Şimdi Ara

9600xt o/c sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Standardı 500/600 ramler iyi o/c oluyor ama cekirdek hızını 540 civarı veya üzerine cıkınca reset atmaya veya kilitlenmeye baslıyor.
    Forumlarda bi arkadas vardı adı Mir o extra sogutucu kullanmadan 590mhz e kadar felan cıktım demisti ramlerde 670 i gectikten sonra sorun cıkarmaya baslıyor. Sorun ne olabilir sizce kartta bi problem olabilirmi acaba?

• Sorun bir çok şey olabilir, hatta güç kaynağı bile olabilir zira o ekran kartı az çekmiyor.

Soğutma ise bana daha iyi bir sorun kaynağı gibi geldi XT olduğuna göre sıcaklığı okuyabilmen gerek bir baksana kaç derece.
  • XT zaten kendinden oc'lu bir kart yani pro'nun oc edilmiş hali denebilir. Bu yüzden XT'lerden çok başarılı oc'lar beklememek gerekir bence. Ancak çok iyi soğutma ile iyi hızlara ulaşılabilir.
  • dostum kartla kaç puan alabiliyorsun 3dmark 2001 se den?
  • 12000 puan falan alabiliyorum zaten sorun olan noktalardan biri de o
    yani millet 9600xt yle 14-15k alıyor ben 12k yı zor geciyorum
    aynı sacmalık 2003de de gecerli 3500puan aldım ondan da 4000-4500 puan falan almam gerekiyor.
    normalde sistemde bi sorun var ama nerde bilmiyorum
    bilen varsa yardım istiyorum.
    sistem imzada yazıor ortalamanın altında bi parca yok tam tersi cok iyi parcalar ortalamaya göre
    nie bu kadar performans sorunu var acaba?
  • bu arada kasam cok dandik psu su ne bilmiyorum ama 30$ lık standard bi kasa bu bi problem olabilirmi?
  • ilerde psuna elveda diebilirsin
    bence kas biraz daha ve kaliteli psu al hem için rahat olur hem bakarsın oc değerlerin daha ileri çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Athlon x3 450 o.c. yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Psu böyle sorunlara sebep olabilirmi yani o/c degerleri arttıkça reset veya kilitlenmelere sebep olabilirmi? Yani ekran kartını o/c etmemi engelleyecek kadar etkileyebilirmi?
    Eger öyleyse direk yeni kasa psu alıcam.
    Cevabınızı bekliyorum.
  • evet psu yetmediği durumlarda rest veya kilitlenme problemleri oluşabiliyor
    bence senin sistem kaliteli psu yu hak edior. oc değerlerinide etkileyebilir tabikide
  • slayer tahmininde haklı cıktın dün gece psu um duman bulutları arasında durup dururken hayata gözlerini yumdu simdi gidip yeni kasa psu alıcam.
    o/c=masraf hem de hic durmadan
  • geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.