Şimdi Ara

98+10 Spear, from Olympus...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • silaha +10 bugün basıldı, silah iCeSky nickli arkadaşıma ait, pvp alanlarına bakıyorumda şuan bu chardan yüksek damage verebilen china karakter yok, build full ınt nuker spear, skiller ice light hauksal 100e max.

• Süper Gördükçe insanın içi gidiyo.
  • güzelmiş süpersiniz :)
  • Stat'lar süper.Tebrikler.

Güven Özveri Tecrübe isteyen hareketler bunlar.
  • bu char la PVP yapan yandı warriorlar hariç :P gerçi belli de olmaz bu işler...
  • warriorları nedense daha rahat kesiyor, skiller ve item yapılandırması tam anti_str, ice light hauksal 100e max, itemlerde ise +5+6+7 armor set ve acc mevcut, 100lvl chest legside var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weast60

bu char la PVP yapan yandı warriorlar hariç :P gerçi belli de olmaz bu işler...

warrior da heawy armor set varsa yiyecegi nuke nin hattı hesabı yoktur bence
    light la bile saglam set olması lazım.
  • len niko :D çoştun eskisi gibi :) süpersin kanka
  • ne kadar abartmissiniz yahu +5 light armor set ve silahli bi warrior cleric char cok rahat keser full int spearı elinde +15 olsa da ... Edit: kazanıp kazanmamaniz kapistiginiz warrior a bağlı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyNeRGeNIX -- 21 Aralık 2009; 15:37:54 >
  • yorumlar için tşkler, yakında pvp videosuda yayınlanacak bu charın, o zaman neleri kesebiliyor hepbirlikte görcez...
  • Silah güzel hele spear olması daha güzel fena attack vardır onda, can yakarmı bilmem ama uranus serverinde can yakamıyorlar +11 li olsun, sunlu olsun, moonlu olsun, soslu olsun benimle kafa tutacak player göremiyorum
  • +7 olsun bizim olsun biizm öyle yükseklerde gözümüz yok

şaka maka güzelmiş yha ;) basana helal
  • Önderin Charı Mendil Acmıs :D

Spear da Cok Güzelmiş Böyle Bi Stafım Olsa Keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: DostDeli

Önderin Charı Mendil Acmıs :D

Kim nerde göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DostDeli

Önderin Charı Mendil Acmıs :D

soyle bi staff mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Silah güzel hele spear olması daha güzel fena attack vardır onda, can yakarmı bilmem ama uranus serverinde can yakamıyorlar +11 li olsun, sunlu olsun, moonlu olsun, soslu olsun benimle kafa tutacak player göremiyorum

Tabi Canım +11liler Sunlular moonlular değil benim gibi gariban +7 blade shieldciler kafa tutuyor

Edit: Bizim Arkadaş +11 Bastı Kendi Konumda Resminide Koymuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaramiR -- 4 Ocak 2010; 11:02:46 >

• evet aynısı bizim guild masterindede vardı ama +11 denim derken yaktı:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.