Şimdi Ara

97 civic lpg önerisi ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belirttiğim aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum
    hangi marka ve nereden taktırabilirim acaba
    özellikle yakın zamanda lpg taktıran arkadaşlardan bilgi paylaşımı rica ediyorum
    şimdiden teşekkürler

• selam BRC diyorum başka bişey demiyorum randevu aldım ben de başkent sanayide DAĞCEY OTOGAZ dan bugün otogazcı demedim dolaştım bu firmada kararkıldım arayın sizi de BRC li yapacaklardır hayırlı olsun şimdiden.
  • teşekkürler Qerdekaya
    yokmu başka öneri bilgi verecek arkadaş
  • uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

belirttiğim aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum
    özellikle yakın zamanda lpg taktıran arkadaşlardan bilgi paylaşımı rica ediyorum
    şimdiden teşekkürler

Nedendir bilmem ama HONDA deyince piyasadaki ustalar "OMVL" öneriyor. Adını ilk duyduğumda çok garipsemiştim.

Bir kaç ustadan bunu duydum. Hatta Ankara'da MERCEDES yetkili servis ve yedek arça distribütörü MENGERLER A.Ş.'de çalışan arkadaşımın Şaşmaz ve İvedik Sanayiindeki ustalarla arası çok iyidir. 1998 model Honda Civic (VTEC sanırım) aracına LPG taktıracağı zaman sanayideki 4-5 arkadaşına sordu. Sonra da aynen gidip OMVL taktırdı.

• @Ulaş-ım teşekkürler

yokmu arkadaşlar başka öneri
  • XxxxX markasını tercıh ederken asagıdakı krıterlerı goz onune alın;bır kac kısının belırlı bır bolgede sınırlı sayıda bır urunu tercıh etmesını ya da tavsıye etmesını onemsemeyın aksı halde ılerde sorun yasayıp cozum bulamadıgınızda etrafta da kımseyı bulamazsınız.

1)Urun kalıtesı
    2)Ulke genelı Servıs Agı
    3)Yetkılı Bayı Sayısı
    4)Dıstırıbutor Guvencesı
    5)Satıs Sonrası Kurumsal Hızmet. Bu ozellıklere sahıp urunu bulundugunuz ıldekı kalıtelı bır lpg servısınde taktırın.Selamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pejo 508 Usta Tavsiyesi ANKARA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

belirttiğim aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum
    şimdiden teşekkürler

Aracınız japon arabası hangi sistemi taktırısanız taktırın asla aracınızda uyum sorunu yaşamazsınız
    dikkat edeceğiniz husus GARANTİ ŞARTLARI SERVİS AĞI CİHAZIN TÜRKİYENİN HER YERİNDE MÜDAHELE EDECEK SERVİS HİZMETİDİR
    990/10 TAKSİTLE YERLİ AEB YAZILIMLI SAFE FAST VERSİYONU ATİKER marka cihaz sizi mutlu edecektir
    HAYIRLI VE EKONOMİK SÜRÜŞLER
  • teşekkürler necootogaz
  • NECDETOTOGAZIN da belirttiği gibi japon otomobilleri özellikle de honda lpg de hiçbir sorun çıkarmamakta. size önerebileceğim;
    malzeme kalitesi ve servis ağı göz önünde bulundurulursa yerli düşünürseniz "AKL" ithal isterseniz de "LOVATO" olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.