Şimdi Ara

96 tekerli TIR görenleri şaşırttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalya'nın Alanya ilçesine trafo getiren 96 tekerlekli TIR görenleri şaşırttı. İstanbul'dan yola çıkan TIR'ın 4 günde Alanya'ya ulaştığı öğrenildi.

TIR'a ilgi gösteren vatandaşlar bol bol fotoğraf çekti, cep telefonlarına kamera kaydı aldı.

Alanya'nın Mahmutlar beldesinin 50 yıllık enerji sorununu çözecek olan 'İndirici Trafo Merkezi'nin 110 tonluk dev elektrik trafosu beldeye geldi. 26 Şubat 2007 tarihinde İstanbul - Kartal'dan yola çıkan TIR, 1 çekici ve öncü araçla birlikte 4 günde beldeye gelebildi.

Yaklaşık 70 ton ağırlığındaki TIR'ın, 23 metre uzunluğunda ve 5 metre eninde olduğu öğrenildi. Dev trafo, vinçlerle güçlükle indirildi.

Mahmutlar Belediye Başkanı Alaattin Çakır, dev trafonun bölge için hayırlı olmasını diledi. Beldeye gelen TIR'ın 96 tekerleğinin olmasından dolayı vatandaşlar tarafından ilgi gördüğünü aktaran Çakır, İndirici Trafo Merkezi sayesinde bölgenin 50 yıllık kaliteli enerji alacağına işaret etti. İndirici Trafo Merkezi'nin yılsonunda hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Çakır, "Bölgemizin en önemli sorunu enerjidir. Yıllardan beri bu sorun ile ilgili yatırımcılarımız muzdaripler. Hükümetimizin de Antalya bölgesinde ağırlık verdiği yatırımların başında enerji yatırımı gelmektedir. Bu noktada geçen yatırım programına giren ardından yapımına başlanan tesisimiz, bu gün makine ekipmanlarının gelmesi ile hız kazandı" dedi.

Kaynak

• e trafo taşıyo olsun o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

e trafo taşıyo olsun o kadar

onu çeken TIR'a helal olsun yaw. 110 ton taşıyo aazmı
  • ne var bunda cok gordum dıscory de bu bıde kasa olarak yanı tra baglı deıl bunun kamyona baglı olanı var 99 tekerleklı onu gorsenız agzınız acık kalırz ozaman
  • valla malatya dan ankaraya giderken bunun 3-5 metre daha uzununu görmüstüm iki tane tır cekiyordu acaip bişeydi
  • bunu sürmek de zordur şimdi
  • Bunlar bir ara da dua ediyordu elektrik için.
    Sonunda anlamışlar heralde dua ile olmayacağını bu işin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gfbronaldo

ne var bunda cok gordum dıscory de bu bıde kasa olarak yanı tra baglı deıl bunun kamyona baglı olanı var 99 tekerleklı onu gorsenız agzınız acık kalırz ozaman

valla arkadaşım varsa resmi bi paylaşım ya yaa

• quote:

ne var bunda cok gordum dıscory de bu bıde kasa olarak yanı tra baglı deıl bunun kamyona baglı olanı var 99 tekerleklı onu gorsenız agzınız acık kalırz ozaman

evet discovery ide çok var hatta kumandayla her tekerleği ayrı oynatabilyolardı
  • bunun tekerler patlat patlat bitmez
    insanın kolu yorulur
  • quote:

nasıl 99 tekerlek çift sayıda tekerlek olması gerelmiyor mu ?
  •  96 tekerli TIR görenleri şaşırttı
  • VOLVO mu ne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.