Şimdi Ara

98 inç TV önerisi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
7
Favori
7.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu sistem üretilmiyor artık ama bulursanız kaçırmayın derim. Eleştirmenler Sony bdv9200 ün verdiği sesin profesyonel üst düzey toplama ses sistemlerine denk olduğunu söylüyordu.

85 in hala arkada duvara asılı onu çıkartmadım hala haftaya kalacak ama 98 inç yüzünden yok oldu tv arkada 😂

98 inç TV önerisi

98 inç TV önerisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Bu sistem üretilmiyor artık ama bulursanız kaçırmayın derim. Eleştirmenler Sony bdv9200 ün verdiği sesin profesyonel üst düzey toplama ses sistemlerine denk olduğunu söylüyordu.

85 in hala arkada duvara asılı onu çıkartmadım hala haftaya kalacak ama 98 inç yüzünden yok oldu tv arkada 😂

Ben Tcl x937u 7.1.4 soundbar almıştım bana yetiyor, 85 arkada kaybolmuş 🙂
    98 i ayaklarindan sehpada nasil duruyor, guven veriyor mu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• frekans76 kullanıcısına yanıt

Aslında güzel durdu güvenlik halatı da alabilirim ama.

Ps5 pro performansı inanılmaz iyi bu arada daha aksesuarları tam kafamda oturtmadan duvarda astırmam

98 inç TV önerisi

98 inç TV önerisi

98 inç TV önerisi

98 inç TV önerisi

98 inç TV önerisi

Ki bu eski bir oyun. Netflix üyeliği aldım tekrar iptv gibi uygulamalarda tam performans alınmıyor çünkü. PS oyun yüklemesi açısından, Netflix 4k hdr filmler için ve ses sistemi içinde direkt Ethernet Kablo takmaya karar verdim ve bu ürünü sipariş ettim

98 inç TV önerisi

Eğer ps5te de istediğim hızı alamazsam @frekans76 abi senin önerdiğin Ethernet adaptöründen bir tane daha alacağım.

98 inç TV önerisi

tabii bunların hepsini de baseus. 4 port usb 3.0 çoklayıcısıyla tvnin ubs 3 girişinden takacağım. Bayaa bir kablo karmaşası olacak yani onların hepsini bir şekilde gizleyip toplayıp öyle duvara monte ettirmeyi düşünebilirim.

• Bu arada tv kutusunu “birkaç gün saklayın” dediler. Bazı firmalar; “ürün garantisi bitene kadar saklayın” diyorlarda imkan yok şimdilik 1 odaya idarelik koydum kapısı kapanmıyor odanın sığmadı kutu 😂

• 98" TLC aldım online media mrkt sitesinden , cihaz geldi ama eve çıkarmadılar, asansöre sığmaz dediler, merdivendende 22. kata çıkamayız dediler. anca aşağıda teslim alırsam deneriz birşey olursada karışmayız dediler. doğal olarak teslim almadım iade oldu.

sonra 85" aldım TLC servis montaj a geldiğinde 98" olayını konuştum bize haber verseydiniz biz eve çıkarırdık dedi. gerekirse kutusundan çıkarıp öyle taşıyoruz diye yanıt aldım. Bilginizde olsun.

banada kısmet 85" miş 98 yerine :)

Orijinalden alıntı: smookeus

98" TLC aldım online media mrkt sitesinden , cihaz geldi ama eve çıkarmadılar, asansöre sığmaz dediler, merdivendende 22. kata çıkamayız dediler. anca aşağıda teslim alırsam deneriz birşey olursada karışmayız dediler. doğal olarak teslim almadım iade oldu.

sonra 85" aldım TLC servis montaj a geldiğinde 98" olayını konuştum bize haber verseydiniz biz eve çıkarırdık dedi. gerekirse kutusundan çıkarıp öyle taşıyoruz diye yanıt aldım. Bilginizde olsun.

banada kısmet 85" miş 98 yerine :)

Hayırlı olsun hocam, keske daha önce buraya yazsaydınız, sorunu bi sekidle çözerdik, neyse artik, yeni alacak kisiler umarim okurlar.

• Keşke önceden yazsaydınız hocam @frekans76 abi burda oldukça çözemeyeceğimiz şey yok 😂 hayırlısı olsun. Bunlar hep TCL ve MediaMarkt müşteri temsilcilerinin bilgisizliğinden. Bence mediamarkt’ın müşteri merkezini arayın bu bilgileri verin ve size tekrar aynı tv’yi aynı fiyattan mağaza ödemeli şekilde vermelerini isteyin. “Hayır” derlerse tcl’nin vinç hizmeti olduğunun ve MediaMarkt ve tcl’nin bu konuda anlaşmada olduğunu ve resmi mailleşmelerinin yapıldığını önceden(98 inç ve üstü TCL tvler için sadece) belirtin ve “resmi yazışmalarınızı ben bilmek zorunda değilim. Beni mağdur ettiniz bilgisizliğinizin yüzünden” diye de ekleyin. Ben mağaza kanalıyla size aynı fiyattan yardımcı olacaklarını düşünüyorum ve evet kutudan çıkartıp binanın asansörü uygunsa öyle taşıyabilirler. Onun için tv’yi aldığınızda TCL müşteri hizmetlerden “keşif” hizmeti isteyeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 9 Ekim 2025; 12:45:22 >

• Duvara astırmak konusunda kararsız kaldım sehpada da güzel duruyor tv ve gerçekten bu halde bile tvnin arkadaşına girip iş yapmak zor

98 inç TV önerisi bu ürünü almayı düşünüyorum bu durumda.

Tv’nin Playstation5 pro performansı ise mükemmel cidden

Oyun içi görüntü;

98 inç TV önerisi

• quote:

Duvara astırmak konusunda kararsız kaldım sehpada da güzel duruyor tv ve gerçekten bu halde bile tvnin arkadaşına girip iş yapmak zor

bu ürünü almayı düşünüyorum bu durumda.

Tv’nin Playstation5 pro performansı ise mükemmel cidden

Oyun içi görüntü;

Duvar he zaman daha garantidir, sehpada ne olacağı belli olmaz, o önlemler de bir yere kadar fayda saglar, yine de sen bilirsin hocam.
    Ayrica sepha uzeri boşalacak rahat kullanırsın.

• Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Hocam ben attım bile kutuyu, normalde telefon, tablet gibi ufak tefek şeylerin kutusunu saklarım bir süre ama koca kutuyu evde saklamak pek mümkün değil. Açıkçası merdivenlerden sığınağa indirmek de zor geldi, uğraşmak istemedim, kapı önünde bıraktım, çöplerle birlikte atıldı gitti...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben gece pencereden atacağım kutu kesmesi bile zor 😂 tabii ki arkadaşım aşağıda bekleyecek kimsenin kafasına düşmesin. Ordan çöp kutusu yakın 😂

abi sen hep kanıma giriyorsun ama 😂 tek yaşıyorum ben ya çoluk çocukta düşünmüyorum ondan “sehpada da kalsa olur”diye düşündüm açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 9 Ekim 2025; 14:46:5 >

abi sen hep kanıma giriyorsun ama 😂 tek yaşıyorum ben ya çoluk çocukta düşünmüyorum ondan “sehpada da kalsa olur”diye düşündüm açıkçası

Sen nasil istersen hocam, sikinti yok 🙂
    Ama sehpaya arkadan tuttur unutma.

• Arkadaşlar iyi akşamlar bundan 3 ay önce 98 inç samsung tv almıştm.Servis gelmişti kurulum için tv kırık çıkmıştı 16 gün yeni ürünü bekledim fakat yeni gelen üründede sürekli çat çut ses geliyordu tv açıp kapanana kadar.Servise belirttim normal kasa genleşmesi dedi.Thh başvurmuştum bugün misli ile değişim kararı çıktı nasıl bir yol izleyeceğim acaba daha önce böyle bir durum başına gelen oldu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağnıcıoğluteknoloji38 -- 17 Ekim 2025; 0:21:4 >

Samsunga başvurup aynı model tv'yi tekrar isteyeceksiniz. Elimizde yok, ücret iadesi yapalım derlerse daha üst model verin diyeceksiniz. Ama Samsung son zamanlarda bazı THH kararlarına uymayıp mahkemeye gitmeyi seçebiliyor. Bu da en az 1 yıl mahkeme sürmesi demek. Umarım uyarlar THH kararına.

Aynı modeli zaten istemem hocam ilk gelen tv kırık çıktı bu gelendede sürekli ses geliyor kasası genleşiyor sanırım.Samsungdan mı beni arıyacaklar acaba yoksa ben mi thh sonucu ile başvuru yapıcam?

Siz arayın Samsung müşteri hizmetlerini, THH karar verdi deyin. Onlar size döneriz diyeceklerdir.

Bu arada büyük ekran TVlerde duvara asılma işleminde hata yapılırsa veya uygunsuz aparat kullanılırsa bu tür genleşmelerin olma olasılığı daha çok yükseliyor diyorlar. Sehpa kullanımında daha az yaşanıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 17 Ekim 2025; 1:21:38 >

Hocam kuaurabakmayın son olarak thh kararı misli ile değişimya üst model vermek zorunda değiller mi?

Zorundalar, ama tüketici mahkemesine de götürebilirler olayı. Bu durumda avukat tutmanız gerekir. Dava da uzun sürer. Ayrıca istinafı, yargıtayı falan var mahkeme sonucunun...

Orijinalden alıntı: kağnıcıoğluteknoloji38

Arkadaşlar iyi akşamlar bundan 3 ay önce 98 inç samsung tv almıştm.Servis gelmişti kurulum için tv kırık çıkmıştı 16 gün yeni ürünü bekledim fakat yeni gelen üründede sürekli çat çut ses geliyordu tv açıp kapanana kadar.Servise belirttim normal kasa genleşmesi dedi.Thh başvurmuştum bugün misli ile değişim kararı çıktı nasıl bir yol izleyeceğim acaba daha önce böyle bir durum başına gelen oldu mu acaba?

Ayni üründen ellerinde varsa yenisini gönderecekler, THH kararına karsi kararın inlara tebliğinden itibaren 2 hafta itiraz süreleri var, o süre geçtikten sonra THH karari kesinleşir, 2 hafta gectikten sonra siz bir teslim yapılmamış ise icraya basvuracaksiniz, icra müdürlüğü gerekirse gidip fiilen mali alip size verecek, ellerinde o urun yoksa icra müdürlüğü kendisi o urunun fiyatını belrileyip karşıdan alacak.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.