Bildirim
98 model Civic VTI VTEC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
http://www.otomax.com/_ikinci_el_arac_HONDA_CIVIC_16VT%C4%B0_553675.html
şu ilana gözat istersen... -
arkadaşım daha yeni aldı 21000 ytl ye fakat çok temiz ve hiç modifiye yapılmamış kendisi modifiye edecekmiş eğer temiz ve fazla oynanmamış bulursanız kaçırmayın ve alın çok dehşet bir araba -
bir arkadaşta vardı
98 modeli siyah ama 4 kapısı
walla satamadı satamadı sonunda perte ayrıldı kurtuldum dedi.hem de 18 efalan satamamıştı aracının temiz olmasına karşın yakıtının çok olduğundan şikayetçi idi.ben kendim kullanmadım ama okuduğum bildiğim duyduğum kadarıyla performansı güzel fakat yakışı yüksek bir araba.arkadaşımın dediğine göre deli gibi kullanımda min 400-450 yakışıyormuş
karar sizin
ben de bu kasanın 97-98-99 model 1.4 3 kapısından bakıyourm
gitmese de dışı yeter bana
hem devir ekkonomi devri
saygılar -
quote:
Orjinalden alıntı: toksin
bir arkadaşta vardı
98 modeli siyah ama 4 kapısı
walla satamadı satamadı sonunda perte ayrıldı kurtuldum dedi.hem de 18 efalan satamamıştı aracının temiz olmasına karşın yakıtının çok olduğundan şikayetçi idi.ben kendim kullanmadım ama okuduğum bildiğim duyduğum kadarıyla performansı güzel fakat yakışı yüksek bir araba.arkadaşımın dediğine göre deli gibi kullanımda min 400-450 yakışıyormuş
karar sizin
ben de bu kasanın 97-98-99 model 1.4 3 kapısından bakıyourm
gitmese de dışı yeter bana
hem devir ekkonomi devri
saygılar
devir ekonomi devride o araç yaktığı her kuruşu hakkediyo hakkını vermek lazım.çok yakıyo diyen adam binmesin zaten o araca
-
ben yakmasından şikayetçi olmamda temiz bir vti bulmak zor.vallaha arıyorum ama şansıma bakalım. -
arkadaşlar araçı nasıl kullanırsan ona göre yakar, bunun gibi ekonomik ve performanslı bir araç da bulmak zor. her VTI sahibi aracınıda deli gibi kullancak diye bir durum yok. İster ekonomik ister permanslı kullanırsın, ama hakkını vermek lazım araç kendi katagorisinde bir ekol. Böyle bir araca sahip olmak güzel. Standart hali bile bir çok yeni üretilen araçtan daha değerleri daha iyi. Ekonomik bütçe, en iyi performans araçlarında bir tanesi. İnşallah temiz bir VTI bulursun arkadaşım.
Sayğılar -
vti vtec buldum birkaç tane ama 21-25 arası istiyor herkes ve geneli 98 model fiyatlar normal mi sizce yoksa aramaya devam mı ? -
98 modeller 21-23 arası değişiyo yani fiyatlar normal... -
quote:
Orjinalden alıntı: Kevin_romeo
Merhaba Arkadaşlar...
Bileniniz varmı 98-99 model olan kasadan hatchback 1.6 civic vti vtec tek kapı olan modelden bulabilirmiyiz ?
Çok özel araba olduğuna inanıyorum 160hp lik ve modify nin çok yakıştığı bir araba olarak görüyorum onun için bu arabayı arıyorum bileniniz varmı ?
alıntı
Çok özel araba olduğuna inanıyorum 160hp lik ve modify nin çok yakıştığı bir araba olarak görüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X