Şimdi Ara

98 polo kilit açıkken, kapı kolu bozuldu, ön kapı açılmıyor. içinde kaldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum hava kış kar buz. arabayı çıkaramadım otoparkta duruyordu . dün bir rolantiye alıp çalıştırmak istedim arabaya bindim ama arabadan dışarı çıkamadım kapı açma kollu boş. Kapıyı ne dışardan ne içerden açamıyorum. kilitler açıkken. nereye götürecem. ne yapmalıyım soğuktan mı dondu acaba. diğer kapılardan girip çıkmak zorunda kaldım.
    Valla araba bana aldığımdan beri 900 tl masraf açtı . zaten memurum. ümüğe kadar dayandı.anlayan bilen varsa yardım veya kaçlık olacaz yine ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buna benzer olay ford transitde başıma gelmişti uzaktan kumandasıyla kapıları açarken aynı andada kapıyı açmaya çalışmıstım kapı kitlenmişti ne içerden ne dışardan serviste açmışlardı. ama seninki farklı birşey.
  • 98 polo classic var bende de. nöbet usulü çalıştığım için, son bir kaç günde bana çok sıkıntı çıkardı ön iki kapı. kapı dondukça açılmıyor,bazen açılıyor bu sefer dili alta kaçıyor kapanmıyor vs vs. En son kapıyı elimde tutarak 7 km yol gelmek zorunda kalınca gittim sanayiye ve kaportacıya 50 tl karşılığında iki kapının da kilit mekanizmasını söktürüp,temizletip greslettim. Dün gece kapılarda hiç donma yoktu. Her gece donan kapı dün donmadı.
    Bilgin olsun.
  • bizim 99 polo classic'in kilitleride bozuldu anahtarla kilitleyip açıyorum nasıl düzelir acaba?
  • 5-6 gündür yatan arabanın kapı kolları donmamış. Tak diye açılınca gerçekten şaşırdım
  • Ne oldu çıkabildinmi, hala arabanın içindemisin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Ne oldu çıkabildinmi, hala arabanın içindemisin...

yorumlar için teşekkür.

öncelikle mübarek bir adam buldum iş dönüşü yanıma aldım. kendisi kayımpederim olur :) baba dedim bismillah de aç kapıyı. Babam tek hamlede kapıyı açtı . Dün omuzlar vurduğum açmaya itmeye çalıştığım kapı şiir gibi tek hamlede açıldı. yaşadığım mutluluk paha biçilmezdi. hafta sonu gerçi volkswagenci bir usta buldum; ona bir gene gösterecem a dan z ye arabayı bunu da sorarım. ( sizin anlıyacağınız bir kaşıntı durumu bitmiyor benim arabada ) sanırım kilitler donmadan kaynaklı bozuluyor dediğiniz gibi.Biraz güneş çıkıp hava ısısıda az biraz artınca, kapıda da kilitler çözüldü sanırım. Umarım tekrar yapmaz. tekrar sağlıcakla kalın.

• Ummayla yada mübarek adam bulmayla olmuyor tekrar yapar

Kilitler yağsız kalınca soğukta kilit mekanizması rahat işlev görmez duruma gelir

Kimseye para kaptırma gres yağıda sürme zamanla toz çeker daha beter eder

Yapacağın şey sıvı yağ silah yağı ile kilitleri yağlamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

Ummayla yada mübarek adam bulmayla olmuyor tekrar yapar

Kilitler yağsız kalınca soğukta kilit mekanizması rahat işlev görmez duruma gelir

Kimseye para kaptırma gres yağıda sürme zamanla toz çeker daha beter eder

Yapacağın şey sıvı yağ silah yağı ile kilitleri yağlamak

iyi fikir dostum silah yağı güzel fikir. hemen yapacam sağol.

• kilitlere harbi çeksin diyorsunuz yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.