Şimdi Ara

9550ge+nakit ile takaslık daha iyi bir kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde en fazla 1 aylık 256 mb asus 9550ge var eski kartım yerine garantiden yollanan kart daha 2 seneden fazla garantili atitool max gpu da 480 verdi ramler 4 ns ama eski kartım ramden gittiği için çekindim default kullanıyorum.gpu yuda 450 de günlük kullanıyorum.
    bu kartla üstüne nakit şeklinde (yanlız çok abartı olmazsa sevinirim öğrenci adamız ) dahai iyi bir kart arıyorum agp.6600/gt 6800le
    gibi kartlar veya değişik teklifleri bekliyorum ben ankaradayım alacak kişi kartı deneyerek alabilir kartım dediğim gibi garantili yine garantili ve temiz bir kart oması iyi olur.
    eski kartımda iken aldığım bakır fan ve ramsink takımınıda veriririm 17 dolara almıştım ramsinkler çıkınca yapışkanı biraz eskidi sayılır ama fan da tertemiz teklifleri bekliyorum

ek olarak orjinal programlarda var (office 2003,works 7, nfs 4) http://forum.donanimhaber.com/m_4884778/mpage_1/key_//tm.htm#4884778
    bunlarıda teklife katabilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneXT -- 10 Aralık 2005, 12:04:45 >

• nakit olarak ne istiyorsun?
  • kartı takasla satmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneXT -- 10 Aralık 2005, 11:57:49 >
  • eyvallah. iyi takaslar o zaman.
  • Arkadaşım takas yapmak istiyorsun iyi güzel de kendi kartını kaçtan sayıyorsun ? Belirtsen daha iyi olur hani.
  • şimdi o alcak kişiyle yapılacak bir pazarlık sıfırı 70 -75 dolar + kdv ona göre bir fiyat belirleriz alıcıyla
  • Birde daha iyi bir karttan kastın nedir bütçen nekadar ne seviye bişey düşünüyorsun hiçbişey belirtmemişsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kart alım satımı kişisel sebeplerden dolayı iptal olmuştur ilgilenenlere tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneXT -- 12 Aralık 2005, 12:11:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.