Şimdi Ara

99 Model Hyundai Accent 1.5 GLS alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
4
Favori
147.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dekonline

quote:

Orjinalden alıntı: C4_1400

930 kg civarında bir ağırlık ve 1,5 90 hp 12 valf enjeksiyonlu motor.
    Yani motorda bir sorun olmadıkça, motora göre hafif bir araba olduğundan çok yakıt tüketmesi mümkün değil.

99 model gls, sıfır km olarak almıştık. halen sorunsuz kullanıyoruz.
    100.000 km'ye yaklaştı. Arıza yok. Daha ne yapsın bu araba.
    Bi de göründüğü gibi değildir. Çok seri bir arabadır.
    Temiz ise al derim.

Hocam LPG var mı ? Varsa ne kadar yakıyor ? Yoksa ne kadar yakıyor ? Bu araba enjeksiyonlu değil mi normal LPG nasıl oluyor ?

Bu dördünü istiyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

quote:

Orjinalden alıntı: C4_1400

930 kg civarında bir ağırlık ve 1,5 90 hp 12 valf enjeksiyonlu motor.
    Yani motorda bir sorun olmadıkça, motora göre hafif bir araba olduğundan çok yakıt tüketmesi mümkün değil.

99 model gls, sıfır km olarak almıştık. halen sorunsuz kullanıyoruz.
    100.000 km'ye yaklaştı. Arıza yok. Daha ne yapsın bu araba.
    Bi de göründüğü gibi değildir. Çok seri bir arabadır.
    Temiz ise al derim.

Hocam LPG var mı ? Varsa ne kadar yakıyor ? Yoksa ne kadar yakıyor ? Bu araba enjeksiyonlu değil mi normal LPG nasıl oluyor ?

Bu dördünü istiyorum

LPG yok bizimkinde.
    Dolayısıyla ikinci soru iptal
    Benzin 6,5-7 litre civarı. Klima yok
    Araba enjeksiyonlu

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

al birader al.yakıt konusunda iyi kayıtsız ol o konuda.o gün yolda bizim hafif bi kapişma yaşadık o araçla bende ki corsa 1.4ü çuflata çuflata geçtiwallahemde yolda 10 derece kadar bir eğim de wardı

Alıntıları Göster
    arkadaşım senin araban güzel araba hem de 2 eli daha iyi ama geçildim diye üzülme sonuçta senin araç eğer 16 valf değilse 65 beygir eğer kapıştığın accent de 1.5 motor ise 90 beygir.1.3 ise 75 beygir geçildim diye üzülme yani araç seninkine göre kuvvetli geçmesi normal.Ama senin araç gerçekten hoş araba accentden daha kibar alımlı duruyo accent sahibi olarak corsa daha sevimli ve çekici
    quote:

Orjinalden alıntı: aykutsal

al birader al.yakıt konusunda iyi kayıtsız ol o konuda.o gün yolda bizim hafif bi kapişma yaşadık o araçla bende ki corsa 1.4ü çuflata çuflata geçtiwallahemde yolda 10 derece kadar bir eğim de wardı

• quote:

Orijinalden alıntı: ototube

arkadaşım senin araban güzel araba hem de 2 eli daha iyi ama geçildim diye üzülme sonuçta senin araç eğer 16 valf değilse 65 beygir eğer kapıştığın accent de 1.5 motor ise 90 beygir.1.3 ise 75 beygir geçildim diye üzülme yani araç seninkine göre kuvvetli geçmesi normal.Ama senin araç gerçekten hoş araba accentden daha kibar alımlı duruyo accent sahibi olarak corsa daha sevimli ve çekici
    quote:

Orjinalden alıntı: aykutsal

Alıntıları Göster
    Arabayı iyi bir ustaya kontrol ettikten sonra iyi derse gözün kapalı al .ben oyle yaptım şimdi yukarda bir arkadaş daha soylemiş aklımı seveyim diyorum.yakıt konusunda lpg olmasına bile gerek duymuyorum.tabi tercih senin.hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: özelşöför34

Arabayı iyi bir ustaya kontrol ettikten sonra iyi derse gözün kapalı al .ben oyle yaptım şimdi yukarda bir arkadaş daha soylemiş aklımı seveyim diyorum.yakıt konusunda lpg olmasına bile gerek duymuyorum.tabi tercih senin.hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Al al allll..
    temizse hyundai al......
    Serviste yagi eksikti bes liraya tamamlattirdim...
    hayret verici bi arac :) sürekli kullanamiyorum kullansam kesin parcalarim o motor performansi oldugu müddetce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Al al allll..
    temizse hyundai al......
    Serviste yagi eksikti bes liraya tamamlattirdim...
    hayret verici bi arac :) sürekli kullanamiyorum kullansam kesin parcalarim o motor performansi oldugu müddetce...

Alıntıları Göster
    bizim aracımız şuan o kullanıyoruz.sıralı sistem lpg var.araba çok donanımlı parasına göre.tek kötü yanı araba 120 ye felan geldimi uçacak gibi oluyor.yoldan fırlayacak bir tedirginlik yaratıyor.araba tip olarak halen güzel.biz 120.000 km deki 98 model sağ ö çamurluk kazalı şekilde 8.500 tl ye aldık.gayet iyi bir araç.ama mümkünse sürekli 90-100 km hız dan fazla yapmayın.yoksa gerçekten uçuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

bizim aracımız şuan o kullanıyoruz.sıralı sistem lpg var.araba çok donanımlı parasına göre.tek kötü yanı araba 120 ye felan geldimi uçacak gibi oluyor.yoldan fırlayacak bir tedirginlik yaratıyor.araba tip olarak halen güzel.biz 120.000 km deki 98 model sağ ö çamurluk kazalı şekilde 8.500 tl ye aldık.gayet iyi bir araç.ama mümkünse sürekli 90-100 km hız dan fazla yapmayın.yoksa gerçekten uçuyor

Alıntıları Göster
    Şu anda 10.000 TL etmez yumurta kasa. Edeceği 8.5 -9 en fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Şu anda 10.000 TL etmez yumurta kasa. Edeceği 8.5 -9 en fazla

Alıntıları Göster
    valla benim arkadaşımda vardı. çok memnundu arabadan. temizi bulunursa iyi .. ama kaporta açısından pek sağlam değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankeyto

valla benim arkadaşımda vardı. çok memnundu arabadan. temizi bulunursa iyi .. ama kaporta açısından pek sağlam değil .

Alıntıları Göster
    peki arkadaşlar bu aracın otomatiğinden kullanan var mı?
    sorunsuzluğu vs??
    bayan için şehir içinde düşünüyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: keus35

sorunsuzluğu vs??

Alıntıları Göster
    corsa 1.2 yada 1.4
    fiesta flair yada bu konudaki arac arasından hangisini önerirsiniz.
    tüpsüz olarak benzinli kullanıılıcak.fazla km'de yapmıycağımız için coğunluk sehir içi
  • quote:

sorunsuzluğu vs??

hocam bu aracın otomatiğini sakın alma. pişman olursun.
    masrafları ve yakıtı çok yakar canını..
    kullanıcı bayanda olsa , arabaya fazla masraf yapamıyorsanız düz vites alın. alışır bayan. çok zor değil..

çayına bisküvü bandıracağım arkadaş.
    sana ciddi ciddi söylüyorum.. ilk tercihin fiesta olsun, dar gelirse corsa 1.4
    araba pazarına git iki arabanında içine otur. hatta bi tur at. ona göre karar ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassüyn

quote:

sorunsuzluğu vs??

hocam bu aracın otomatiğini sakın alma. pişman olursun.
    masrafları ve yakıtı çok yakar canını..
    kullanıcı bayanda olsa , arabaya fazla masraf yapamıyorsanız düz vites alın. alışır bayan. çok zor değil..

çayına bisküvü bandıracağım arkadaş.
    sana ciddi ciddi söylüyorum.. ilk tercihin fiesta olsun, dar gelirse corsa 1.4
    araba pazarına git iki arabanında içine otur. hatta bi tur at. ona göre karar ver

bakıcam.Eskişehire gidince oto pazarına.

• Konunun açılışının 2. yılını kutluyoruz sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abavf

Konunun açılışının 2. yılını kutluyoruz sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım

quote:

Orijinalden alıntı: abavf

Konunun açılışının 2. yılını kutluyoruz sanırım...

Alıntıları Göster
    b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northern_Wind -- 20 Temmuz 2010; 17:18:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Northern_Wind

b

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu 1.5 gls nin hangi modeli yani hangi yılında çıkan modelinde 4 cam otomatik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercaba

arkadaşlar bu 1.5 gls nin hangi modeli yani hangi yılında çıkan modelinde 4 cam otomatik.

Alıntıları Göster
    Hortmuş yav
  • quote:

Herkese merhaba,
    konuyu tekrar diriltmiş olduk ama hız konusunu biraz açabilirmisiniz?
    Bu araca özgü bir sorunmu yoksa 120 den sonra denildiği gibi hepsi sapıtıyormu?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandeniz -- 27 Eylül 2010; 16:51:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozandeniz

quote:

Herkese merhaba,
    Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    arkadaslar su aracı tam detaylı anlatabılırsenız memnun oluruz veya 8---9 bine baska hangı aracları onerırsiniz cevaplar için şimdiden tesekkerler

• quote:

Orijinalden alıntı: ozandeniz

quote:

Herkese merhaba,
    Teşekkürler.

bu araca özgü bir sorun sanırım.biz pek hız yapmayız zaten aracı babam kullanıyor.en fazla 110 yapıyoruz.120+ hızlarda viraja girdiğinde bu araç kendini yoldan atacak gibi olur.tedirgin oluyorum sahşen onun dışında bu paraya mükemmel bir seçim.hız yapmayacaksanız tavsiye ederim gayet ideal bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: x15

alınır..

arkadasın imzasındaki aracı tavsiye ederim 2000 alabilrsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.