Şimdi Ara

96'lıların üniversite sınavına hazırlandığı bir dönemde birşeyler yapmak için geç değil midir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
3
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir 92'li olarak soruyorum size, geç değil mi? Abi adam 96'lı lan. 96'lı dediğin adam en fazla 12 yaşında olur, 2008'den sonra çok cozuttu yaşlar.

Herneyse bu adam üniversite sınavına hazırlanıyor bu sene, 1 Ocak'ta doğanlar reşit oldu bile, oy bile kullanıcaklar yani.

Sözün özü, herşeye çok gecikmişim gibi geliyor, sanki ancak sonuna yetişebilecekmişim gibi...

• Mesela nelerde geç kaldığını düşünüyosun ? Bi 96'lı olarak karşılaştırma yapabilirim.
  • 96'lı, üniversite 1 de arkadaşım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün imkan olursa bir üniversitede bir derse gir.Oradaki homojen dağılmış her yaş grubundan insanı gör.Kendine gelirsin.

96lı birini okulun spor salonuna üye yaptım geçende,vay anasını yaşlandık dedim.Ama 88'li insanlar için de biz 96'lıydık.Bunu da unutmayın
  • 91 liyim ygs sinavina hazirlaniyorum.

• Aranda 4 yaş var niye bu kadar abartıyorsun anlamadım. Bende 92liyim 99 ve sonrası garip geliyor ama 96lıların küçük görmen komik geldi açıkcası. Bizim sınıfta 84lü adam var ama bizden daha genç gibi. Fazla büyütmüşün gözünde altı üstü 22 yaşındasın hayat yeni başlıyor
  • 5-10 yaş hatta daha büyüğümüz insanlarla aynı sınıflarda ders görüyoruz, rahat ol hiçbirşey için geç değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok hocam ya, ben 95'liyim bu yıl başladım üni'ye . senin yaşında senden büyük sürüyle var. Hiç sorun etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGu4rdian

91 liyim ygs sinavina hazirlaniyorum.

Türkçe iptal o zaman üzgünüm.
  • 90lıyım üniversiteyi bitirdim. askerliğimi yaptım şuan çalışıyorum. hayat belli kalıplar içinde gidiyor. eskiden babam gibi işe git gel tarzı bir hayatım olmayacak diyordum ama şuan aynı hayatı yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: resolument

90lıyım üniversiteyi bitirdim. askerliğimi yaptım şuan çalışıyorum. hayat belli kalıplar içinde gidiyor. eskiden babam gibi işe git gel tarzı bir hayatım olmayacak diyordum ama şuan aynı hayatı yaşıyorum

hocam hangi bölümden mezunsunuz ? Kaç gayme alıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

Haha tespit güzel. Dil bilgisi uzerinde calismaktayim saka bi yana telefondan yaziyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

Haha tespit güzel. Dil bilgisi uzerinde calismaktayim saka bi yana telefondan yaziyorum

"ygs sınavı" kısmındaki anlatım bozukluğundan dedim. Türkçe karakter sıkıntısından değil.

• senden çok daha zeki 96 lı insanlar tanıyorum yaş egosu yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Snow

senden çok daha zeki 96 lı insanlar tanıyorum yaş egosu yapmayın

yapında 96 lı falan 18 yaşına geldiler ne yapaacan yani 25 yaşının altına bebemı diyecen arkadaşın anlayışı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: endoplazmikbirkulum*

quote:

Orijinalden alıntı: resolument

90lıyım üniversiteyi bitirdim. askerliğimi yaptım şuan çalışıyorum. hayat belli kalıplar içinde gidiyor. eskiden babam gibi işe git gel tarzı bir hayatım olmayacak diyordum ama şuan aynı hayatı yaşıyorum

hocam hangi bölümden mezunsunuz ? Kaç gayme alıyorsunuz ?

uluslararası ticaret ve iktisat mezunuyum, 2300tl civarı maaşım var. hayatı biraz hızlı yaşadım sanırım herhangi bir amacım yok şuanda, ot misali işe git gel yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Snow

senden çok daha zeki 96 lı insanlar tanıyorum yaş egosu yapmayın

+1
    "95 doğumlu insan mı olur? 95 model araba falan olur." diyenler dahi var. :)

"80'lerin sonunda 90'ların başında çocuk olanlar"ın çoğunluğunda böyle bir ego var cidden.
  • üniversite de hazırlık sınıfında 89 lular , 90 lılar cirit atıyor.genelde girenler 95-96 oldugu için 92 liler hiç göze batmaz , hatta dogum yılını söylediginde hiç şaşırılmaz.çünkü üniversitede büyük demek 88-89' lu olmak demek.
  • Allah kolaylık versin, o egoyu taşımak zordur.

• Ego değil lan, kafama taktığım başka şeyler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.