Şimdi Ara

9800X3D işlemci için anakart tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bilemiyorum, Gigabyte'ın VRMleri kaliteli oluyor deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 23 Temmuz 2025; 15:52:57 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Bu iki örnek verdiğim kart her açıdan denk kartlardır. Ufak farklar elbette vardır. Msi hatırladığım kadarıyla 12+2+1 vrm e sahipken gigabyte 12+2+2 vrm e sahip. Ve vrm başına akım miktarında 55A > 45A gibi bir üstünlüğü var gigabyte ın. Giga'da tek sevmediğim şey zaten bios arayüzü. Ne kadar zor olabilir kullanıcı dostu bir arayüz tasarlamak. Kaç lira kardeşim UI/UX çalışan maaşı.  

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Ciddi alacaksanız bu e-tabloları inceleyin. Ben en az 1 ayımı verdim bu tabloya ve tabi ki reddit, youtube incelemelerine. İşinizi kolaylaştıracağını sanmıyorum bu tablonun

• Lyrazed kullanıcısına yanıt

PSU ve SSD için de böyle tablolar var ve dediğiniz gibi; seçmeyi kolaylaştırmaktan ziyade zorlaştırıyor çünkü çok fazla değişken var. Ama mecbur inceleyeceğiz, çünkü alım gücümüz çok düşük; en az paraya en kaliteli ürünü bulmamız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 23 Temmuz 2025; 17:57:17 >
  • Bu tarz bir anakart yeterli olacaktır hocam.

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-atx-fiyati,903526941.html

• Hrt_c kullanıcısına yanıt

Evet, alışveriş listemdeki modellerden biri. 4 adet PCIE slotu olması benim için büyük avantaj (1 grafik kartı 3 adet de USB 3.0 genişletme kartı takacağım).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 23 Temmuz 2025; 20:26:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.