Şimdi Ara

98 inç TV önerisi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
7
Favori
7.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

üstad merhabalar vatanbilgisayar internet sitesinden c8k 98 inç almayı düşünüyorum nasıl bir yol izlemeliyim

Orijinalden alıntı: farthest

üstad merhabalar vatanbilgisayar internet sitesinden c8k 98 inç almayı düşünüyorum nasıl bir yol izlemeliyim

Cok iyi bi karar hocam, dün gece Tv lerde 15 indirm vardi,
    Apartmanda oturuyorsanız merdivenlerden Tv nin geçip geçmeyeceğine bi bakin kutu uzunluğu 239 cm, merdivenlerden gecmiyor ise balkondan iceri almak imkani varsa Tcl ücretsiz vinç hizmeti veriyor hocam.
    Merak ettiğiniz bisey olursa yardımcı olmaya çalışırız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

binanın içinden geçme şansı yok işte benim merak ettiklerim bunlar vatandan alınca kargoyla mı geliyor nasıl teslim alıcam sokağa indirecekler tv yi servisi arayınca onlar mı vinci çağıracak bunları merak ediyorum aslında

Orijinalden alıntı: farthest

binanın içinden geçme şansı yok işte benim merak ettiklerim bunlar vatandan alınca kargoyla mı geliyor nasıl teslim alıcam sokağa indirecekler tv yi servisi arayınca onlar mı vinci çağıracak bunları merak ediyorum aslında

Hocam hepsinin çözümü var, yeterki vincin aracının balkona yaklasabilecegi bir yer olsun.
    Sizin lacim kac daire?
    Vincin Tv nin içeri alinacagi balkon tarafina yanasip yanasmayacagina bi bakin, balkondan bir kac foto çekin, sonra lazim olacak çünkü.
    Vatandan Tcl 98 " Tv aldığınızda onlara bunun vincle balkondan eve sokulacağını telsim zamani vincin hazir olmasi gerektiğini ve bu durumun Tcl Müşteri hizmetlerine bildirmeleri gerektiğini, Tv teslimi ile vincin ayni zamanda aynı yerde bulunmasi gerektiğini bunu da organize etmeleri gerektiğini söyleyin, Vatan çalışanları bildiğim kadariyla bu konuda bilgili ve tecrübeliler, yere gore değişebilir ama, nemim size dediğimi yaoin siz, vatana Tv yi aldiktan sonra bildirin, Sonra Tcl MH ni arayip orayada bildirin, suradan 98 " Tv aldığınızi Tv nin merdivenlerden geçemeyeceğin, balkondan eve alınacağını ve bunun icin vinc hizmeti talep ettiğinizi belirtiniz, onlar vatanla veya Tv yi hangi kargo getirecekse orayla iletişime gecip Tv telsimi ile vinc olayını ayni zamanda gerçekleştiriyorlar. O tarafa bakan servis gelip balkon tarafına vincin yanasip yanasmayacaginin fotolarıni cekip Tcl merkeze gönderiyor, merkez onay veriyor servise serviste vinci tedarik ediyor.Siz hic bir ücret odemiyorusuz.
    Burada İzmir'den iki tane arkadaş ayni anda MM dam Tc 98c755 almışlar, MM çalışanlarınin bilgisizligi ve vatandaşında pek bilmediği durum olmasi nedeniyle biraz organizasyonsuzluk oldu ama çözdük şükür, iki arkadasda Tv lerinin sag salim balkondan iceri aldılar.
    Siz 98 aldiginizda gerek buradan getrej özelden yazin yardımcı olmaya çalışırım. O iki arkadaşda yorumunuzu görürse onlarda deneyimlerini paylaşırlar. 98 inç TV önerisi 98 inç TV önerisi 98 inç TV önerisi

• Bugün tcl 98p8k inceledim baya hoşuma gitti.Ekranı sesi felan 98du9000 çözülmezse 98p8k alacapım arayüzü felanda baya hızlı geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kağnıcıoğluteknoloji38

Bugün tcl 98p8k inceledim baya hoşuma gitti.Ekranı sesi felan 98du9000 çözülmezse 98p8k alacapım arayüzü felanda baya hızlı geldi.

Hocam bence ayni fiyata 98c755 almanizi öneririm, indirim ile 130.500 TL .
    Biri mini led digeri Qled
    98 inç TV önerisi 98 inç TV önerisi

• 98 inç TV önerisi 98 inç TV önerisi

• frekans76 kullanıcısına yanıt

valla rezillik çektik biz abim sağolsun her yandan saldırıp çözdük olayı. Tvyi alırsanız TCL Türkiyeyi arayıp “keşif” isteyeceksiniz. Balkon bina girişini çekip size gün veriyolar hangi firmadan alırsanız koordinasyonu ne yazık ki sizin yapmanız gerekiyor. Ben suratlı 98-85-75 tvler var TCL 98C755 gerçekten harika bir tv. Samsung hiç düşünmeyin hele ki 98DU serisi TCL C serisini geçtim P serisinin bile yanından geçemez

@frekans76 abiye burda silinmiş bir mesaj için ceza verilmiş mesajda şu; “siz kimsiniz yahu vinç hizmeti için yardım ediyorsunuz” biz o gün 2 arkadaş TCL yüzünden mağdur edildik sağolsın hiçbir çıkarı olmadan tüm gün TCL Türkiye ile görüşüp bizim mağduriyetimizi çözdü. Forumlar bilgi alışverişi ve yardımlaşma için değil mi? Tam olarak sadece forumdan tanıdığı iki kişiye yardımcı olan ve alacak olanlara da tüm iyi niyetiyle yardımcı olmaya çalışacan bu abimize forum yönetimin verdiği ceza tam olarak bir ayıptır. Ortalığı öyle ayağa kaldırdık ki TCL Türkiye müdürüne kadar gitti olay ve benim ses kayıtlarım dinlendi ve bizim haklı olduğumuz görüldüğü için hiç keşif vs olmadan İzmir servis müdürü bile tv taşınırken geldi eşlik etti ona yapılan cidden ayıp

buradan bir kere daha o gün işi gücü(hiçbir çıkarı olmadığı halde!) bırakıp benimle birlikte gene forumdan bir arkadaşımızın da mağduriyetini çözüğü için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 30 Ekim 2025; 22:25:0 >

• Şimdi samsung mh aradılar 98du9000 için misli ile değişim kararı çıkmıştı.Aynı ütünden verebiliriz yads ücret iadesi dediler.Bir daha asla olmam 3. Defa aynı tv kurulacak ondada aynı sorun devam etse servis normal diyor tvden çat çut sürekli ses gelmesine kasada esneme imiş.98 inç tcl c755 yada tcl 85c7k almayı düşünüyorum sizce 98 inçten devam mı etmeliyim tcldede kasa genleşmesi olur mu arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağnıcıoğluteknoloji38 -- 31 Ekim 2025; 16:44:15 >

77s95 samsung oled aldım sorun yaşadım 98du9000 rv aldım sürekli çat çut ses geliyor servis geldi bu normal durum kasada genleşme oluyor diyor.Siz evinizde böyle kullanırmısınız evinizde diyorum gelen servise yok beyfendi diyorlar ama birşey yapmıyorlar büyük konuşmayayım ama artık hiç bir samsung ürünü almam gibi.

O sese normal diyen teknisyen halt etmiştir. Düpedüz tasarım hatası var TV'de ve o ayıplı TVleri millete normal diyerek kakalamaya çalışıyorlar utanmadan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.