Şimdi Ara

9800pro@xt hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bu karttan almayi dusunuyorum yalniz tecrübe eden arkadaslara 1-2 sorum olacak:

    bende barebone pc var,230v guc kaynagi var calismasinda problem olurmu? (markasi fsp oldugundan piyasadaki fason 300v lardan iyidir diye tahmin ediyorum)

    birde kasamda vga silencer ve turevi iri sogutucu kullanma sansim yok maalesef,bu kart stok fanı ile sorunsuz xt olarak calisirmi?

    cevap verenlere simdiden tesekkurler.



  • 230w psu işi biraz diğer sistemlerinle ilgili yani kaçtane HDD var. CD-Rom CD-RW DVD-RW vs. bu parçaların çok olması fazla güç çekeceğimden bunlarında önemi var ancak normal bir sistemin var ise gerçek 230w çıkışı 9800pro yu doyurur. stok fan olayıda pro@xt den sonra saat hızları artacağından dolayı ısıda artacaktır 9800 serilerin zaten default yüksek ısısı var pro@xt den sonra o ısıda çalışır ama sakıncalı bence.
  • 1 tane cd rom 1 tanede hd var,ama isinma problemi hos olmadi.
  • 230w yetebilirde yetmeyebilirde...Eğer sistemin etli butlu bir sistem değilse yani 2 3 harddisk bir çok pcı alet v.s. psu yetebılır.Ama bellide olmaz.Bi denemekte fayda war..

    Pro@xt olayına gelince.Kendimde His 9800pro kullanıorum.Vga Silencer filan yok üstünde.430@720ye kadar çıkıyor ek bir sogutma olmadan.

    Ama şunu söyliyeyim ekran kartına oc yapacaksan ekran kartı daha fazla elektrik çekecektir.Böle bir durumadada psunun yetmeme sorunu ortaya çıkabilir...
  • Stok fanla pro'yu xt yapmak kesinlikle tavsiye edilmiyor. Ama istersen bios'u xt yapıp atitool ile hızları pro hızına downclock edebilirsin.
    Hem performans pro ya göre yüksek oluyor hem ısı 2-3 derece düşüyor. Ben 2 aydır öyle kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.
  • Shuttle barobonunda 9800pro kullanan arkadaşlar var..Herhangi bir sorun çıkarmadı psu..Sanırım sendede çift hdd dvd writer+dvd vs.. gibi oldukça yüklü bir sistem yoktur..Bu arada Shuttle ice soğutması gayet güzel..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.