Şimdi Ara

965 TL'ye canavar gibi notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel özellikleri itibariyle oldukça iyi sistem belleğini boş slot var ram takılır ve canavar olur

http://www.notebookadresi.com/dell-inspiron-5110-b35f23-notebook-urun1370.html

• Fiyatına göre laptop'un özellikleri iyiymiş ama gene de almışken en az i5 işlemci almalı bu saatten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Fiyatına göre laptop'un özellikleri iyiymiş ama gene de almışken en az i5 işlemci almalı bu saatten sonra.

kullanım alanına göre değişir.çocuğuna almak isteyen biri için fazlasıyla yeter.web kullanımı için, ya da ofis programları için çok iyi bence :) hatta rengi pembe olsa kız bilgisayarı bile denebilir
  • 14'' olsaydı iyiydi.
  • Aynısının üzerinde işletim sistemi olan modelini Daybuyday 999 Tl/12 taksit sattı. Ayrıca yaklaşık 40 lirada Avantajix üxerinden yapılan para iadesini de hesaba katarsak bence yukarıdaki cihaz o fiyata pek sıcak sayılmaz.
  • dostum kaç günde teslim ediyorlarmış? burası anında kargoya veriyormuş.eğer bahsettiğin yer 2 hafta kargoya veriyorsa beklenmez o kadar ama anında teslimse iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

Aynısının üzerinde işletim sistemi olan modelini Daybuyday 999 Tl/12 taksit sattı. Ayrıca yaklaşık 40 lirada Avantajix üxerinden yapılan para iadesini de hesaba katarsak bence yukarıdaki cihaz o fiyata pek sıcak sayılmaz.

bu arada imzanı çok beğendim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistem Belleği : 2GB

CaNaVar
  • quote:

Aynısının üzerinde işletim sistemi olan modelini Daybuyday 999 Tl/12 taksit sattı. Ayrıca yaklaşık 40 lirada Avantajix üxerinden yapılan para iadesini de hesaba katarsak bence yukarıdaki cihaz o fiyata pek sıcak sayılmaz.

+++
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

quote:

+++

40 tl paraiadesini alırken 10-15 tl kesinti oluyor.

ama 12 taksit olmaması dediğin gibi kötü

ortalama bilgisayar. iyiye yakın fiyat.

• bu paraya bu bilgisayar alınmaz... hele o 64 bitlik ekran kartlarından uzak durmak lazım
  • boş slot var ram takarsan hakikatten canavar olur.1 gb ekran kartı var 900 liralık notebookda daha ne olsunki
  • 4gb ram 50 lira ve ram takmak garantiyi bozmaz sıcak ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcdazlak

4gb ram 50 lira ve ram takmak garantiyi bozmaz sıcak ürün

katılıyorum
  • fiyat/ performans olarak başarılı bir cihazdır.tuş takımı kullanışlıdır.biz daha birkaç ay önce teknolojik marketten şirket için aldık.1250ye aldık bide komisyon bindi.sıcacık fırsatmış
  • 1080 tl civarı asus,, 540 ekran kartlı ve i5 li laptop vardı. F/P Canavarı arayanlar o laptopa baksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

1080 tl civarı asus,, 540 ekran kartlı ve i5 li laptop vardı. F/P Canavarı arayanlar o laptopa baksın...

nerde?model?ne zaman?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vakkas.

14'' olsaydı iyiydi.

özelliklerini sayarken işletim sistemini free dos olarak belirtmiş...benim anladığım windows kurulu değil galiba...herkes aldıktan sonra başının çaresine bakacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lezginka

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Fiyatına göre laptop'un özellikleri iyiymiş ama gene de almışken en az i5 işlemci almalı bu saatten sonra.

kullanım alanına göre değişir.çocuğuna almak isteyen biri için fazlasıyla yeter.web kullanımı için, ya da ofis programları için çok iyi bence :) hatta rengi pembe olsa kız bilgisayarı bile denebilir

işletim sistemi free dos olarak belirtiyor..benim anladığım windows kurulu değil galiba...

• quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

quote:

+++

40 tl paraiadesini alırken 10-15 tl kesinti oluyor.

ama 12 taksit olmaması dediğin gibi kötü

ortalama bilgisayar. iyiye yakın fiyat.

O kesinti 1 kereye mahsus...
    İşletim sistemi belki bazıları için değersiz olabilir ama 150 Tl civarında bir fiyatı var.

Bu cihaza Sıcak fırsat diyenler, 10-15 güne bir Daybuydayı takip etsinler.
    Win7'li, 3 gb ramli modeli 12 taksitle 960 Tl gibi (Avantajix iadesi ile) bir rakama, ve hatta çek satış takas bölümünden yaklaşık %30-%40'lık oranlarla satın alacakları Daybuyday çekleriyle 900 lü rakamlara bile maletmek mümkün... Daha da mı yetmez, biraz daha indirim mi lazım? O zaman Daybuyday hesabınızdan eşinizin, çocuğunuz mailine davet yollayın, o davet maili ile üye olarak cihazı alın bir de daha sonra kullanmak üzere hesabınıza 20 Tl lik çek yüklensin, tam olsun..

Yaaav konuşturmayın beni, siz Sıcak fırsatcı değil misiniz, bunların alasını biliyor olmanız lazım..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.