Şimdi Ara

9600Gt GTA 5 Kaldırır mı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence hemen umutsuzluğa kapılma 9600gt çok güçlü bir kart ve gta 5 pc optimizasyonu çook iyi olcak diye umut ediyorum ben mesela 64 x2 2gb ddr2 ram 9600gt 512mb sistemle gta 4 eflc yi son patchler ile high ta enb ile oynuyordum fps en düşük 20-25 di ve şu anki sistem fx8000 8gb jawsrip 2333mhz 9600gt 512mb bunun ile 1080p de iyi sonuç alırım diye düşünüyorum
  • Ekran kartı sadece ramden ibaret değildir. Konuyu açalı epey olmuş ama şöyle ifade edeyim.

9600gt sshader models desteğini bu oyuna vermeyecek bırak işlemci dsrboğazını ekran kartı kendi zaten darboğazda kalır bu oyun için gta 4 ü çalıştırır ama bütün özellikleri açamayabilirsin. O ekran kartının üstüne kaç nesil kart çıktı. Hakkı yenmez bir emektardır ama artık zamanı geçti. Artık oyunlar öyle vasat kartlarla bile çalışmıyor. Eskiden olsa senelerce kullanırdım kartları. Ben ati 9600 xt ile ne oyunlar oynadım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Videonun yalancısıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flatronx -- 17 Nisan 2015; 2:07:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Ekran kartı sadece ramden ibaret değildir. Konuyu açalı epey olmuş ama şöyle ifade edeyim.

9600gt sshader models desteğini bu oyuna vermeyecek bırak işlemci dsrboğazını ekran kartı kendi zaten darboğazda kalır bu oyun için gta 4 ü çalıştırır ama bütün özellikleri açamayabilirsin. O ekran kartının üstüne kaç nesil kart çıktı. Hakkı yenmez bir emektardır ama artık zamanı geçti. Artık oyunlar öyle vasat kartlarla bile çalışmıyor. Eskiden olsa senelerce kullanırdım kartları. Ben ati 9600 xt ile ne oyunlar oynadım :)

Hortlamış konum ama 9600 gt gta 5 i açıyor. Kasıyor ama açıyor. Ben denemedim ama youtubede videoları var. Grafik ayarlarını önemsemeyen biri olarak gta 5 bana masraf çıkartmayacağı için mutluyum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broadwell -- 18 Nisan 2015; 18:40:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: broadwell

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Ekran kartı sadece ramden ibaret değildir. Konuyu açalı epey olmuş ama şöyle ifade edeyim.

Hortlamış konum ama 9600 gt gta 5 i açıyor. Kasıyor ama açıyor. Ben denemedim ama youtubede videoları var. Grafik ayarlarını önemsemeyen biri olarak gta 5 bana masraf çıkartmayacağı için mutluyum :)

Hocam işlemcisi de kötü ama.

• uregil kullanıcısına yanıt
    Evet benim işlemciden kötü :)
  • broadwell B kullanıcısına yanıt
    Ne oldu? Denediniz mi acaba? Aynı sistem bende de var. Kötü mötü oynanacak kadar olsun yeter. Sırf uçak, helikopter, yelken kanat uçurmak için almayı düşünüyorum. Okursanız lütfen cevaplayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Ne oldu? Denediniz mi acaba? Aynı sistem bende de var. Kötü mötü oynanacak kadar olsun yeter. Sırf uçak, helikopter, yelken kanat uçurmak için almayı düşünüyorum. Okursanız lütfen cevaplayın.

Daha oyun inmedi :( Denemek için torretten indiriyorum oynanabilirse gibiyse satın alıcam fakat daha 10gb indi. Çok yavaş iniyor. 3 günden beri bu kadar inebildi.
  • broadwell B kullanıcısına yanıt
    AKK sağolsun. 2015 yılında 480p videoyu bile izleyemiyoruz. TTNet'e ciddi bir rakip çıkmalı artık.
  • quote:

AKK sağolsun. 2015 yılında 480p videoyu bile izleyemiyoruz. TTNet'e ciddi bir rakip çıkmalı artık.

Akk ile alakası yok.30-40kb ile iniyor. normalde 300 le inmesi gerekiyor ama şuan çok yoğun olduğundan böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

O kartla GTA 4 bile oynayamıyosun.Bu neyin kafası ?

GTA 4 U YUKSEK AYARLARDA OYNADIM AYNI EKRAN KARTI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birdty Bird

quote:

8800Gt ile oynayamadım adam gibi 9600Gt le mi oynadın ?
  • Bende de aynı karttan var ve bende oynadım Kart biraz eski ama hala iş görüyor. Sadece biraz gürültülü ve çabuk ısınıyor. GTA V için umut var yani. Shader 5.0 istemiyor ne de olsa.
  • ya bu kadar bos muhabbet donmesi gercekten ilginc. Ne acayip yorumlar atiyorsuniz artik. Ps3 ten her sekilde iyi gotunecegine eminim pc de. Arkadas o kartla cok.zor oynar zaten pyun openworld oldugu icin islemci sart ve q serisi yeterli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende de aynı karttan var ve bende oynadım Kart biraz eski ama hala iş görüyor. Sadece biraz gürültülü ve çabuk ısınıyor. GTA V için umut var yani. Shader 5.0 istemiyor ne de olsa.

Islem gucu olarak belli.Ben farcry2 yi bile zarzor oynuyordum gt ile.Ki amp editiondi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600gt olduğuna emin misin? Far Cry 3'ü bitirmiştim medium-high arası ayarlarda. Gayet de akıcıydı. Far cry 2 de oynadım max.'da. Aşağıya link koyuyorum bu kartla oynanabilecek oyunların listesi.

http://www.game-requirements.com/?c=nvidia_geforce_9_9600_gt

Liste 2 sayfa. Oyunların çoğunu oynamışlığım var. Hatta listede eksikler de var .Cod Bo,bo2 mw3 ,Battlefield 4 sadece oynayıp da göremediklerim bunlar.
    Bu oyunları göz önüne aldığımızda GTA V'i kesin oynatır diyemem ama idarelik bir şeyler çıkabilir ortaya. 25-30 fps arası bir değer vermeli diye düşünüyorum. Konu sahibi sonucu bizimle paylaşırsa iyi olur.

Hayırlı günler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Birdty Bird

quote:

8800Gt ile oynayamadım adam gibi 9600Gt le mi oynadın ?

hatta gta 5 i bile low ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabiliyorum senin bilgisayarın alakalı.
  • quote:

Gta 5 i de açtı bu kart. Asıl seninki neyin kafası ? :D
  • quote:

quote:

Açtı dediğin 800x600 yada 1024x768'lik çözünürlükde low kalitede ise açar.9550 al tak o da açar
  • quote:

quote:

quote:

Açtı dediğin 800x600 yada 1024x768'lik çözünürlükde low kalitede ise açar.9550 al tak o da açar

Sen gta 4 ü oynatmaz demiştin. BEn de gta 5 i de oynatıyor diyorum. Çözünürlükten bahsetmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.