Bildirim
99 Lp , Ve Lp Gelmiyor GOLD 1 ( Eu West )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ticket at
Edit:2 mesaj sonra 1000.mesajıma ulaşıcam lan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wix-n -- 9 Eylül 2013; 0:22:49 > -
Platin'den golda düşme yok diye biliyorum? Abi ayrıca tırsıyorum yav Silver IV idim Silver I olunca 99 olup 0 gelecek sanıyordum. Silver I oldum golda geçtim Gold II'yim şuan Gold I olunca 99'da kalacam diye tırsıyorum valla -
sana üzücü bi haber veriyim
trde altın 1 99 puan arka arkaya 8 MAÇ PUAN GELMEDİ !!şuan 90 puanım
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emphaty
Ticket at
Edit:2 mesaj sonra 1000.mesajıma ulaşıcam lan
ticket attım ben aynı olay benim başıma geldi. sadece lig sitemiyle ilgili link attılar. yardımcı olmuyolar -
quote:
Orijinalden alıntı: Demacia
Platin'den golda düşme yok diye biliyorum? Abi ayrıca tırsıyorum yav Silver IV idim Silver I olunca 99 olup 0 gelecek sanıyordum. Silver I oldum golda geçtim Gold II'yim şuan Gold I olunca 99'da kalacam diye tırsıyorum valla
sizde ligler 5er 5er mi atlanıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Sam_Winchester
quote:
Platin'den golda düşme yok diye biliyorum? Abi ayrıca tırsıyorum yav Silver IV idim Silver I olunca 99 olup 0 gelecek sanıyordum. Silver I oldum golda geçtim Gold II'yim şuan Gold I olunca 99'da kalacam diye tırsıyorum valla
sizde ligler 5er 5er mi atlanıyor
Arkadaşlarım tatile gidince normal tek girmedim full rank girdim. 80 oyunda Silver 4'ten Gold 2
-
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlarım tatile gidince normal tek girmedim full rank girdim. 80 oyunda Silver 4'ten Gold 2
helal valla ben 50 ye yakın oyundur bronz1 den çıkamıyorum
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Sezon 1'de zaten platin idim. Sezon 2'de server değiştirdiğim için düştüm Golddum normalde. Yani daha önceden aşmıştım bu aşamaları darısı başına
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sezon 1'de zaten platin idim. Sezon 2'de server değiştirdiğim için düştüm Golddum normalde. Yani daha önceden aşmıştım bu aşamaları darısı başına
teşekkür ederim iyi forumlar
-
Arkadaş ne saçma sistem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 8 Eylül 2013; 6:47:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok aptalca şu anki sistem. Diamond 2 60 LP falandım 50 oyun kazanıp 35 oyun kaybettim 85 oyun sonunda diamond 3'e düştüm. -
Bug olmuş bi maç bilerek kaybedip sonra kazan çıkarsın direkt olarak. -
Bendede oldu 99 puan oldum 5 maç üst üste kazandım 0 geldi. Sonra bir daha kazandım serilere çıktım. Oynamaya devam et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mmr kadar kanser bi sistem görmedim ben. Diamond 2'ye çıkacam diye 4'e kadar düştüm aylar önce çünkü gelmiyor elo. Şu an tekrar 2'ye çıkmaya çalışacağım sanırım biraz ara vermiştim. Senin mmr de yetmiyordur yükselmene büyük ihtimal. -
Ligde veteran olmadigin surece veya bir lige cikip geri dusmedigin surece o korkuyu yasamanda gerek yok. -
Bu sistemin ilk duyurulduğu zamanı hatırlıyorum. Herkes "Ohooo ne var ki herkes lig atlayacak Plat olacak." diyordu. -
Abov.Bi kaç oyun at gelir sanırım. -
Akışına bırak bende yaklaşık 3 veya 4 kez 0 puan aldım win streak yoktu 99 da +0 lp geliyodu sonra kaybediyodum sonra 98 oluyodu 99 oluyodu en son 95den kazanınca attı seriye bakalım
Benzer içerikler
- çilingirin kaç parmağı var
- qq ne demek
- valorant pre isimleri
- mobile legends sevgili olan herolar
- scrim ne demek
- league of legends sistem gereksinimleri
- afk ne demek
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X