı lpgli bir araç var fakat 14300 isteniyor.Bana biraz çok geldi buradaki fiyatlardan sonra sanırım böyle bir model için 13000 altı olması mantıklı olacak.

• quote:

quote:

quote:

99 veya 2000 terralardan almayı bende düşünüyorum da şimdi burada okudum yağ yakma sorunu olduğunu eğer böyle birşey varsa bu pek düzeltilebilecek bir sorun değil sanırım motor hatasından mı kaynaklanıyor?ya da şöyle diyeyim bu modeli alırken neye dikkat etmeliyim?tek sorun vvt-i motorlar mı?
    Hocam tek farlı olan modelinde VVT-İ motor yoktur bi önceki kasada olan 4A-FE motor vardır vede kesinlikle sorun diye bişey sözkonuzu degildir tek farkları önceki kasadaki motordan sadece 110 BG olması önceki kasada 115 BG idi oda bütün motorlarda degil EFİ ibaresi olan araçlarda ....aynı arabadan bende aldım 99 terra special araba bi kere teknoloji ile donatılmış motor desen öyle halk arasında sorun diye tabri edilen şey sadece ve sadece ön farların tipidir ..2. bişey kesinlikle parçadan sıkıntın olmaz çünkü VVT-İ motorlu olan (2000 & 2001 arası olan) kasadan çok fazla girmedi piyasaya dolayısı ile yedek parçacılar sirkülasyon azlıgından dolayı parça almıyor ... fakat tek farlı olan modelde bir önceki kasada kullanılan motor oldugundan mütevellit parça sıkıntısı yaşamazsın inşallah hakkında hayırlısı olur başarılar...

gerçekten yazdıklarınız kafamdaki sorunları aydınlatmama çok yardımcı oldu,bende şu anda 99 terra special için fiyat araştırması yapıyorum.Aslında birkaç arkadaş fiyatları buraya yazmışlar çok da iyi olmuş.Benim baktığım 99 terra special 79000 kmde,sıralı lpgli bir araç var fakat 14300 isteniyor.Bana biraz çok geldi buradaki fiyatlardan sonra sanırım böyle bir model için 13000 altı olması mantıklı olacak.
    Evet fiyat hakkındaki düşünceniz dogru son fiyat 13,00 olmalı diye düşünüyorum

• bende 99 luna var 2005 ten beri bende ilk sahibi toyota servisinin sahibi aldığım günden beri hiç sorun çıkarmadı bazı insana benzeyen yaratıklar eleştiriliyor ama tek göz kedi farında 62 ile 98 arasında çıkan efsane kasadaki motor kullanılıyor sadece 4 bg eksik yoksa iki araçtada efi motor 16 v var
  • Benim sağ ve sol çamurluktan darbe aldı ve onlar değişti sadece başka hiç bi yerinde hasar yok. Aracımdan çok memnunum tipida çok çok kötü değil bence hatta bazı araçlara göre güzel bile. 1,6 110 hp olmasıda süper bakımlarını falan yaptırdın mı performansı çok güzel. Çok da fazla yakmıyor yakıt konusunda da çok memnunum performanslı da kullansam normalda kullansam öyle aman aman yakıt farkı olmuyor.

Hayırlı olsun iyi bir araç almışsınız. Buda benim arabam çirkin mi duruyo sizce bence çok tatlı

99 TERRA KULLANICILARI BURAYA

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• arkadaşlar bu bizim araçlar tek nokta enjeksiyonmu, yoksa full enjeksiyonlumu???

quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

arkadaşlar bu bizim araçlar tek nokta enjeksiyonmu, yoksa full enjeksiyonlumu???
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.