Yorumu olan var mı kendi kendime düşünmekten kafayı yedim evde.. edit: 2021-2k, 2019-10k, 2023-22k gösteriyor (ayt mat 31,75 geldi) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behindhand -- 13 Haziran 2024; 12:27:59 > |
97 TYT, 66,75 AYT sayısal ham sıralama sizce kaç gelir..?

-
-
Çok düşünme 28bin gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
23ten kötü diyosun yani?
-
Her şeye hazirlikli olman açısından bunu dedim çünkü o kadar tuhaf bir yıl ve sınav olmuşki hayal kırıklığına uğrama diye dedim seni her ihtimali hazırlıklı tuttum kisacasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş konusuyon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En kotu 20k ama bence 12-16 arası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam benim de gönlüm o yönde.. Umarım öyle olur
-
up...
-
6k h.o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AD328FB9 -- 13 Haziran 2024; 15:34:52 > -
2019 sıralamasına yakın geleceğini düşünüyorum hocam, hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Keşke hocam.. Ham sıralama ilk 10k gelsin lokma dağıtcam meydanda ahahahah 3.defa hazırlandım sınava..
-
Benim de tahminim o yönde hocam 2021 kadar olacağını hiç sanmıyorum. 2021 diyor insanlar ama 2019 bile iyimser kalıyo biraz.. 2019*1,1 diye düşünüyorum ben. Umarım dediğiniz gibi olur
-
Umarım ilk 10k ye girersiniz hocam
-
hocam ayt netinize 6-8 net eklediğiniz zaman 2023 sıralamanız tam olarak ne oluyor bakabilir misiniz?
-
AYT'ye 6 net ekleyince 12k görünüyor hocam ham sıralamam
-
Sağ olun
-
evet hocam 2019 a yakın geleceği muhtemel gözüküyor o zaman, hayırlı olsun tekrardan.
-
Bakalım hocam sağ olun siz de
-
bende 12k civarı diyorum hocam.
-
9-12 k civarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- (f.g)(x) türevi
- nesin matematik köyü rezaleti
- antalya dershane başarı sıralaması
- hayla nasıl yazılır
- co2 polar mı apolar mı
- telegram indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X