ARKADAŞLAR 96 - 97 MODEL UZAY KASA TEK KAPI VEYA 4 KAPI 3 SERİSİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BÜYÜK İHTİMALLE ALACAĞIM OTOMOBİL SIRALI SİSTEM LPGLİ OLACAK YADA BEN TAKTIRCAM LPG Lİ OLARAK KULLANIMDA BMW DE Bİ SORUN ÇIKAR MI ACABA? PERFORMANSTA DÜŞÜŞ OLUR MU? BULABİLİRSEM 318 VEYA 320 İS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TEK KAPI AMA LPG OLUR MU OLMAZ MI ONDAN KORKUYORUM SADECE?? AMA TEMİZ B ULURSAM 316 4 KAPI DA ALABİLİRİM.. TAVSİYE EDER MİSİNİZ DEDİĞİ KASAYI?
dedıgın kasa e36 kasa dır91-98 arası yanlız 3.20 is deyıl 3.18 is-3.20ve3.16 ci var ıyı arabalardır lpgyede bı sorun cıkartmazlar tek kronık sorunları yoktur temız hor kullanılmamış bı tekkapı bulmak zor olur fakat tercıhınızde ısabetlı bı karar
quote:
Orjinalden alıntı: xmiralay
dedıgın kasa e36 kasa dır91-98 arası yanlız 3.20 is deyıl 3.18 is-3.20ve3.16 ci var ıyı arabalardır lpgyede bı sorun cıkartmazlar tek kronık sorunları yoktur temız hor kullanılmamış bı tekkapı bulmak zor olur fakat tercıhınızde ısabetlı bı karar
Teşekkürler dostum saolasın bu arada hep o kasanın adının uzay kasa oldugunu sanıodum asıl adını öğrendiğim için sevindim onun için de saolasın:) bakalım acele etmicem önümüzdeki sene bahara kadar zamanım var en içime sineni bulana kadar almıcam aldığım zaman da resimleri falan koycam
rıca ederım bı yardımımız dokunduysa
eğer biraz daha ekleyebilirsen 30milyara 98-99 E46 yani biyeni kasasınıda bulabilirsin. genellikle kilometreleri yüksek oluyo ama bazen 80bin 90bin kilometrede olanlarıda görüyorum.
e bıraz dedıgı reel pıyasa sartlarında 10.000 gıbı bı rakam ama tabıkı e46 hemen hemen cok ıyı bı kasa yenılerı daha kullanmadım ama e30-e36-e46 kasalar cok basarılı makıneler ama ben sahsıma e36 tercıh edıcem
e 36 kasanın da temizin bulmak çok zor arkadaşlar ya kaç arabaya baktım hepsi darbeli.. napcam bilmiom yani..
onun yerine sana 94 vectra gt tercih ederim her yonuyle uzay kasalardan daha basarılı uretidiği yıllarda almanlardan tam not alan ender arabalardan biri
quote:
Orjinalden alıntı: biddy_074
onun yerine sana 94 vectra gt tercih ederim her yonuyle uzay kasalardan daha basarılı uretidiği yıllarda almanlardan tam not alan ender arabalardan biri
peki o araç gerçekten e 36 serisinden daha sağlam ve daha konforlu mudur? ve daha seri midir?
quote:
Orjinalden alıntı: biddy_074
Seninde teorin güzelmiş... Muhtemelen kişisel görüşün. BMW tarihinin en çok satan ve en başarılı modeli E36 serisidir. Bahsettiğiniz OPEL GT iyi bir araba olmasına rağmen E36 ile kıyas bile edilemeyecek Amerikan kırması bir markanın melez alman temsilcisinin orta kalitede nispeten problemli bir aracıdır. (yanlış anlama 93-94 yıllarında üretilmiş A kasa 150 HP lik vectraları bende çok severim ama E36 dan kalite olarak üstün görmen bana göre abes olmuş)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme