Şimdi Ara

98'liyim ve 2010 dan beri üyeyim beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
2.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 98 liyim ve 2010 dan beri üyeyim arasıra eski açtığım konularıma bakıyorum da taşlamakta haklsınız ama değiştim beyler vurmayın daha fazla

• evet kardeşim seni tebrik ediyoruz. artık çok akla ve mantığa uygun başlıklar açıp hepimizi bilinçlendirip, bilgilendiriyorsun. iyiki varsın teşekkürler
  • evet bi ara bi konuyla ilgilenmek için üye olmuşsundur sonra kalmıştır oradan ve şimdi artislik taslıyosundur mesaj sayısı da destekliyor
  • Bende 98'liyim 2011 üyesiyim ama forumu 2005 de keşfetmiştim. Eski bir hesabım bile olabilir ama varsa da hatırlamıyorum.
  • döverim la seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_lilith

Evet 98 liyim ve 2010 dan beri üyeyim arasıra eski açtığım konularıma bakıyorum da taşlamakta haklsınız ama değiştim beyler vurmayın daha fazla

Birde beyler diyor abi falan de olmadı amcalar de sen küçüğüm. Nasıl gidiyor dersler ne olcan büyüyünce Astronot mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSpy -- 28 Nisan 2012; 23:26:01 >

• 98
    98
    98
    98
    98
    98
    98
    98
    98
    98
    98
    98
    98

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex2605 -- 28 Nisan 2012; 23:28:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpy

quote:

Evet 98 liyim ve 2010 dan beri üyeyim arasıra eski açtığım konularıma bakıyorum da taşlamakta haklsınız ama değiştim beyler vurmayın daha fazla

Birde beyler diyor abi falan de olmadı amcalar de sen küçüğüm. Nasıl gidiyor dersler ne olcan büyüyünce Astronot mu ?

adam olur belki küçüklerle dalga geçmez.

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomguy -- 24 Ocak 2020; 17:52:49 >
  • 98'den beri üye filan sandım
  •  98'liyim ve 2010 dan beri üyeyim beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Bende 98'liyim 2011 üyesiyim ama forumu 2005 de keşfetmiştim. Eski bir hesabım bile olabilir ama varsa da hatırlamıyorum.

Ulen kaç yaşındasın sen 2005te keşfettim diyor birde
  • Sen o qandırdım xd xd diyen değilmisin
  • ben yaşlandım ya 94 lüyüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Bende 98'liyim 2011 üyesiyim ama forumu 2005 de keşfetmiştim. Eski bir hesabım bile olabilir ama varsa da hatırlamıyorum.

Ulen kaç yaşındasın sen 2005te keşfettim diyor birde

Babam giriodu o aralar bende epey meraklıydım böyle pc ye falan girerdim zevkine
  • Bi profilime baksanıza?
    Baksanıza bi profilime?
    Bakın la.
  • quote:

Ulan sen su nickini degstrmek isteyen degil misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

Bi profilime baksanıza?
    Baksanıza bi profilime?
    Bakın la.

ne olmuş la profiline
  • 98lisin beyler diyosun abi de abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

Ben de 98liyim, oyun kodluyorum, en son yapay zeka yaptım
    Ayrıca metiin2, wolfteam vs. sevmem

hadi len oyun kodluyomuş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.