Şimdi Ara

980 GTX Tİ Harici Soğutma, nerede kaldı baylar? ASUS yada MSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 aydır bekliyorum Tİ modelinin harici soğutmalarını hala piyasada yok varsada stoklarda yok, gtx 980 ti asus strix almak istiyorum . temmuz ayında gelicek dediler hala yok. bilmiyorum sizlerin bir tahmin görüşü var mıdır ama sabırsızlıktan dolayı konu açmak istedim. yardımlarınızı bekliyorum

• harici soğutmadan kastın Nvidia referans soğutucu harici özel tasarımlı GTX 980 Ti modelleri ise şunlara baktın mı ?

GALAX GTX 980 Ti HOF
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10644

GIGABYTE GTX 980 Ti G1 GAMING
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10566
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam, g1 de aklımda olan bir modeldi ama asus strix Tİ asıl istediğim. nova bilgisayarda stoklara girmesni bekliyorum hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zam123

aynen öyle hocam, g1 de aklımda olan bir modeldi ama asus strix Tİ asıl istediğim. nova bilgisayarda stoklara girmesni bekliyorum hala

Asus fiyatı çok kazık olur bence boşa bekleme HOF modeli gelmişken ve hala stok varken al gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zam123

asus 3500 ister türkiyede.
    bence evga düşünün amazondan 2200 e getirdi çoğu kişi
  • hocam evga'nın ısınma performansı pek de iyi değil gibi bench marklardan baktıgımda, sanırım dediğiniz gibi ben gigabyte gtx 980 Tİ alıcam . hadi bakalım

• zam123 Z kullanıcısına yanıt
    Evga nın ısınma performansı pek iyi değil demişin aslında çok iyiki çabuk ısınıyor :)Aslında aynı şeyi söylemek istedin ama cümle yanlış olmuş.

Isınma ile ilgili sorun yaşamak istemiyorsan ya zotac extreme modeli yada dediğin gibi asus strix modelini tercih et.Bende Zotac ı bekliyorum.

Amazondan takip et bence Türkiye ye gelsede fiyata geleceği belli.Adamlar Asusun referans tasarımını 3300 TL den piyasaya sürenler vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu fiyatlara hava sogutma ben olsam almazdim ya gidin referans evga 980 ti alip hybrid sogutucusunu alin takin. Ya da hybrid in fiyatlarinin dusmesini bekleyin. Bu karti iyi ocli halde sessiz calistiracak hava sogutma cikmadi yok yani. Ha ben karti 90 c ye yaklastirarak kullanirim derseniz o zaman sessizlik saglanabilir oc li halde.

• arkadaşlar çok saolun ilginize ama fiyat 8500liraya yükseldiği için malesef Tİ modelinden vazgeçtim ve Gtx modelinin siparişini verdim, ilerleyen zamanlarda eğer sıkıntı olursa Tİ yada başka bir model ile değiştiricem. sistem elime geldiği zaman amatörce size özellik vs gibi yorumlarımı yaparım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.