Arkadaşlar almak isteyenlere yeri konusunda tiyo veririm sorun değil de N73 ile bu N80 in fotoğrafları arasında çok fark varmı ? Birde bu N80 deki wireless Lan olayı nasıl bişey ? Yani beni Wireless olarak laptopuma mı bağlıyor yoksa Mc donalds larda falan internete bağlanıp ücretsiz msn web fln gezebiliyormuyum ?
quote:
Orjinalden alıntı: IOIOIOI
Arkadaşlar almak isteyenlere yeri konusunda tiyo veririm sorun değil de N73 ile bu N80 in fotoğrafları arasında çok fark varmı ? Birde bu N80 deki wireless Lan olayı nasıl bişey ? Yani beni Wireless olarak laptopuma mı bağlıyor yoksa Mc donalds larda falan internete bağlanıp ücretsiz msn web fln gezebiliyormuyum ?
2 dediğinide yaparsın..
N73 ile fotoğraf çıktısı alan arkadaş kalitesinin çok tatminkâr olduğunu söyledi. Wi-fi olayı da ücretsiz internet bağlantısı sağlar. bildiğin kablosuz bağlantı. Mc donalds larda falan internete bağlanıp ücretsiz msn web fln gezebilirsin yani
quote:
N73 fotoğraf kalitesi açısından daha başarılı bir modeldir.
N80'de bulunan WI-FI sayesinde kablosuz bağlantı noktalarından (hotspot) internete bağlanabilir; WI-FI destekli diğer cihazlarla veri aktarımında bulunabilirsin.
Üşenmeyip cevapladığınız için hepiniz sağolun arkadaşlar
Birde bu meretin İnternet Edition çıkmış İnternet araması yapıp kabul edebiliyormuş normal N80 e de bir şekilde yüklenmezmiki bu ?
kardeş bu fiyatı nerden aldın pm atabilirmisin...
Evet dostum telefon bu fiyata nerede satılıyor eğer yazarsan seviniriz