Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 3 Temmuz 2023; 5:37:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam emin olmamakla birlikte bu site hakkında hatırladıklarım gelenellikle arkadaşın dediği gibi yenilenmiş ya da 2. el olarak güvenlik diskleri satıyorlar. bilginize. 0 olup olmadığını sormakta fayda var.

Silinsin

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 3 Temmuz 2023; 5:38:22 >

8TB WD RED için farklı yerlerden 2 defa alışverişim oldu ama satıcı bu firmaydı.

kendileri antistatik poşete koyup gönderiyorlar.

güvenlik firmaları isimleriyle ters orantılı şekilde güvenilecek yerlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ioz -- 14 Haziran 2023; 6:35:21 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kendim hiç alışveriş yapmadım bu firmadan fakat geçenlerde 12TB harici HDD almak için araştırırken 2-3 forumda alınan ürünlerin orijinal ve sıfır olduğunu görmüştüm. Şansıma sipariş vermeden hemen önce boşta atıl duran bir 3TB HGST bulmuştum ve vazgeçmiştim bir HDD kutusu alıp.

Şimdi yukarıdaki arkadaşın antistatik poşette 2. el ürün gönderdiğini görünce iyi almamışım dedim.

Asus Prime X570 Pro // AMD Ryzen7 5800X3D // Arctic LF III 360 White // XFX MERC310 RX7900XTX Black // 32GB(8GBx4) Cruical Ballistix White RGB (3733CL15) // 960GB Sandisk Ultra3D SSD // 2TB+1TB Team MP33 NVMe // 1TB Team T-Force Vulkan // 4TB Seagate Backup+ HUB // MSI MAG401QR // Asus TUF GT502 // Asus ROG Strix 850G // Asus ROG Strix Scope II 96 // Logitech G604 // Logitech G440 // Creative Sound BlasterX G6 // Edifier X600
  • Satamı kaldı abi ssd den şaşmayın.

Sata SSD'ler üzgün şu an :)

Asus Prime X570 Pro // AMD Ryzen7 5800X3D // Arctic LF III 360 White // XFX MERC310 RX7900XTX Black // 32GB(8GBx4) Cruical Ballistix White RGB (3733CL15) // 960GB Sandisk Ultra3D SSD // 2TB+1TB Team MP33 NVMe // 1TB Team T-Force Vulkan // 4TB Seagate Backup+ HUB // MSI MAG401QR // Asus TUF GT502 // Asus ROG Strix 850G // Asus ROG Strix Scope II 96 // Logitech G604 // Logitech G440 // Creative Sound BlasterX G6 // Edifier X600
  • fatihcaliskan71 F kullanıcısına yanıt

100-1500 liraya 4tb ssd vars aalalım hocam. Silinsin 

sistem kurmak için değil bunlar depolama amaçlı sonuçta, hızı çok önemli değil. Silinsin 

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • fatihcaliskan71 F kullanıcısına yanıt

ben duvar örüyorum. param var ucuz tuğla kulanmak yerine pahalı disk kovalıyorum.

Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 3 Temmuz 2023; 5:38:54 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.